Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 905
  • 830
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Аз съм тикнала последните бройки в кошницата. Peace

# 661
Аз съм тикнала последните бройки в кошницата. Peace
Страхотни и евтини неща си напъхала в кошницата, дано да дойде всичко Peace Чак ме е яд, че новата карта още не е готова Confused

Нещо много съм се объркала с връщаните неща. Мислех си, че ще поемат пощенските разходи обратно, а те възстановяват разходите, когато са ти изпратили нещата. Не знам защо така съм разбрала. Но за останалите, които също се чудят - връщането към Англия е за ваша сметка, те ще върнат парите изпращането от АНГЛ- БГ. Кофти е само, че обратната посока излиза два пъти по-скъпа, ама е по-добре отколкото да си ми стоят нещата в къщи, ненужни и неупотребявани.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:20 от mimes

# 662
Момичета, ако видите изгодни маратонки, като за тинейджър, моля ви пуснете линк, че с този сайт още не се оправям!

# 663
  • сусурлево
Момичета, ако видите изгодни маратонки, като за тинейджър, моля ви пуснете линк, че с този сайт още не се оправям!
Защо не разгледаш в www.sportsdirect.com за маратонки на добри цени са .Доставката е скъпа ,но се правят общи поръчки

# 664

http://www.asos.com/Puma/Puma-Ifflev-Ii-Update/Prod/pgeproduct.a … ;clr=WhiteNewNavy

# 665
Момичета, само аз ли съм такъв карък с този сайт де!  Tired Пет поръчки ми няма вече, сега ми отговарят, загубили се били!  #Cussing out Искам си нещата!  ooooh! Сега и да ми върнат парите, вече ги няма в сайта или цените не са същите! Писах им имейл, да направят доставката до България с проследяване, че съм страшно разочарована от начина им на доставка то тук !  Crossing Arms Crossing Arms

# 666
  • Пловдив
днес беше последният срок да получа шипнатите на 17 2бр пакети, писах им майли и ми отговориха че до 8 дена след шипването ако не дойдат значи са изгубени, за едната ще ми върнат парите, надявям се и за другата, много съм разочарована 3 пратки вече не достигат до мен, аз приключвам с асос

# 667
Гледам ,че и двете сте от Пловдив, да не би проблема да е в наще пощи отново newsm78

На другите момичета, честити красоти Hug
Аз ще си дам малко почивка Laughingиначе в сайта все още се намират умопомрачителни оферти ooooh! Crazy, но трябва много ровене ,ровене, ровене #Crazy Laughing

# 668
Пуснали са Gap,  но много малък избор  Confused

# 669
Пуснали са Gap,  но много малък избор  Confused
То направо нищо Crossing Armsнякви чорапи и колани Laughing

# 670
Аз като видях във фейсбука и си помислих, че ще си купя хубави и евтини дънки, но уви.  Thinking

# 671
  • Пловдив
Цитат
Гледам ,че и двете сте от Пловдив, да не би проблема да е в наще пощи отново newsm78[

може и тук да е проблема,но няма как да се разбере/ако бяха с тракинг номер/

# 672
Момичета, бихте ли ми помогнали с размер с мерки 90-66-91.5?
Колебая се между 8 и 10... и става въпрос за роклите
Много, много благодаря  Hug

# 673
  • Варна
h.anna, според мен си за 8. Peace

Още не са ми шипнали последната поръчка... Rolling Eyes

# 674
h.anna, според мен си за 8. Peace

Още не са ми шипнали последната поръчка... Rolling Eyes

Благодаря ти, мила

Общи условия

Активация на акаунт