Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 385
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 560
Не винаги има Т.Големият ми син ходеше на училище ,но кашлицата не спираше ,а и на малкият ми син му направихме снимка и се доказа пневмония и аз реших да направя снимка и на големият и хоп-пневмония и той-без Т,само кашлица.

# 1 561
Момичета искрено се надявам да изясните личните си противоречия с александър на лични...
Моето мненение е: че повлични от мисленето на алопатичното лечение, често си казваме, че няма друга алтернатива освен антибиотик.. реално не е така.. на хомеопатът не му е нужно да знае дали имате пневнмония, за да ви изпише правилното лекарство.. ще дам пример: моя позната отива на хомеопат... основно заради инфекция в пикочните пътища... провежда интервю почва да се лекува.. междувременно се разболява.. нещо сзонно.. отива при ДжиПито и се стига до снимка - някакъв бронхит.. не пие антибиотици.. споделя с хомеопата общи неразположения като честа кашлица и други, но не му казва че са и открили бронхит и са и изписали лекарства 1 рецепта от двете страни.. след 2 седмици нова снимка - ни бронхит, ни бронхитище... идеята ми е, че факта че гледате на хомеопатията, като на някаква магия ви кара да имате съмнения и да се поддавате при първия бронхит... ХОМЕОПАТИЯТА Е МЕДИЦИНА КАТО ВСЯКА ДРУГА..
П.С. постът ми не е в защита на Александър,защото не го познавам, нито мисля че той има нужда някой да му адвокатства.. наблюденията ми са на база лични впечатления от хора, които тепърва се допират до хомеопатията...хубаво е да имате силна вяра или уверен приятел,който да ви преведе през мъглата на съмнението...и разбира се добър хомеопат,на когото да се доверите..

# 1 562

добър хомеопат,на когото да се доверите..

newsm10

# 1 563
Изчетох и 3-те теми по около 100 страници, и за първи път виждам такива негативни изказвания спрямо Александър. Дано те са продиктувани повече от силната обич към децата Ви, отколкото от злобата към него. Като се надявам да бъда разбран правилно.

# 1 564
Изчетох и 3-те теми по около 100 страници, и за първи път виждам такива негативни изказвания спрямо Александър. Дано те са продиктувани повече от силната обич към децата Ви, отколкото от злобата към него. Като се надявам да бъда разбран правилно.

Знаеш , че ценя мнението ти Peace

Хайде като сме тръгнали да взема и аз отношение. Mr. Green (Съжалявам за дечицата Sad)
Принципно ако бях ПРЕДИ, щях да изчета абсолютно всичко за Александър, постовете му и т.н. Но! След проведеното ми от него лечение (скептично настроена отначало) казвам така - Не гледам на кой е помогнал, на кой не е. За мен е важно, че на мене е помогнал!
Който и да ме е питал за лечението ми, на всички съм писала, че съм доволна и какво точно се е случило с мене, нищо повече.

Смятам също така, че много трудно може да се открие симилиума на малкото дете. Нещата са изкривени от майката в повечето случаи. Типичен пример за това съм аз. Мислех, че голямото Мече просто е невъзпитано Embarassed, а се оказа, че тя "отговаря" просто за да оцелява вследствие на високите ми изисквания към нея....Както и да е.

Трудно бихме описали детето си на хомеопата, след като ние не можем да разберем самите себе си.....
Този ,който ми каже , че се познава отлично, за мене би излъгал.... ooooh!
Трудно е, наистина.

Ценя хора, които умеят да казват "Не знам", или "Ще проверя" "Трябва да поровя още малко".

# 1 565
  • в матрицата
Само да отбележа, че доста време се въздържах да спомена името на Александър, поради една единствена причина, не обичам да нападам хората. Обаче, факта, че има и други потърпевши  ме накара да заговоря с единствената цел да стане ясно, че най-вероятно форума се използва за набиране на клиенти, което ме прави бясна, повярвайте. Още нещо, sky не си мисли, че не зная какво е хомеопатия и как лекува, напротив, дълбоката ми вяра в успехите и, ме карат да лекувам себе си и детето от деня на раждането му само така. Сега съм при друг хомеопат и мога смело да заявя, че най-сетне виждам ефекта от хомеопатията - иначе съм слушала само  Laughing Нищо лично нямам към никой, дори и към Александър, просто не искам да се злоупотребява с доверието на майките и искам да се даде гласност на факта, че той не винаги има успехи, и ако нещо ни кара да се съмняваме, най-добре е да отидете при друг хомеопат - това е, но не мога да си мълча повече, когато има и други деца пострадали  Peace

# 1 566
  • в матрицата
Мече, аз пък ценя хората, които си признават грешките и дават съвет, кой може да помогне, но в случая за съжаление не стана така и ви казвам, че ми писна някой да иска от мен да го " препоръчвам" като не виждам никакви резултати, както и този някой да кара хора да се регистрират във форума с единствената цел да го рекламират, това бога ми, не го разбирам........но го приемах, докато "ножа не опря в моя кокал" и видях, че колкото и да беше категоричен , че " този път на 90% е сигурен, че това е лекарството" нищо не се случваше, а напротив, детето се влошаваше. И как така само след 1 интервю при новия хомеопат детето се оправи??? Според мен нещата не опират до майката , която не обяснява добре, защото все пак хомеопата поне на 1то интервю вижда детето, а до първоначална погрешна преценка и оттам цялостно объркване на картината...

# 1 567
За признаването на грешките съм напъъъълно съгласна.Писах го и по-горе. Не съм запозната със случая и не мога и не искам, не е и правилно да взема отношение. Човешко е да се греши, но разбрах мисълта ти. Peace
Но наистина не мога да се убедя, че едно мъничко човече може да покаже точно какво го мъчи.... Confused Може да се види част от темперамента, но и това не е показателно. Примерно моята бясна щерка в такива моменти е нежна, мълчалива...... Mr. Green, а всъщност това съвсем не е тя...

# 1 568
...и този някой да кара хора да се регистрират във форума с единствената цел да го рекламират, това бога ми, не го разбирам........

Верно Shocked Ужас ! Явно моят хомеопат е доста добър,след като не кара хората да го препоръчват ,а разчита на своя професионализъм.И доста хора го препоръчват ,защото са доволни.
Александър,благодаря ти.Твоето поведение ми помага да оценя още повече моят хомеопат,като направя разликата между вас

# 1 569
Нищо лично нямам към никой, дори и към Александър
Това поне можеше да си го спестиш. Някак несеризоно звучи на фона на всичко останало което си казала Simple Smile Поне кажи кои са хората които е накарал да се регистрират с цел да го рекламират щом целта на изказванията ти е да помогнеш на хората да разграничат лошото от доброто (същата молба и към Lycopodium). Аз по принцип съм доста наивен и вярвам в доброто и в този смисъл вярвам че Александър не е влязал тук за да прави пари, а за да помага на хората ако и доколкото е възможно. Ясно че щом не ти е помогнал за теб е обратното. Нормална реакция Peace

# 1 570
Е, хайде, хайде. Особено  постът на Ликоподиум е неуместен. Подобни обиди отправяйте на лични, още повече така са много смешни като не са никак аргументирани, камо ли доказани.... Уважавам и доволните, и недоволните, ама това е тъпо....честно.

Лично аз на интервюто си видях как човекът вече беше гладен,уморен....не го показа , де, но 5 часа се занимава с мен.
Даде ми и житейски  съвети от позицията на своя опит, без да е длъжен да го прави. Имах моменти, в които го чувствах като баща. Показа се и като психолог. Ето, това са моите аргументи!

# 1 571
Нищо лично нямам към никой, дори и към Александър
Това поне можеше да си го спестиш. Някак несеризоно звучи на фона на всичко останало което си казала Simple Smile Поне кажи кои са хората които е накарал да се регистрират с цел да го рекламират щом целта на изказванията ти е да помогнеш на хората да разграничат лошото от доброто (същата молба и към Lycopodium). Аз по принцип съм доста наивен и вярвам в доброто и в този смисъл вярвам че Александър не е влязал тук за да прави пари, а за да помага на хората ако и доколкото е възможно. Ясно че щом не ти е помогнал за теб е обратното. Нормална реакция Peace
Аз не знам кои са хората,емотикона( Shocked) показва учудването ми от споменатия факт

# 1 572
Аз не знам кои са хората,емотикона( Shocked) показва учудването ми от споменатия факт
На фона на трагичното ми състояние в мометна (което вярвам че точно Александър ще оправи) искрено ме разсмя Joy Къде видя факти!? Или само защото тя е казала, че има такива хора това само по себе си го доказва!? Тук влиза поговорката: нека тръгне слух че сестра ти е к*рва, после върви обяснявай че нямаш сестра Wink

# 1 573
Кога успяхте да се скарате,моля ви хайде по същество,че темата се измести

# 1 574
На фона на трагичното ми състояние в мометна (което вярвам че точно Александър ще оправи) искрено ме разсмя Joy Къде видя факти!? Или само защото тя е казала, че има такива хора това само по себе си го доказва!? Тук влиза поговорката: нека тръгне слух че сестра ти е к*рва, после върви обяснявай че нямаш сестра Wink

Сега Александър ли те лекува? Какво стана с Джеджев,много бързо се отказа има-няма
3 месеца

Общи условия

Активация на акаунт