Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 992
  • 830
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
дисти, изпрати им информацията, която искат, може би това ще реши въпроса. Peace

# 511
sasi6, плата е хубав, цветът много не ме изкефи. Но пък са хубав модел и са наистина плитки. Обещавам утре да ги измеря.

# 512
Първия път поръчах с моя акаунд и не стана , пак този имейл ми пратиха. Втория път направих нов акаунд и пак същото. Поръчвам до БГ , а не до Англия.

# 513
  • Sofia
Рени, хубав ли е плата на дънките и можеш ли да дадеш реални размери? Монадис , кой номер да си взема от ботичките? Тук нося 37! Гледам, че нямат половинки , ако имаха може би 4.5 са като за мен, затова се чудя 4 или 5?

И аз нося между 38 и 39, но първият ми чифт на асос беше 5(38) и ми пасна перфектно, ботичките също са 5 и са страшно удобни.

# 514
Момичета, благодаря ви за отговорите! Остава да успея да поръчам. Нещо не мога да се ориентирам в този сайт...Например от главното меню не мога да намеря коментираните ботички. Монадирс , чудех се за номера, защото имам едни обувки Кларкс купувани от Англия , които са 4 и са ми малки , но предполагам ,че щом ти си между 38 и 39 и 5 са ти точно, аз би трябвало да съм за 4?

# 515
  • Sofia
Ботичките са в разпродажбата и излизат на първа позиция, но в червен цвят, който е на по висока цена. Като цъкнеш на цветовете ти излиза и черния, който вече е даже на 6 Евро.

# 516
Това във аутлета ли? Отивам там и на обувки и ми излизат едни Ъгове и дълги ботуши. В ляво цъквам на боти, но не се появяват боти,,,

# 517
  • Sofia
не, в дамската разпродажба са: women - clearence - shoes

# 518
  • сусурлево
току що поръчах тези да видя дали ще си уцеля номера   http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Suede-Buckle-Shoe-Boots/Pr … rt=-1&clr=Red
Бяха 6.54 евро сложих ги в кошницата доставка 4 евро и ми пишеше че ще бъдат доставени на 10 август    , а сега станаха 5 евро
Случвало ли в исе е

# 519
Мисля, че са 5 паунда, а не евро.

# 520
  • сусурлево
Мисля, че са 5 паунда, а не евро.
хахаха да , ама кой да гледа , значи са си 6.54 евро , тъкмо мислех ,че съм се прецакала с 3 лева  Joy Joy Joy
Така е като на работа пазаруваш онлайн , много не гледаш . Сега ги загледах и не стоят много по глезена , но 20 лева къде не отишли

# 521
Редактирам се, намерих отговора на въпроса ми. Embarassed

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 12:06 от mimes

# 522
  • Sofia
Май по тия ботички ще се познаваме пишещите във форума LaughingАз се прецаках за тях, бяха 11 Евро и като пуснах поръчката станаха на 6,45. Ама всякак си ги зслужават паричките.

# 523
Ах, тези ботички, що не бяха по-ниски, да си ги поръчам и аз!  Whistling

Ето обещаните размери на дънките Лий, W29 L31 http://www.asos.com/Lee/Lee-Bliss-Rinse-Wash-Bootcut-Jean/Prod/p … mp;clr=Rinse+Wash

Талия - 41 см
ханш, измерен точно под ципа - 48 см
дълбочина отпред - 19 см
дължина на крачола по вътрешния шев - 79 см
ширина на крачола най-долу - 23 см
Имат много малка еластичност.

Тези има ли ги някой? http://www.asos.com/Gwyneth-Paltrow/Asos/Asos-Leather-Heart-Stud … ort=3&clr=Tan
За размера се чудя, има наличен 7, от Бг купувах обувки предимно 39, от Ларедута повечето ми са 40, особено сандалите. Дали ще ми е голямо 7? newsm78

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 14:16 от reny

# 524
Опитвам се да направя първата си поръчка, но на 50 лири ми искат 25 лири доставка /става дума за два чифта дънки и 1  чифт маратонки/ newsm78 newsm78 newsm78 Случвало ли ви се е толкова скъпо да ви таксуват?

Общи условия

Активация на акаунт