Пазаруване от www.asos.com - 1

• 43 039
  • 830
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
# 408
# 409
  • Пловдив
giamarie, eitalina, благодаря ви много! Hug Ще се надявам с моята блуза да се получи същото като с панталона на eitalina! Party

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 09:32 от marzeliva

# 410
Blagodarya momicheta!Radvam se che spodelyame edin i sushti vkus.Hubavato e che botushite, kolana i bluzata sa  mi exstra,no  tezi mokasini sa mi malki t.k az nosya 37.5 nomer, no mnogo ryadko ima takuv, vednug sa mi dobre 37, drug put sa mi malki.Botushite sa 37-mi isa mi dobre, a tezi obushteta sa mi malki, no za tazi cena se pregalih, puk  i ima na koi da gi podarya taka, che ne se  yadosvam.A bluzata na Miss Sixty, suvsem sluchaino popadnah na neya i beshe edna edinstvena.Az imah pritesneniya za dunkite che nosya 24-25, no yavno otnovo zavisi ot modela i mi lepnaha.Chakam dve chanti , kato gi policha shte vi se pohvalya pak Wink
Tova sa mokasinite, strahoten cvyat sa:
http://www.asos.com//Asos/Asos-Leather-Suede-Deck-Shoe/Prod/pgep … t.aspx?iid=454689

# 411
  • Варна
Вчера и аз си направих първата поръчка от сайта, една чанта.
Мейл ли ще получа, когато ми шипнат поръчката? В първия пост никъде няма обяснено, как става самата поръчка, регистрацията и т.н. Мисля, че ще е полезно да се добавят по-подробни обяснения.  Peace

# 412
  • Пловдив
Pepsilight, вчера и аз поръчах за първи път от тук. В сайта пише, че пращат потвърдителен мейл за поръчката, а след като изпратят пакетчето - втори мейл, че поръчката е пратена. За сега имам само потвърдителен имейл, получих го около час след като поръчах. Peace

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 11:54 от marzeliva

# 413
  • Варна
Аз го получих веднага. С едната карта (ДСК) ми отказаха плащането, непонятно за мен защо, а с тази на ПИБ стана. Лошото е, че на ПИБ нямам банкиране, за да видя кога си дърпат паричките. Но ще чакам да видим кога ще пуснат мейл за шипването.  Peace

# 414
  • сусурлево
аз не помня дали съм имала мейл , но знам че гледах дали е шипната в сайта им , като си влезна с рег. на моите поръчки и там най - долу се виждаше

# 415
  • Варна
Ох, Джулси пак едни сложнотий.... Mr. Green

Връщам си думите, лесно го открих, в процес е, дори е отбелязана и неуспешната ми поръчка.  Peace

# 416
Паричките ги дърпат веднага(поне при мен е така),после проверяват дали всичко е налично и ако не е връщат парите Peace
Снощи и аз направих поръчка Whistlingдънки, жилетка и чанта Laughingбях метнала и един комплект бельо ,ама шипинга ми скочи на 20-се и кусур паунда, та го махнах и падна на 3 паунда не мога да им хвана схемите за шипинга Rolling Eyes
Тия дни чакам да дойдат тия неща:1, 2, 3 Praynig

# 417
  • сусурлево
сори  Embarassed  Embarassed Embarassed
В сайта гледах сигурна съм

# 418
Опа!Пресно инфо от фейсбука Laughing
Morning beautiful! Keep calm and carry on – it’s the last day of the ASOS.com sale, you better be quick if you want to snap up a sales bargain x

# 419
  • Варна
Я кажи къде е това във Фейсбука, да го открием и ние.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт