ОКТОМВРИ бавно наближавам аз,време е да вляза в час!

• 12 012
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Ронка някои татковци (като моя зет) направо са помагали в изваждането на бебето и е прерязал пъпната връв  Wink Така, че зависи от това какво точно иска да види таткото, моя мъж ме закара в родилното още с първите болки и всеки път като се свиех от болка беше готов да припадне  Mr. Green

# 121
Ронка някои татковци (като моя зет) направо са помагали в изваждането на бебето и е прерязал пъпната връв  Wink Така, че зависи от това какво точно иска да види таткото, моя мъж ме закара в родилното още с първите болки и всеки път като се свиех от болка беше готов да припадне  Mr. Green
Ако таткото има желание няма лошо. Но принципно стоят над главите ни, защото лекарите не искат да си създават двойна работа, а именно да се чудят кой да свестяват. Mr. Green

# 122
Ми очаква се, че таткото е достатъчно голям и зрял за да прецени до колко да присъства и да наднича,  а ако се надцени  се получават голямо шоу  Laughing Аз поради тази причина не настоявам нашия татко да присъства, че да не се налага да го свестяват  Joy

# 123
  Eee, евала на такива татковци , да срежат пъпната връв . Нашичкия от насраното дупе на Васко  повръща, представям си го и да присъства на раждането. То ще е шоу  Joy Joy Joy

# 124
Кали, благодаря за клипчетата. Предпочитам да съм подготвена какво ме очаква. И нашия тат и не иска да присъства,казва ,че не м уе там мястото да се пречи на лекарите Rolling Eyes
Да знаеш ,че съм влюбена в твоя Васко. Crazyневеротно красиво дете е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илянак а,добре дошла  bouquet Леко бременеене и здраво бебче Hug

Само ние днес не сме ходили никъде. Мъжо боядисва, аз чистя, въобще скучна работа Tired

# 125
Здравейте мацки!Аз днес бях на покупки-купих си 2 бр.каси гащи за лятото с ластик естествено много са сладки,едни шалвари и една блузка не е за бременни ама за мен става-много съм доволна и разходка голяма си направих Wink

# 126
Здравейте и от мен!
Днес голямо обикаляне му хвърлихме ние...Ходихме до Делфинариума и гледахме шоуто с делфините, беше много хубаво!
После по магазините на покупки-взех си от Тера Нова един панталон и една пола с ластик и съм супер доволна!
Ани,честита ви къща!
Клипчетата не съм ги гледала още,но после ще ги видя и аз...
Хубава вечер на всички Hug

# 127
  *Jeny* , благодаря ти за хубавите думи  за Васето  Heart Eyes
 Ако искате да плачете от умиление, за това какво ви очаква на финала, гледайте това филмче "Le Premier Cri" (френското название) - и "Първи плач" ( на български ) , обещавам ви незабравими моменти с него. Направен е с много вкус и елегантно поднесен. Hug   . Поне на мен ми подейства така. Като го гледах и веднага навих мъжът за второ бебче  Laughing .

# 128
Mirkam, благодаря за списъка с билките, които трябва да избягваме. На мен ми е много полезен. Незнаех, че копър, магданоз и кимион - подправки, които използваме ежедневно в кухнята, по време на бременността трябва да се използват в по малки количества.
kallii клипчетата ми бяха много интересни и полезни - подготвят ме за неизвестното.
miracle82 и аз съм им хвърлила око на полата и панталона с ластик в Тера Нова - сигурно са много удобни, а и материята ми се струва, че ще държи хладно през лятото.
Приятна съботна вечер на всички! Hug

# 129
  • Сф
Неее, аз не сикам да кажа, че самото раждане е ужасно, но просто не сикам да ги гледам, и Кали, ти не ме задължаваш, аз просто от любопитство погледнах, но съм супер гнуслива, не мога цял ден да забравя тоя кадър и не мога хапна нищо Rolling Eyes Но това си е мой проблем, аз съм си такава, иначе самата аз се надявам, Дай Боже всичко да е наред и да си родя нормално, но освен екипа, не бих искала мъжа ми да ме види точно тогава, нензма защо, не сме го коментирали, не съм от тези дето все изглеждам чудесно пред него, но точно тогава не искам и за него да мисля искам да се съсредоточа над момента, който той много няма как да разбере Laughing
Иначе със сигурност би било полезно да се гледа, за да знаеш какво те очаква, но днес не можах, но ще пробвам пак със сигурност Peace А колкото до екипите и който е там с мен, хич не ми дреме, аз не се притеснявам по принцип и точно тогава, когато толкова ме боли, хич не ми дреме кой ме гледа, но не ми се иска и сред тях да е мъжа ми... Simple Smile

# 130
Моми4ета,малко късно ,но да се похваля.Днес бях на ФМ,вси4ко с бебо е наред,тежим ве4е 300г Simple Smile Мом4е ще е.Така,4е помагайте за име. Искам да го кръстя на двамата дядовци,единия е Атанас,другия Димитър,но държа да е с А.Бях убедена,4е ще е моми4е,но уви,женските имена отпадат  Simple Smile
Лека нощ Hug

# 131
Ето ме и мен... Вчера бяхме цял ден навън... Успях да стъпя на криво и да падна, но това е положението. Слава богу, добре съм.
Купих си прежда и сега се боря да си спомня уроците на баба... Искам да оплата мекичко одеалце за бебето. Незнам дали ще го ползвам, но ръчния труд ми успокоява нервите и се чувсвам добре.
Накрая финиширах вечерта с ужасно главоболие, а нощта видях, че малкия е заспал в сеглото, ядейки филия  Joy Joy Joy. Баща му явно не го е погледнал преди да си легне.
След 2-3 часа отивам да работя и от сега ми се връща в леглото... Нещо ми минава ентусиазма за работа, а и тази жега зле ми се отразява.
За филмчетата, ако може при подобни линкове да пише какво съдържат... Сори, ама момичета- вижте това и като отвориш срещу теб да блесне с целия си блясък ми идва нанагоре. Аз нямам навика да отварям дори и снимки, камо ли такива линкове, ама както обичам да обядвам пред компа, докато ви чета си представям кво мога да отворя  newsm78. Естествено-естествено... ама толкоз чак не е нужно.

# 132
Записче от мен!
Отивам да наваксвам с четенето! Hug Heart Eyes

# 133
Добро утро от мен  Hug
Момичета вчера си купих сушилня  Laughing и вана за бебето  Joy
Днес сигурно ще изпера всиииииичко вкъщи   jumpuu

# 134
  • Deutschland
Добро утро.
Едира  честити ти покупки.Аз пък вчера си купих миксер и мисля да  забъркам едни палачинки,че от кога ми се ядат.
Надежда винаги има  браво за хубавите новини и честит ти мъж.  bouquet  .За име с а А - Андрей или Адриан  ,за име с Д се сещам за Давид
За клипчетата и аз благодаря.На моя мъж му бях пуснала едно подобно,но го бях предупредила,че не прекрасна гледка,но след като го изгледа ми каза,че и собственоръчно можел да ме изроди и нямало нищо кой знае какво.Очаквал нещо по неприятно.Така,че моето смело мъжле изяви желание да присъства на раждането.А и тук е странно ако си сама на раждането и няма никой с теб да ти държи ръката  Simple Smile .
Миркам благодаря за списъка.Наистина е полезен. Peace

Да се оплача,че си спрях магнезия и след 3 дена(тази нощ) пак ми се схвана прасеца.Забелязах,че това става след като се протегна. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт