Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 913
  • 830
  •   1
Отговори
# 60
Според мен си отговарят размерите. Понякога са малко уголемени.

# 61
Някой да си е поръчвал тези обувки има ги и във убито виолетово. Много им се точа ама 15см височина  дали няма да изглеждат прекалено.Цената им е 24 паунда

# 62
  • Sofia
Ами зависи колко си висока. Виждам,че имат и 2-3 см платформа, ама дори и да ги махнеш от височината на тока пак остава доста. Пробвай някакви с такава височина в някой магазин за да видиш ще можеш ли да ходиш с тях и как се чувстваш с такава височина.

# 63
  • сусурлево
Пуснах поръчка на 29.05.2009 следобяда , шипната е на 30.05.2009 , но неможе да се проследява, защо така?
За колко време идват след като е шипната поръчката? 

# 64
Аз че ще вървя ще вървя за височината няма проблем моя приятел е висок само се притеснявам да не замясам на фолк певица или дори по-зле

# 65
  • Sofia
 Laughing Ти пък, готини са обувките и са доста стилни. Поръчвай ги смело.

# 66
не може да се следи, защото пращат с royal mail Wink

# 67
  • София
и аз поръчах вчера няколко бижута и са ги шипнали днес Simple Smile
сега ще чакам... на вас за 1 седмица ли ви пристигнаха и дали има шанс до събота да ги получа?

# 68
Днес става седмица откакто са ми шипнали поръчките, обаче нямам още нищо  Sad Силно се надявам да не ми се изгубят нещата в пощата, че вече ми се е случвало и като чуя пощи и изтръпвам. Rolling Eyes

# 69
  • София
Днес става седмица откакто са ми шипнали поръчките, обаче нямам още нищо  Sad Силно се надявам да не ми се изгубят нещата в пощата, че вече ми се е случвало и като чуя пощи и изтръпвам. Rolling Eyes

ooooх с тия пощи.. всичко ни е българско  ooooh!
а ако изчезне нещо какво правиш? губиш си парите и край ли?

# 70
Още някой освен мен следеше за дънките на Пепе - да кажа, че сега са налични, но аз си взех други.  Peace

И аз ги следях  Mr. Green. Явно за много кратко са били налични, тъй като сега отново не ги намирам  Sad!
Отново са налични! Дано ги хванеш. Само че са 26 номер нали знаеш.  Peace

# 71

ooooх с тия пощи.. всичко ни е българско  ooooh!
а ако изчезне нещо какво правиш? губиш си парите и край ли?

Момичета, спокойно Simple Smile Поръчките идват за около 2 седмици или поне при мен (Варна) Simple Smile ......
Всеки път си ги получавам около десетият работен ден от датата на поръчка.

# 72
Получих гииииииииииииииии Party

# 73
Снимкиии  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 74
  • София
 Hug  ей само хубави новини искам да чувам , браво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт