ПЛЕВЕН - 101

• 26 676
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Като отвори Валя абитуриентската тема да кажа и аз.
Вчера по обед както си седим с децата до каскадата и чуваме някаква музика. Какво се оказа? Завършващи си бяха наели един цигански оркестър, вървят по улиците и танцуват маанета. Ужас   #Crazy
Аз като завършвах имахме бал и раздаване на дипломите. Сега има: 1. Изпращане в училище + тоалет. 2. Вечеря за най-близките 100-на души + тоалет. 3. Вечеря с класа в плевенски ресторант + тоалет. 4. Бал на морето(планната, чужбина, след някоя година може би на луната) + тоалет. 5. Раздаване на дипломите + тоалет.
Забележка: използвала съм тоалет в смисъла на облекло. Знам, че някъде има и друг смисъл. Mr. Green

# 91
Никъде, никъде няма капките Бейбинос  newsm45 Навсякъде ми казват, че от 4-5 месеца не ги зареждали  newsm45
Така имах надежда снощи, че днес като ги купя и айдееее няма да има вече колики  Crazy

# 92
Като отвори Валя абитуриентската тема да кажа и аз.
Вчера по обед както си седим с децата до каскадата и чуваме някаква музика. Какво се оказа? Завършващи си бяха наели един цигански оркестър, вървят по улиците и танцуват маанета. Ужас   #Crazy
Явно е традиция.  Mr. GreenПреди две седмици видяхме абитуриенти с цигански оркестър - минаха от каскадите до театъра и пред театъра почнаха да денсят.

Момичета, бясна съм. Сутринта мъжът ми е отишъл да си купи лекарства в Марешки и едната аптекарка, вместо да го обслужи, се е опитала да го накара да се подпише в списъци, че подкрепя г-н Марешки да си направи партия. Искали са и ЕГН-та, а това са лични данни, които се защитават все пак. Пред другото гише имало опашка и той изчакал да си вземе лекарствата оттам. Същото се повтаряло и с други клиенти на аптеката. Колко ли хорица са подписали от притеснение, че иначе няма да има откъде да си вземат лекарствата /които както знаем са по-евтини в тази верига/? #Cussing out

# 93
Грета, да, много си права за баловете....някак си в последните години не мога да проумея цялата тази лудница, всички тези луди пари, които се дават за няколко вечери.
а за циганските оркестри....ами циганска държава, цигани ще ни свирят....

kati_v, това пък за Марешки е пълна простотия....а дали са по-евтини, някой неща да, но за други пък си слагат по-голяма надценка.

# 94
Здрасти и от мен  Simple Smile

Искам да попитам коя от скорошните бременни съфорумки си е правила ранния БХС, да я питам нещо за резултатите, ако може?

# 95
Здрасти, Тес! Simple Smile Къде се изгуби? Надявам се, че всичко при теб е ок.

# 96
Добре съм, бях малко извън града и затова липсвах  Simple Smile

# 97
БХС си го правих като бях бременна и резултатите от него в повечето случаи не са точни.При мен имаше някакъв си повишен риск според резултатите но  в крайна сметка всичко си е добре с момиченцето ми.

# 98
Тес, аз правих и ранния и късния БХС. Напече ли си гъзенцето?

# 99
Здрасти и от мен  Simple Smile

Искам да попитам коя от скорошните бременни съфорумки си е правила ранния БХС, да я питам нещо за резултатите, ако може?

Атракция си прави ранния ,аз правих само втория.

Нашата лична втори път изписва на Валя антибиотик ,заради едни сополи и аз естествено не го давам-сега като гледам пак в устенцата -ново зъбче и предния път пак така  newsm78.
Добре ,че не и го давам -нищо друго и няма -само сополи ,нито кашля ,нито киха ,гърдите и чисти .....

Аааа,писали сме заедно.

# 100
Аз бях на планина и измързелувах яко Simple Smile На морето отиваме другата неделя, на 31 Май.

А късен БХС няма начин да направя, стига ми ранния! Wink

# 101
Я да ви питам - по списък в групата на Валя от градината прочетох - 36 деца ,защо са толкова много и в другите градини ли са толкова много в група ?
Приемат две групи и двете с по 36 деца  newsm78

# 102
Записче! Здрасти Тес !
Номадка,как са Косето и Христаки ?

За бала ,аз минах тънко миналата година. Бях много бременна и бала ми беше мноого на заден план.Всички бяха тръгнали вече и на часовника ме чакаха класния и 5-6 момичета. Аз закъснях (както винаги) ,и беше много смешно 5 момичета да вървят по центъра ивикат сами ,едната от които биеше на бременен травестит.  Sick

# 103
Я да ви питам - по списък в групата на Валя от градината прочетох - 36 деца ,защо са толкова много и в другите градини ли са толкова много в група ?
Приемат две групи и двете с по 36 деца  newsm78
Навсякъде май е така, при Божидар бяха по 30. Как се гледат толкова деца на куп, идея нямам  Crossing Arms

# 104
Тоny25, на Марти в групата са 25 деца.

Общи условия

Активация на акаунт