Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 961
  • 830
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички! mimes , кой номер са ти панталоните?

# 571
UK10, мерките ми са Т 78, Х 95

# 572

Мимеееее, златна си, душа!  Hug Ако знаеш от колко време се чудя дали ще ми станат 10 номер панталони! Мойта талийка е 3-4 см по-малко, а ханшът ми е 95-96 см.   bouquet  bouquet  bouquet

# 573

Мимеееее, златна си, душа!  Hug Ако знаеш от колко време се чудя дали ще ми станат 10 номер панталони! Мойта талийка е 3-4 см по-малко, а ханшът ми е 95-96 см.   bouquet  bouquet  bouquet
Значи със сигурност ще ти станат.  Peace Само дънки не съм си поръчвала от тук още и много се притеснявам да не сгафя. Ама  ще е по-натам. Сега остава утре да дойдат ботичките ми и топ-а. Praynig

# 574
Още един ориентир Grinning разметите ми са таз 87см. талия 64см. всичките ми дънки са 26-27 номер според модела Peace marzeliva, ако си със сходни мерки в 28 номер ще плуваш Laughing

Много благодаря, giamarie.  smile3525 Не съм със сходни мерки (талия - 74, ханш - 94), панталоните ми са с 38-сантиметрова талия, затова допуснах, че 28 номер може да ми е широк. Иначе дънките ми са номер 28, но скоро не съм носила Wrangler, можеш ли да ми кажеш дали тяхната номерация е стандартна или са уголемени, умалени? Praynig

Детето спи в стаята където са ми дрехите, но според мен са стандартни. Зависи все пак и от материята. Примерно в едните няма еластен и леко ми стягат на талията. Иначе и аз съм с подобни на гиамире размери - ханш 87, талия 67.

# 575
Момичета опитвах да поръчам и установих, че при определянето на доставката няма никаква логика при цена 60лири/3 арт/-доставка 22лири.А ко поръчам един по един доставка около 3 лири на артикул.Всъщност, така ли поръчвате по 1 артикул?

# 576
  • сусурлево
Момичета опитвах да поръчам и установих, че при определянето на доставката няма никаква логика при цена 60лири/3 арт/-доставка 22лири.А ко поръчам един по един доставка около 3 лири на артикул.Всъщност, така ли поръчвате по 1 артикул?
Аз да .вчера направих втората си поръчка пак с един артикул
колкото и да съм пробвала сложа ли втори, трети и т.н   доставката скача много

# 577
Ами зависи обаче от какво, не знам. Горните панталончета са в един пакет с доставка 3,06лири. Аз затова и трите ги поръчах наведнъж Laughing

# 578
  • сусурлево
първия път поръчах рокля , слагах дънки ,обувки , блузи кво ли не и доставката скача много .
Сега само едни обувки поръчах поради същата причина

# 579
Между другото аз писах на АСОС за некоректността на нашите пощенски служители и им предложих да изпращат пратките препоръчани. Ако искате и вие драснете по писъмце за да се замислят и да го направят наистина и да няма вече "загубени" пратки.
Иначе все се надявам нашите пощенски служители да не крадат, обаче винаги имам едно наум като получавам или изпращам нещо с тях.

# 580
  • Пловдив

Marzeliva, страхотни са ти блузките, както и на mimes панталоните  Peace! Аз като гледам съм със същите мерки като mimes, дали  направо да не си поръчам едно такова панталонче, щом вече е проверено, че стоят добре  Wink.
Marzeliva, а какви са твоите впечатления за втората блузка на miss sixty http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Cowl-Front-Sleeveless- … rt=3&clr=Pink, че много й се чудих дали да не я поръчам?

# 581
Днес получих известие за поща и си помислих ,че е нещо от Ларедута Laughingа то се оказа поръчката ми от Асос от понеделник, много бързо Shocked
ето това са придобивките Simple Smile
тези дънки само ,че в индигово синьо 27 размер, едвам се вкарах hahaha
Определено Wrangler са си със стандартен размер , тез ми идват малко умалени, но след няколко обувания ще са точни Laughing
тази жилетка много е хубава Heart Eyes, а и размера съм си уцелила Sunglasses
и тази чанта, която трябваше да е бяла, но реално е нещо като сиво newsm78 както и да е аз я взех на 15 паунда.

Отново честито на всички! Hug

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 17:35 от giamarie

# 582
  • Пловдив
JeniB, благодаря ти, че ме ориентира. Ако можеш, напиши мерките на 26, когато ти е удобно. Аз си поръчах 28 номер вчера, днес ги шипнаха. Simple Smile Надявам се, че ще са ми точни, по принцип този номер дънки си взимам.
giamarie,   bouquet!
Chance, на мен ми харесва блузката. Цветът е с една идея по-малко ярък от този на снимката. Материята е тънка, прозрачна е, както е написано в описанието и се вижда на снимката в близък план. Коланът е еластичен. Ако те интересува още нещо, питай. Peace

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 12:19 от marzeliva

# 583
  • Пловдив
сега ми се обадиха от ПИБ да ме предупредят,че ще ми блокират картата,защото някой от сайтовете от които пазаря бил хакнат и можело да ми се видят номера на картата и кода,в понеделник се надявам да разбера от кои сайт е,влезнах да си изтрия данните от акаунта,само за инфо
използвана е в асос,фрагнансдирект,ларедут,манго,тао, плащания чрез паипал

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 21:42 от hris80

# 584
Пак ли ooooh!hris80 моля те като разбереш кой е сайта да напишеш Praynig

Общи условия

Активация на акаунт