Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 983
  • 830
  •   1
Отговори
# 540
juliana_p, ако искаш мога да измеря моите /тези които са още нови/, и така да се ориентираш. Предполагам разликата от номер до номер е 2 см. 29 го водят 11 от английската.

# 541
  • сусурлево
Благодаря

# 542

Дънките са супер, имам 2 чифта от тях, 29 номер. Отпред са плитки, отзад са малко по-дъблоки, но не чак колкото на снимките в сайта. Цената им в момента е просто смешна, и се чудя как изобщо все още ги има. Първия чифт го купих на 20 паунда, втория на 15.
Би ли дала размери на 29-ти номер. Благодаря! Снощи успях да пусна поръчка все пак , но в това второ поле след номера на картата написах името на банката издател- не знам защо реших , че него искат. Сега разбирам , че е трябвало да напиша името на притежателя на картата. Дано не е проблем и да си получа поръчката- коментираните ботички от 5 паунда .

# 543
  • Бургас
А как да разбера номерацията на дънките. По френската номерация нося 38 номер панталони, по английската смятам че съм за 10 панталони - това на кой размер дънки отговаря? И на всичкото отгоре срещнах различни видове номерации на дънкитата в сайта  ooooh!

# 544
шушоната, и аз съм така - 38 по френската панталони. 29 на Лий са ми точно. Сега ще дам размери.

# 545
Ето размери на дънките Лий, 29 номер, дължина 33 http://www.asos.com/Lee/Lee-Coral-Course-Fade-Slim-Bootcut-Jean/ … 1&clr=MidBlue

талия - 40 см
ханш, точно под ципа - 48 см
дълбочина отпред - 20 см
дължина на крачола по вътрешния шев - 84 см
съвсем леко еластични са

# 546
Reny, много ти благодаря за отзивите. Поръчах ги и веднага се изчерпаха. Дано да ми ги изпратят.  Simple Smile

# 547
  • Бургас
Рениииии, спасение мое  Hug

# 548
  • Пловдив
А тези дънки има ли ги някой?
http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Joni-Flare-Jeans/Prod/pgep … t=-1&clr=Blue
Интересуват ме мерките на 28, но и на друг номер ще са ми от полза, за да се ориентирам. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:54 от marzeliva

# 549
# 550
Здравейте! препоръчайте ми хубави и на добра цена  дънки за момче на 15г. Доста е претенциозен. Благодаря!

# 551
  • Варна
А тези дънки има ли ги някой?
http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Joni-Flare-Jeans/Prod/pgep … t=-1&clr=Blue
Интересуват ме мерките на 28, но и на друг номер ще са ми от полза, за да се ориентирам. Благодаря предварително!

Аз ги чакам - 26 номер, тия дни трябва да дойдат. Peace

# 552
Аз имам два чифта на Wrangler, но друг модел. Номер 26 са. Не знам дали ще ти свършат работа.

# 553
Аз бих искала размери на 26 номер на Wrangler /най-вече талия и ханш/,  ако е възможно разбира се.  Hug

# 554
Видяхте ли - снощи вдигнаха цените на много стоки!  Rolling Eyes Онези ботички са много по-скъпи, доста от дънките са увеличени, и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт