ОКТОМВРИ бавно наближавам аз,време е да вляза в час!

• 12 001
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Ловеч
Добро утро, момичета.
edira , да са ти честити покупките.
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА, браво за хубавите новини. И аз като теб бях намислила име за момиче Елена-Мария, че да е на двете баби, но бебо се оказа юнак и май на никой няма да го кръстя. Сънувах, че ще е момче /още преди да ми каже доктора/ и се казва Александър ......

# 136
Добър ден и от мен!Да се запиша и аз за днес.Лек ден ви желая.

# 137
И при нас е така divanence - винаги е редно да има някой с теб за подкрепа, дори самотните майки ги приканват да си вземат някоя приятелка с тях.
Честито Едира - ще се родиш със сушилнята!
Аз съм "за"клипчета, но наистина за да сме толерантни към всички е хубаво да се слагат "заглавия"- да няма стресирани, че всички тук сме "трудни" Joy Joy Joy

# 138
Здравейте и от мен Hug

Честито момченце на НАДЕЖДА   bouquet

Поздравления за покупките Еди  Peace Да си ги ползвате със здраве  Grinning Аз онзи ден също се поднових със сушилня и перална - Gorenje  Wink

Аз и мъжа ми сме против да кръщаваме на някого децата си, нито ние със сестра ми, нито мъжа ми и девер ми са кръщавани на някого така, че смело си решаваме как да ни се казват децата като гледаме да се съчетават с фамилия и да са приятни имена (за сега за нас). Първото исках да го кръстя на мъжа ми Андреа ама тогава ни хрумна името Габриела и така я кръстихме, сега пак очакваме мома и този път ще е Андреа  Peace

Пожелавам ви лек ден  Hug

# 139
Добро утро

Честит 24-ти Май!!! Да сте живи и здрави и все така усмихнати  Hug[/color]

Благодаря Ви за милите пожелания, само че къщата не е нова  Laughing В смисъл построена е от преди 2 години, ние живеем тук от година и полувина, просто не я бяхме осветили. Та вчера беше РД-то на баща ми и едновременно с това я осветихме. Събрахме се родата около 16човека, изкарахме мн. добре   bouquet

Във Варна сигурно е 30градуса.... Мисля следобеда да отидем на плаж  newsm78

# 140
Чак сега "включих", че е празник, добре че Ани напомни Wink
Честит празник на всички! Да си ползваме кирилицата със здраве!

# 141
  • Deutschland
Верно че днес е деня на Българската писменост. Да ни е честити  хубавия ни роден български език.

# 142
Здравейте и от мен!
За билките - много полезно ще ни е, защото нали знаете, че презбремеността всеки избягва лекарствата, но ето, че и трябва да се внимава с билките. Thinking Naughty

kallii, мила тези клипове наистина са много полезни, поне замен самата. Гледах, но не всичкисе отварят. Аз не се страхувам от раждането и съмот тези, които искат да знаят какво ги очаква.
За бащата - ако той желае да споделим този миг двамата, да бих искала да присъства. Бих била щастлива, но ако той не иска, то тогава ще уважа решението му.

Желая слънчев ден!  Peace

# 143
Ани, виждам че си сменила линийката от розова на синя...
Еди, честита ти покупка. Със здраве да си я ползваш. това е един от най-полезните уреди вкъщи и се надявам и при теб да е така.

# 144
Добър ден мамчета!Днес си поспахме повечко в къщи и сега излизаме на разходка. Edira, честити покупки, със здраве и много ентусиазъм да си ги ползваш Simple Smile. Честит празник и нека винаги тачим и уважаваме българската писменост и култура, за да я съхраним поколенията напред.. Относно раждането и клипчетата, които гледах-благодаря за информацията. Засега не ме е обхванала страхова невроза за самото раждане, струва ми се толкова далечно, че не ме е притеснило още. Настройвам се, че боли много и трябва да го издържа. По-скоро се надявам всичко да е нормално и да сме здрави с бебчето, а болката ще я преборя, сигурна съм.  Simple Smile...няма да й се даваме я. Хубав ден от мен момичета и весело изкарване на почивката днес.

# 145
Здравейте!
Честито на всички покупки! Ние пък още не сме в този процес - само избирам. Май ще направя един обир на Mothercare -вече и списък имам  Laughing Бях в Беби Пух - страхотни колички са тези Иксландер - ще я взема със сигурност, въпросът е на коя модел е по-добре да спра  Thinking
Ger4o и ти ли плетеш? Браво! Аз вчера започнах едно мъничко пуловерче  baby_neutral Много сладко и нежно става. И одеяло искам да направя - само искам да купя най-подходяща прежда за моята цел - мериносова вълна!  Peace

# 146
julianka, не съм плела от дете. Фен съм на шиенето на гоблени, че много ми успокояват нервите. Сега се надявам да успея да постигна този ефект и с плетенето... Мериносовата вълна не беше ли едно космато нещо  newsm78 newsm78 newsm78. Не съм много наясно, но за малко бебе май не е много подходящо, защото те лапат всичко когато са гладни.

# 147
  • Бургас
привет и от мен! Най-сетне ви изчетох;-)
Миналата седмица ми беше АД! получих рязка болка, ниско долу, слава богу! без кървене. Докито ми даде седмица болничен и май ще ме пращат на комисия за още "почивка". Работата ми е доста натоварена - пътувам непрекъснато и съм в контакт с много хора (всеки ден), да не говорим за нервите които троша, понеже се занимавам с адски много пари и ставам луда. На хапченца съм (ще бъда до като бебо се роди май (живот и здраве), но много се уплаших #Crazy. Поне   вече сме в новото жилище....

Имам едно питане - по време на бременност, употребата на препарати за почистване (не говоря з абелина или някакви супер вредни химикали), с гумени ръкавици разбира се , до колко е допустима все пак? Извинявам се за "тъпия" въпрос, но вече наистина съм се психирала...

# 148
Ger4o не, бъркаш с мохер. Меринос е чиста вълна нежна и мека специално за детски и висококачествени изделия. А мохер е рошав и космат - не го харесвам изобщо!  Naughty А аз не спрях да плета от години  Hug Така че ако имаш въпроси - знаеш кой можеш да питаш  bowuu
Ето меринос
А ето го мохера

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 13:46 от julianka

# 149
Охо виждам тук има и плетарий  Peace Аз също плета и даже тази зима натравих на щерката цяла колекция от шалове  Laughing

http://i61.servimg.com/u/f61/11/61/70/57/100_1811.jpg

http://i61.servimg.com/u/f61/11/61/70/57/100_1812.jpg

http://i61.servimg.com/u/f61/11/61/70/57/100_1813.jpg

http://i61.servimg.com/u/f61/11/61/70/57/100_1814.jpg

Ето да се изфукам  Crazy

А сега съм на тема шиене и съм се захванала с шиене на чершафчета, калъфки и юргабчета за бебешкото креватче  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт