Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 932
  • 830
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ура! И моите дънки вчера пристигнаха. Шипнати са на 23.05  Peace МНого съм доволна, макар че маааалко съм се надценила - трябваше 10 номер да поръчам  Whistling . Нищо, другия път!  Laughing

# 76
  • Бургас
Чакаме снимки!  Flutter

# 77
  • Бургас
Е, те моите не са нищо особено - за проба на номерацията по-скоро.
Ето ги отпред и отзад
Малко са плътни за лятото обаче. И са стреч - трябваше един номер по-малки да взема, но и тези биват засега!   Blush

# 78
А линк може ли Simple Smile

# 79
# 80
С удоволствие ще пусна снимки, но когато успея, че малката ми е болна в момента и е ужас. Sad Иначе в двете поръчки има една ризка за мен /вече е коментирана, една мацка тук я беше поръчала и на мен много ми хареса/, всичко  друго е за мъжа ми- ризи и тениски.
Специално моята ризка страшно много ми харесва, еластична е, улучила съм си номера и ми стои много добре  Wink
За мъжките неща не мога да кажа, харесват ми, за мъжа ми не зная, той след едно, две обличания почва да си харесва нещата. hahaha

# 81
Благодаря  Hug

# 82
  • сусурлево
Ура! И моите дънки вчера пристигнаха. Шипнати са на 23.05  Peace МНого съм доволна, макар че маааалко съм се надценила - трябваше 10 номер да поръчам  Whistling . Нищо, другия път!  Laughing
Ще дадеш ли мерки на дънките , кой номер са , каква марка и какви са реалните размери .
За коя град е това - шипната на 23 , пристигнали на 01 - 9 дни , аз се  надявах моите , които са шипнати на 30, да дойдат тази седмица Sad

# 83
Момичета, най-накрая успях да снимам дрешките, обаче не са добри снимките. Ето:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/37#36
http://mimesg.multiply.com/photos/album/37#37
http://mimesg.multiply.com/photos/album/37#38 - моята ризка пък изобщо не се вижда, че е черна.
Има и две тениски, обаче не съм се справила въобще със снимането.
Еми, това е за сега Wink

# 84
  • Бургас
juliana_p , това са размерите, а това са дънките:
Номер 12 са и са стреч. За себе си знам вече, че ми трябва номер 10 ако са стреч. Не че не могат да се носят, но биха стояли по-прилично с един номер по-малки  Blush
Градът е Бургас.  Peace
А, и на снимката изглеждат по-светли. В действителност са тъмносини, но се надявам след няколко изпирания да добият този цвят  Mr. Green

# 85
Извинявам се , искам само да попитам само по броя на артикулите ли се определя цената на доставката , защото преди да реша да направа поръчката бях избрала 15 артикула и ми пишеше ,че доставката ще е 13.30 паунда. След като реших вече да ги поръчам ми изписа доставка £25.29.Някои има ли идея , защо се получи така.

# 86
  • Пловдив
А кога започват летните намаления?! newsm78

# 87
Сега в момента има намаление 30 % на сандалите.Миналата седмица имаше на роклите.Скоро може да пуснат и някое друго намаление.И аз чакам. Simple Smile

# 88
А кога започват летните намаления?! newsm78
Мисля, че почват юли месец. Август вече трябва да пускат есените неща.  Peace

# 89
  • сусурлево
juliana_p , това са размерите, а това са дънките:
Номер 12 са и са стреч. За себе си знам вече, че ми трябва номер 10 ако са стреч. Не че не могат да се носят, но биха стояли по-прилично с един номер по-малки  Blush
Градът е Бургас.  Peace
А, и на снимката изглеждат по-светли. В действителност са тъмносини, но се надявам след няколко изпирания да добият този цвят  Mr. Green
Досега от UK съм взимала 8 ,но като гледам размерите на тази 12 , май веч1е съм за 10 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт