От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 578
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Честита пета месечинка на Марио, Калоян и Далия и четвърта на Йо-Йо, Алек, Карина, Преслав и Калин
Много хубави дечицата ви, пупупу Heart Eyes

Доника, честит прием в градината
Мини, честита ви първа медиина изява с Преслава
Дани, кърменето на вън съм го решила с един голям памучен шал, мятам го върху мен и бебчо и така нищо не се вижда от мен, а бебчо не се разсейва да гледа и става много лесно  http://media.snimka.bg/3096/012447306.jpg
Патилинче, дано бързо премине нервния период, знам как жално плачкат бебчовците.
Мери, и Сами преди няколко дни имаше такъв период, непрекъснато ме викаше ако не съм в стаята, ама премина, сега пак може сам да си се занимава
Били, малчо мнооого рядко пие вода, до сега само 2 пъти по 5 мл в една страхотна жега
Лено, мерси за инфото за Нои Hug
Алекс, дано бързо се оправи подсеченото

Ние днес бяхме на пикник на Витоша – голям кеф, прохлада и най-вече не са цъфнали тревите и не си изкихах дробовете. Трябва ди си потърся някое антиалергично съвместимо с кърменето лекарство
Ето, снимка от нас днес с новата ни шапка

и ето как спим напапани

# 151
Малката тъкмо заспа и аз да попиша малко преди сън.
Бяхме на бал,малката беше извънредно щастлива,от ръце на ръце и видиш ли колко послушно дете било,а аз съм се оплаквала. #Cussing out А Що я не пробваха в количката колко е послушна. Crossing Arms
Лено златна си с това инфо.Още в поненедлник ще звънна на една позната в тукашното НОИ да провери каква е хавата. Hug
Еспа нямам думи за Сами,такова спокойствие лъха от това дете Heart Eyes истински ангел Hug
Мерси за съвета за шала.Аз съм пробвала с пелена,ноо всички вече знаете,че Йоана си е диване и се мята като риба на сухо hahaha.Чак започва да се дразни,че й скривам гледакта. hahaha
Хайде бягам да лягам,че едвам гледам след снощните пърдежи на Йоанче Joy Hug

# 152
  • Ловеч
Дали да сменям памперсите(марката де) сега сме с Пуфис????? Мажа го с крем здраве. Много ми е жал така като му гледам нежната кожичка...  Cry
Може да е от памперсите ,когато ги ползвах ми направи впечатление, че бебо не е много сух и сега ползвам Памперс- иначе Дефламол е чудесен при подсечено и за ранички ние имахме още в родилния дом и там педиатъра ми го препоръча.
А това е от преди малко ,а аз си мисля че Ивко спи Crazy
Лека и спокойна

# 153
ЕспаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за Сами... Напълни ми душата това дете  Heart Eyes Благодаря за инфото за слузта и гастрото!  Hug

Иники, ти ме врънкай колкото искаш, най-много да те заведа до плод-зеленчука отгдето ги купувам така рекламираните череши  Mr. Green А като се сетя как ги муах га бях дете... 2 в устата, 1 в кофата... за без пари...  защо и сега нямаме по една череша някъде...  Sad

Лека нощ, момичета, безревлива тоже!

П.П. Мини, страхотна снимка на двете госпожици  Heart Eyes
А Петя как се е омазалаааа  Laughing  baby_neutral Дано да ги прояде тия пюрета, та на Гери вече да й свършат неволите  Praynig

Алекс, и Кало имаше такъв обрив. Мажех с кърма... не знам кво да ти кажа. Освен с кремчето против подсичане.. Ама и Здраве-то трябва да ти свърши работа. Ааа - и оставях мястото повече време да стои голо (сгъвах пампата така, че да му диша кожата). За 2-3 дни мина..

# 154
Ехооо, познайте кой се връща от кръчма  smile3534

Досега не го бяхме водили малкия, ама супер си беше. В Студентски град си намерихме едно кръчме с полянка. С едни приятели бяхме и те имат бебе на 3 месеца и половина. Кърмих в колата и даже успях да го приспя малкия в количката. Е, оревахме малко градинката, ама след 30 обиколки на полянката заспа за цяяяяял половин час, което за него е направо постижение.

Патилина, ти поне знаеш, че заради цикъла се дере на гърдата, ами Никола ей така щото е чешит ги прави същите номера. Ако е от цикъла ще мине за 2-3 дни.
Алекс, ние пък имаме обрив на врата от тая жега  #Cussing out. Ще пробвам и аз Дефламол и кърма.

Пу, пу, какви сладури пак сте показали.

Бръмче, тъкмо се чудех онзи ден къде се загуби. Пиши по-честичко.

Мини, ша ма накараш да си купя списание Мама утре.  Laughing

Дони, честито ви приемане в детската. На мен пък ми пратиха мейл, че Никола не е приет.  Mr. GreenЩо ли? 
Еспа, това с шала е много добра идея, ще го пробвам  Hug

Отивам да лягам....

П.П. Лено, мерси много за инфото за майчинските. И моите нещо се бавят.
Някой получавал ли е? Същата ли е сумата като болничните? От онзи ден се каня да питам и все забравям.

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 04:39 от sladur4esta

# 155
Еспа, голям е бонбон Сами! И как сладко е задрямал Grinning
Направо и на мен ми се доспива като го гледам как кротичко си спинка!

# 156
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380685&pid=12450209
сега вече мога да си легна спокойно  LaughingPeace

# 157
Добро ви утро!
Познайте кой от 5 часа е буден за игра и песни Crazy
Сладурчеста, и аз нямам превод,декларацията ми е занесена от работодателя на 16 април,иначе от 7 април съм в майчинсво,ми остава да чакаме  Crossing Arms
Хайде и кафенце Sunglasses

# 158
Добро утро!

Деси, мерси за кафенцето  Hug

Аз от 2-ри април съм в майчинство. За 1-ви април ми преведоха парите, ама за останалата част... ц. Ама ако до началото на юни  няма нищо, ша звъня да са разправям. Иначе работодателя на 10-ти април ги е внесъл декларациите.

Онзи ден стана въпрос с едно приятелка за майчинските и тя ми каза, че на нея майчинството и било много по-малко от болничния до 135 дни. Ама около 400 лв била разликата  Shocked. А на нея заплатата си и е била една и съща, че даже са и я увеличили малко преди да излезе майчинство. Много странна работа.  Rolling Eyes

Хайде, аз се стягам да ходя на село, че свекъра има рожден ден днес.

# 159
Добро ви утро!  Simple Smile

Аз да разкажа за среднощната ни одисея. Вчера празнувахме 10 години от завършването на гимназията в един пианобар вечерта. И сме се разбрали с таткото той да гледа Рая, а аз малко да се видя със съучениците, че то иначе толкова много на едно място къде да ги търси човек... За храненето - със замразена кърма, вече беше пробвано многократно и без проблем за разлика от мъката с АМ. Отивам аз и тъкмо току-що купонът започна, още дори не се бяхме разтанцували и гледам телефонът ми звъни на пожар...познайте...малкият злоядко още по време на банята усетил, че нещо не е на ред и не си играла много-много във ваната (до сега винаги сме я къпали двамата с таткото), но всичко минало горе-долу добре докато не се пъхнали в спалното човалче и Бойко не й дал шишето със замразената кърма. И тогава Рая не искала и да го погледне, а веднага отворила една голяма уста и не спряла да се дере пронизително 40 мин докато аз разбера за проблема и сколасам да се прибера...  ooooh!
Прибрах се аз на пожар, дадох и гърдата и ревът АВТОМАТИЧНО престана. Захапа, почти не яде, защото се беше изтощила и заспа. После се разбуди докато я слагах в леглото и започна едни такива невероятни усмивки да ми хвърля безкрайно щастлива... Милото ми бебе уплашило се, че съм я зарязала ли, какво ли...? А уж е толкова мъничка, не би трябвало да разбира още...
Та от една страна ми беше много мило за това доказателство за привързаност от нейна страна. Ама от друга определено бих предпочела да не съм вързана 100% от времето при нея. Все пак и аз съм човек и имам нужда от малко разнообразие... Май няма скоро да мога да последвам примера на Виолетовото Ангелче за пътешествия... Да не говорим, че нямам никакво намерение да съм от най-продължително кърмилите, та хич не знам като как ще се справим като дойде време за отбиване...  Thinking

Уф, оплаках се. Познайте колко съм спала тази нощ след тази драма...
Нацелувайте малките сладки бебоци! Еспа, Сами наистина изглежда като олицетворение на спокойствието  Heart Eyes А всички, чиито снимки сте качили, са голеееми бомбони!

Накрая, честит ви празник днес!

# 160
   Добро утро и от нас...и ние тази нощ не спахме много спокоино  та чак сега се пооспокоихмеи спинка сладко сладко.Горкия така са му набъбнали венците чак с яд си смуче юмручетата и плаче милото. Дано скоро да избият тия зъбки.
Аз все още получавам болнични но ми ги преведоха преди два дни а за майчинството доколкото ми е ясно в началото доста го бавят докато минат документити през всички пътеки в нои.Една позната работи там и ако не ми беше помогнала за болничния и до сега още нямаше да са ми ги превели.Банката ми беше закрила без оведомление сметката на която ми превеждаха болничните и отивам аз преди един месец да проверя нестава.Попитах в банката дали имам някакви преводи а те ми казват че сметката е закрита септември миналия месец....и какви разправии после...парите бяха върнати обратно в нои.
Ако имате някакви роблеми отидете да си проверявате всичко на място защото ако не отидете те няма да задействат нещата така ми каза служител на нои.
Лек ден  приятни разходки.И закуска с кафенцето

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 10:43 от бебче

# 161
  • София
Я да попиша на бързо сутринта, че пак ще сме в евакуация като вчера - лепят ни камък в основите на къщата. Става невероятно красиво и ще изтърпим шума Rolling Eyes Аз все за тая къща ви дудна, ама който какво му е на главата - на нас това ни е от 4 години вече, но напредваме бавно, но славно.
Таис, аз вчера мислех и нещо по-силничко да сложа за почерпка, ама викам ще си кажете егати и пияндето от рано сутрин ни почна hahaha Та Бате ще е градинарче, Гогич евентуално от септември 2010 ясленче (там са друга система все още и е приет за сега).Късмет на неприетите на следващите класирания.
Еспа, напълно неблагородно ви завидях за пикника вчера Crossing Arms
Катериче, а не се ли замисли, че Рая е била сърдита, че не си я завела и нея на пиано бар hahaha
Сладурчеста, айде да ти е жив и здрав свекъра Laughing

...  защо и сега нямаме по една череша някъде...  Sad

Като усрее заповядай, ама е бяла Wink
Деси, Гери, успех с пюретата днес  newsm10

# 162
Добрю утро, Честит Празник на всички.
Катериче ,вярно одисея,жалко,че не си могла да се позабавляваш.
Много искам а ви почерпя се нещо виртуално по случай моята месечинка,но понеже незнам как става си представете ,че съм го направила Mr. Green
Днес мислех да правя малко позакъсняло пролетно почистване,че нали до сега бяхме в ремонт ,че сме в нова къща ,но тук е адски жега и не знам още се чудя дали да започвам, (но си признавам ,че малко ме и мързи)
Снимките на всички са супер сладки.
Хайде от мен засега отивам в градината да  пия кафенце и да се чудя дали да чистя newsm78

П.С Намерих с какво да и почерпя Laughing
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_e873a0c1476c5519a52fd8 … 6404d_mainpic.jpg
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_e444ad9c41e83c5b1dff02 … 09a7e_mainpic.jpg

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 11:35 от bili_bili

# 163
  • София
Здравейте и от мен,
Вчерашния опит с морковеното пюре мина полу-успешно, бебока се чудеше за какво иде реч в упрежнението и се мръщеше и половината количество беше размазано около нея Laughing, ама много цапа този морков, днес опитът премина с повече успех, не се мръщеше толкова, да видим накрая, може и да го прояде. И да си похваля бебока- вчера забеляза, че една от играчките, дето висят над леглото й, като я дръпне и тя се прибира сама и след това цял ден това й беше забавлението- да я тегли Grinning
Еспа- Сами е невероятен бонбон Heart Eyes, благодаря ти, че се сети, че ЙоЙо има месечинка Heart Eyes
Катериче- малки, малки, ама аз мисля, че бебоците вече усещат, съдя по моя бебок- понякога, ако нещо е много разстроена или уплашена, от никой друг не сеуспокоява, само от мен. Безпогрешно усещат кой, кое е. Но и аз съм я оставяла понякога д ая гледа баба й, а сега,  мисля от време на време на сестра ми да я оставям, за да можем ние да поизлизаме от време на време.
Алекс- случва се и наистина е кофти, когато видиш как нежната кожа е разранена, оставяй повече време на въздух и мажи с кремчето и чакай, ще се оправи бебока Hug
Дони- честито ви класиране за градината Hug
Мини- направо си купувам списание Мама Grinning Heart Eyes
Сладурче- и аз като Бръмчето съм се чудила как успяваш да разнасяш Никола с твоето крехко телце- да ти е жив и здрав Heart Eyes, помня, когато Доника ми изпрати смс, че си родила- от нашата компания за теб първа научих, и още тогава искрено ви пожелах ина двамата да сте живи и здрави и само най-хубави неща да ви се случват Hug
Гери, Деси- успех с пюретата Hug
Сиси - как е Кало Hug
На всички хубав ден от мен, днес май е по-прохладно Hug
Били-Били- честита месечинка Hug  bouquet

# 164
 Сиси, ти си слагала в кофата? Аз даже кофа не си носех.  Twisted Evil Аз знам една, дето ем е убава, ем нема кой да ни набие че я берем, обаче до Благоевград за едните череши не ми се ходи.

Красюнгера днеска пак спа по магазините, на мама шопинг поспаланчето. Да ви кажа едно оплакване - забравих да погледна къде са правени пампитата и май съм взело от тудрските, дето са без разгетелна лентичка. Лошо няма де, те и турските са хубави, не са ми правили нещо проблеми, ама не са като тия от рекламата.  Rolling Eyes

Аз си мислех, че моя се прави на прасе (или аз го правя от сръчност), като я видях Петя разбарах в какво заблюждение съм - чушкопекът се храни направо възпитано.  Mr. Green Първия път и той се мръщи уж, ама сега надушва бурканчетата от далече за кеф и наслада. Те на да видите колко му е била приятна най-първата или най-втората лъжичка:

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 13:22 от Иники

Общи условия

Активация на акаунт