Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 988
  • 830
  •   1
Отговори
# 525
Опитвам се да направя първата си поръчка, но на 50 лири ми искат 25 лири доставка /става дума за два чифта дънки и 1  чифт маратонки/ newsm78 newsm78 newsm78 Случвало ли ви се е толкова скъпо да ви таксуват?

Доставката зависи от теглото и е съвсем нормално да ти иска 25 паунда доставка. Поръчай си нещата поотделно и ще ти излезе по-ефтино.

# 526
Само да попитам при регистрацията въвеждате ли номера на картата  ooooh!

# 527
Схемата с цената на доставката е малко странна понякога,затова е най-добре преди да пуснеш поръчката хубаво да си поиграеш със махането и слагането на предмети в кошницата,за да спестиш възможно най-много.Ето на мен сега за едно портмоне което струва £13 ми иска £22 доставка и просто няма да го поръчам.Абе странна политика на доставка имат  Rolling Eyes

# 528
Благодаря ви! Поръчах само маратонките / с £3 доставка/. Получих и мейл, но в тази връзка имам още един въпрос.
В потвърждението на поръчката  има имена и адрес, но няма държава. Дали не съм оплескала нещо?

# 529
novaVIVA , не си оплескала нищо Laughingи в мойте липсва Peace

# 530
Не се притеснявай, и в моите имейли пише само името и адреса без държавата. Досега имам 6-7 поръчки вече и всичко е наред. Peace

# 531
Благодаря Ви! Мога да въздъхна облекчено.  Hug Ще направя поръчка и за дънките  Peace

# 532
  • Пловдив
Досега само ви четох, четох и накрая реших да пробвам и този сайт  Crazy. За начало си поръчах само един потник-боди на Miss Sixty (беше коментиран съвсем в началото). Вчера пуснах поръчката, днес е потеглила.....и вече нямам търпение  Mr. Green.
Мен също ме озадачи в първия момент това, че в потвърждението нямаше държавата, но така или иначе при регистрацията си съм я попълнила, затова и не се притесних особено.

# 533
Момичета, някой има ли тези дънки да даде отзиви?

http://www.asos.com/Lee/Lee-Coral-Course-Fade-Slim-Bootcut-Jean/ … 1&clr=MidBlue

# 534
Здравейте! Опитвам да поръчам но не мога да разбера къде се пише 3 цифрения код за сигурност? И във второто поле след  номера на картата името на банката ли се пише? Моля за помощ спешно! Благодаря!

# 535
Пише ми , че номера , който съм въвела не съвпада с типа на моята карта и да се обърна към обсл. клиенти или нещо подобно. Отметнала съм Виза , но не знам 3 цифрения код къде да го напиша?

# 536
  • Пловдив
Пише ми , че номера , който съм въвела не съвпада с типа на моята карта и да се обърна към обсл. клиенти или нещо подобно. Отметнала съм Виза , но не знам 3 цифрения код къде да го напиша?

3 цифрения код го пишеш там където пише verification number (но той се въвежда, само когато потвърждаваш поръчката). Във второто поле се пише притежателят на картата, т.е името което е изписано върху нея. Банката не се пише никъде. Освен това пробвай да си дадеш отметка на Visa Еlectron  Peace. Моята точно така си ми я прие, въпреки че четох тук, че почти всички са имали проблеми с това  newsm78.

# 537
С всяка следваща поръчка доставката ми се увеличава, а все за около 30 паунда и все леки неща поръчвам.  newsm78
Започна от 3,06 паунда и последната от вчера е 4,95.

# 538

Дънките са супер, имам 2 чифта от тях, 29 номер. Отпред са плитки, отзад са малко по-дъблоки, но не чак колкото на снимките в сайта. Цената им в момента е просто смешна, и се чудя как изобщо все още ги има. Първия чифт го купих на 20 паунда, втория на 15.

# 539
  • сусурлево

Дънките са супер, имам 2 чифта от тях, 29 номер. Отпред са плитки, отзад са малко по-дъблоки, но не чак колкото на снимките в сайта. Цената им в момента е просто смешна, и се чудя как изобщо все още ги има. Първия чифт го купих на 20 паунда, втория на 15.
АЗ ги гледам от доста време , но незнам кой номер да си поръчам . От англ.номерация преди взимах 8 , но са ми теснички и спец. на Kangol 8 ми е тесно. Кой номер да си взема от тези ?

Общи условия

Активация на акаунт