Винаги съм била много внимателна спрямо хората , да не ги обидя , съобразявам се , искам да сме приятели и т.н. всеки път , когато някой ме прецака или усетя ножа в гърба си , се заричам , че тая няма да е бъде и вече ще се държа с всеки както заслужава.да ама не , пак съм същата сговорчива , готова да си даде гъза само и само да види, че е помогнала на някой.ето днес моята най-близка приятелка много ме издразни , при все , че винаги само да ми "свирне"и съм хукнала да и помогна с както мога , днес я помолих (даже я молих)да дойде вкъщи да пием по едно кафе , да види дето ми, (уж много я обичаше , даже кръстница щях да я правя на малката)малката я търси.тя ми вика , че нямала сега да си губи времето искала да се прибира...така да кажеш има работа вкъщи или приятеля и ще излизат , да ма не.Нито има приятел , работа-прибира се към 19 , къпе си и се лакира или епилира

Писна ми хора не искам да съм такава , искам да не ми пука за никой страничен човек , освен за моето семейство , да спра да се обяснявам на всеки и да си казвам и майчиното мляко , за да съм честна с тях и да не ги лъжа.искам да сложа край на глупачката на 24 часово разположение , а когато и аз искам да споделя да няма никой на среща.как да се променя , вие правили ли сте го, как да кажа"ма*ната ви" вече ще мисля само за моя гъз.