Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 143 953
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 690
Приема по едно хаченце преди сън (Nux-V). До сега давах само вечер, от вчера давам и на обяд. Детето продължава да реве изтерично по цяла нощ и по време на следобедния сън smile3511

# 691
  • София - Варна - Бургас
... не е това лекарството му...

# 692
Здравейте,
признавам, че до този моминт не съм се интересувала от хомеопатия, защото не сме имали в къщи и сериозни здравословни проблеми. Сега обаче се налага да потърся всички възможни методи, ако може да бъде избегната операция.
Въпросът ми е: синът ми е на 3 г., получи тежък отит, първо едното ухо, след това другото. Изпи 3 антибиотика / бяхме в чужбина в началото на заболяването/. След последния преглед при УНГ заключението е, че третата сливица е хронично възпалена, запушена е евстахиевата тръба и има течност зад тъпанчетата. Т.е. спешно вадене на 3-тата сливица.
Преди да се разболее от този отит, детето ми не е боледувало от нищо по-сериозно. Антибитик не беше пил до този момент. Оббщо взето е здраво дете. И сега съм в шок, че директно ни изпращат на операция.
Заслужава ли си да търсим помощ в хомеопатията в нашия случай?
Благодаря предваритално!

# 693
  • София - Варна - Бургас
jana71 Да Яна, напълно си заслужава!  Защото това вероятно се дължи на предиспозиция, и тогава операциите само ще потискат проблема и ще го "вкарват" все по-навътре. Шанса с хомеопатия да бъде излекувано е мн. голям, предвид, че досега не е боледувало и се касае за остро заболяване, а не за хронично.

# 694
Aleksander, благодаря за вниманието, хомеопатката днес ми даде ново лекарство (Sima - 30 C), довечера го започваме. Ако и то не подейства ще си търсиме друг хомеопат Tired

Вярно ли е, че хомеопати без медицинско образование нямат право да практикуват?

# 695
  • София - Варна - Бургас
Ще ти отговоря, но кажи ми, коя е конкретната причина, конкретният ти повод да задаваш такъв въпрос?

# 696
Ще ти отговоря, но кажи ми, коя е конкретната причина, конкретният ти повод да задаваш такъв въпрос?

Интересно ми стана дали моята има право на това!

# 697
  • София
Aleksander, благодаря за вниманието, хомеопатката днес ми даде ново лекарство (Sima - 30 C), довечера го започваме. Ако и то не подейства ще си търсиме друг хомеопат Tired

Вярно ли е, че хомеопати без медицинско образование нямат право да практикуват?

аз си мисля, че дали има такова образование или не , не е най-важното. хомеопат без мед. образование може да е много добър, и обратно. мое мнение  Peace да не ме нападнете  Hug иначе нямат право. за нашата - не съм я питала подобно нещо - не ме е интересувало. помага ни - това е важното  Party
и друго - ако аз не вярвах на моята хомеопатка, бих я сменила, вместо постоянно да се чудя някакви неща  newsm78 не мисля, че хомеопатията действа чрез самовнушение, но е много важно според мен да си положително настроен към "цялата работа". с всичко е така. пак - мое мнение  Peace

# 698
  • София - Варна - Бургас

Интересно ми стана дали моята има право на това!

Щом ти изписва едно единствено хомеопатично л-во, значи е хомеопатично грамотна. Много е трудно, особено при малко дете да се намери още от първият път най-подходящото хо л-во.  Peace

# 699
Вярвам, че тези ще подействат, снощи нямаха ефект, щв видим днес! Praynig

Относно хомеопатката, сигурна съм, че е добра Simple Smile

Благодаря за вниманието  bouquet

# 700
Здравейте, предписаха ми муун баланс , но аз съм на 28 години, а пише че това е продукт за жените в менопауза. Как мислите, дали ще е подходящ и за мен Aleksander?

# 701
  • София - Варна - Бургас
 Здравейте! Не съм специалист по водорасли, а по хомеопатия, така че не мога да Ви помогна с информация относно Муун бласт.
 Може да ми пишете на "Лични" за проблема Ви, ще се постарая да  Ви помогна.

# 702
jana71 Да Яна, напълно си заслужава!  Защото това вероятно се дължи на предиспозиция, и тогава операциите само ще потискат проблема и ще го "вкарват" все по-навътре. Шанса с хомеопатия да бъде излекувано е мн. голям, предвид, че досега не е боледувало и се касае за остро заболяване, а не за хронично.

Благодаря за отговора!

# 703
  • Пловдив
Имам няколко въпроса към хомеопатите в темата:

Преди десетина дни заведох дъщеря си /заради АД/ на първо интервю при друг хомеопат, класически.
Даде ми две лек./ елоком 7СН и флуцинар 7СН/, с които "ще чистим" пораженията от кортикостероидите. Изписани са 15 дни първото, после проследяване, почивка, 15 дни второто и пак така...
Ние заминавахме на море и тя каза да почнем с първото след морето т.е. сега трябва да започна да го давам. Но дъщеря ми от снощи е с болки в дясното ухо и зад него, оплаква се от "пукане" в ушите...Днес повърна и, определено, не е добре. Няма темп.

Казано ми е как да давам първото лек. при такива оплаквания, но като започнат в хода на лечението...А аз не съм го започнала.

И да не давам нищо друго: нито билки, нито хомеопатия /мога да се консултирам по всяко време с предишната ни хомеопатичка/, още по-малко пък алопатия. Детето не е вземало алопатични от две години и половина, а хомеопатия  - от април.

Въпросът ми е как да процедирам сега?

Да почна ли първото лекарство? Или да изчакам да оздравее детенце...И как да я лекувам?

Хомеопатичката ще отсъства до края на август т.е. не мога да й се обадя /което и щях да направя, ако имах възможност/.

Благодаря.

# 704
  • София - Варна - Бургас
Цитат
...Преди десетина дни заведох дъщеря си /заради АД/ на първо интервю при друг хомеопат, класически...

Бенджи, ама за какъв "класически" хомеопат ни говориш, за какви 5 лева?...
  Та това са си прости алопатични, химически мазила!...

Общи условия

Активация на акаунт