куха яцеклетка и спонтанни аборти

• 3 299
  • 1
  •   1
Отговори
 LaughingЗДРАВЕЙТЕ, реших да се включа във форума тъй като искам да насърча младите кандидат майчета, който пишат за проблемите си
с кухите яйцеклетки и спонтанните аборти. Исках да Ви разкажа за
мойте първи шест години от брака ми в който загубих три бременности и след това отчаяние дойде дългоочакваната радост в
живота ми и сега имам три деца. Но най вече исках да ви споделя ,че
между ражданията си на живите дечица имах кухи яйцеклетки, който винаги се премахваха с кюртаж. И тъй като пречината ми е вече известна, а това го разбрах след първите ми три спонтанни аборта между другото и те  завършваха с същите манипулации . Тогава чух за
д-р Табакова говоря ви за 1994Г. Тя ми направи хормонални изследвания и се останови , че пролактина ми е в голямо количество
и  убива плода преди образуване на плацента, защото той плода се
храни от някакво жълто телце и когато в организма е засилен този пролактин  образува   майчината кърма, и когато е в голямо количество обива плода в яйцеклетката и често пъти при наблюдение на плода докато
всичко изглежда добре, дори се хващат сърдечни пулсации, и изведнъж малко преди третия месец те вече се губят.
Във момента съм със закъснение на цикала и посещавайки гиниколога си установиха бременност, но със съмнения за кухо яйце,
напоследък ми се случва почти всяка година , но съм решила да изчакам, защото ако Бог благоволи и да са сгрешили може да имам
четвърто дете. Нямам възможност да се лекувам и изследвам отново
, пък и Бог ми даде повече отколкото и съм мечтала, затова оставям
всичко каквото е решил да става. Затова посетих форума и се сблъсках със вашите преживявания, но искам да Ви насърча, че Бог затова ви е създал
като жени, ЗА ДА БЪДЕТЕ МАЙКИ И АЗ СЪРДЕЧНО ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!
СЪПРЕЧАСТНА СЪМ, защото зная какво преживявате и ще се моля
всяка рана и физическа и психическа  да бъде изцелена! УСПЕХ !

# 1
БЛАГОДАРЯ ТИ, МИЛА!И НА ТЕБ САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт