Пазаруване от www.asos.com - 1

• 43 060
  • 830
  •   1
Отговори
# 390
да, така е Simple Smile

аз да се похваля.. вчера си взех 2 пратки шипнати на 16-ти, доста бързи са станали Simple Smile

# 391
И аз получих всичките се пратки изключително бързо. Върнаха ми и целия шипинг от 24 паунда, въпреки че трябваше да върнат около 19-20.

# 392
Ето тези , №29  Rolling Eyes Пролетта купихме от МОЛ-а подобни на Lee и 29-ти номер бяха добре  Confused Сега ми се иска да поръчам черните,  но не смея ...

Същите ги имам 29 номер, чакам и от черните 29, но вероятно другата седмица ще пристигнат. На други марки нося 28, но на тази не знам защо поръчах 29 и са ми точно. Предполагам не ти станали, понеже моделът на сините не е от най-плитките, но черните са плитки - гледах ги в официалния сайт. Peace

# 393
Момичета, никъде в сайта не намирам OUTLET с мъжки дрехи  newsm78

# 394
# 395
Страхотни неща, с удоволствие да си ги носиш.
Петия линк не ми отваря продукт обаче.

# 396
  • сусурлево
А стават ли ти вскички неща и кой размер са ?
Блузата ма Мис Сиксти и ботушите са жестоки

# 397
Куриерите са DPD, а те работят със Сити Експрес.
Аз също съм много доволна от покупките.

# 398
  • Пловдив
Записвам се, за да следя по-редовно и имам въпрос към вас, като по-запознати с този онлайн магазин. Simple Smile Поставих една блуза в кошницата, но още преди да оформя поръчката, въпросната блуза се изчерпа. Просто изчезна от сайта. В самата кошница не се отрази нищо, но като се отвори линка към блузата през кошницата, имаше надпис out of stock Sad. Реших все пак да рискувам и  поръчах. Въпросът ми е имали ли сте подобни случаи и има ли някакъв шанс да си получа блузката? Сега ще прочета в Terms and conditions в сайта дали пише нещо по въпроса, но ще съм много благодарна ако се включи някой, който е правил подобна поръчка. Simple Smile

# 399
  • Варна
Момичета, на Cardholder name, името на картата ли се пише или името на притежателя на картата?

# 400
Да попитам опитните-защо след като сложа продукта в кошницата, не мога да разбера стойността на доставката, отваря се веднага страница за плащане и данни за карта и т.н......
Благодаря за отговорите!

# 401
  • Пловдив
titi2008, стойността на доставката се вижда на следващата стъпка, тоест след като въведеш данните на картата, но преди последното потвърждаване. Peace

# 402
Момичета, на Cardholder name, името на картата ли се пише или името на притежателя на картата?
Името на притежателя Peace

marzeliva , на мен са отказвали блуза, която уж беше ин сток докато я поръчвах пък после се оказа аут оф сток Rolling Eyes а в кошницата и аз съм забелязала ,че не се отразява Confused

Честити покупки на останалите момичета и момче Laughingсъс здраве да си ги носите Hug

# 403
  • Варна
Мерси много.  Hug

# 404
Вчера получих това http://www.asos.com/Vero-Moda/Vero-Moda-Long-Drawstring-Denim-Ju … =-1&clr=Denim и един панталон, който вече не откривам в сайта - много са хубави, дойдоха за 6 дни.

Момичета, страхотни придобивки - с радост и здраве да си ги носите Heart Eyes!

marzelivche, надявам се да си получиш блузата Peace! При мен с панталона, който не откривам сега, се получи същото - когато го сложих в кошницата, преди още да съм направила окончателно поръчката, в сайта се отрази като out of stock , а в кошницата всичко си беше ок Peace. Ето, получих си панталона, от което съдя, че е бил последен брой и след като аз съм го мушнала в кошницата, в сайта вече дава, че е изчерпан - предполагам, че и в твоя случай се е получило така Wink.

milushka, поболях се по тази блузка http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Mix-Fabric-Kaftan/Pro … t.aspx?iid=331009  Sick, невероятна е Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт