Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 499
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 500
Избягва се антидотиране (в това число ментов чай) за периода в който продължава активното хомеопатично лечение.

Не е ли вярно, че ментата например може да не антидотира, щом пациентът не се влошава от нея?
Мисля, че е логично щом нещо не повлиява зле на пациента,значи не пречи на хом.лекарство. Кафето също.

Бреей, моята асистентка бързо напредва с материала!  Peace

smile3534
А знаете ли, че вече се прави едно изследване за различни храни, аромати и напитки...В смисъл кое точно е полезно или не на конкретния човек. Оказва се в голям процент от случаите, че най-противопоказни са ни нещата, които обичаме и "ни влияят добре".....Та къде ли ще е истината?! Thinking

# 1 501
The truth is out there... Grinning

# 1 502
  • Добрич
Имам въпрос, мога да ли пия чай от лайка, от днес съм с болки в мускулите, главоболие, болки в белите дробове, от време на време суха пареща и раздираща кашлица, пия отвара от сварени орехи и ям лимони с мед, не мога да се свържа с хомеопата си

# 1 503
Брейй вече имам чувството че класическия хомеопат е магьосник!  Grinning Утре имам среща с такъв, дано да оправдае очакванията ми!

# 1 504
Брейй вече имам чувството че класическия хомеопат е магьосник!  
И аз в началото иамх такива помисли, но после се оказа, че е точно така. И през ум не ми е минавало,че неща,които според мен са "природа"  имат възможност за овладяване. Случила съм си на "нашия" хомеопат ! Пожелавам ти същия късмет.

# 1 505
  • София
Аз пък, като чета тук, оставам с впечатлението, че връзката между вас и хомеопатите ви е много силна  Rolling Eyes Нашата всеки път ни пита едно и също, все едно повтаряме интервюто, не наблюдава детето, а попълва данните в компютъра.   Thinking Не съм и очаквала, че ще помни всеки пациент, но като гледам вие какво пишете...  Rolling Eyes

# 1 506
При нас бих казала, че е силна, да. Споделяла съм и какво ли не. А и на жената и пука за мен все едно, че ми е майка. Simple Smile

# 1 507
  • София - Варна - Бургас
Имам въпрос, мога да ли пия чай от лайка, от днес съм с болки в мускулите, главоболие, болки в белите дробове, от време на време суха пареща и раздираща кашлица, пия отвара от сварени орехи и ям лимони с мед, не мога да се свържа с хомеопата си

В Добрич имате мн. добри хомеопати - посетете ги, не се самолекувайте!

# 1 508
Аз пък в  този форум май бях чела че хомеопата не бива да ти е близък, в смисъл дотолкова близък че да ти съчувства. Самите хомеопати също се лекуват при свои колеги, които не познават. Но може би в термина силна връзка влагате друг смисъл Thinking
От моята хомеопатка засега нямам оплаквания Wink, не се налага да повтарям, потретям информация, със сигурност ще се откажа ако не помни случая ми, някак малко е обидно

# 1 509
Загрижена е, не съчувства. Simple Smile

# 1 510
Здравейте,
Може ли Александър да ми кажете дали ще попречи на хомеопатичното ми лечение калциране на разширена вена със инжекция?Процедурата евентуално ще се извърши предКоледно Sad,а иначе началото на октомври съм пила хом. лекарство, на проследяване трябва да отида средата на януари.

# 1 511
  • София - Варна - Бургас

Пий каквото ти се пие, само не си сваляй температурата! За добро е.  Peace

# 1 512
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
Може ли Александър да ми кажете дали ще попречи на хомеопатичното ми лечение калциране на разширена вена със инжекция?Процедурата евентуално ще се извърши предКоледно Sad,а иначе началото на октомври съм пила хом. лекарство, на проследяване трябва да отида средата на януари.

Обръщате се към Александър, като към Маг?!... само дето забравихте да ми кажете рожденната си дата и трите имена  Laughing LOL!
 Тиквичке, Александър не е запознат с конкретния случай, за разлика от личната Ви хомеопатичка.  Peace

# 1 513
  • София - Варна - Бургас
Аз пък в  този форум май бях чела че хомеопата не бива да ти е близък, в смисъл дотолкова близък че да ти съчувства. Самите хомеопати също се лекуват при свои колеги, които не познават. Но може би в термина силна връзка влагате друг смисъл Thinking
От моята хомеопатка засега нямам оплаквания Wink, не се налага да повтарям, потретям информация, със сигурност ще се откажа ако не помни случая ми, някак малко е обидно

Че къде е казано, че и непознат не би могъл да ти съчувства? А иначе сте права че хомеопата не трябва да е съчувстващ, защото ще "изтърве" случая...

# 1 514
Здравейте!
Доста порових днес из нета - и в този форум, и в други, но не открих отговор на въпроса лекува ли се с хомеопатия вирусна пневмония?
Днес ми сервираха таз прекрасна новина за дъщеря ми и меко казано се паникьосах, защото прочетох ужасяващи неща за тази гадост!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт