Отговори
# 120
Денис, Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!

Кузманка - Да още не съм ходила на първи преглед. Ще изчакам още малко да видя дали ще ме хване шарката. Благодаря за бременилските пожелания!

# 121
  • София
Денис, Честит Рожден Ден! Да си все така  готина, свежа и неуморима!

П.С. Изречението за първия син не го разбрах, явно нещо съм пропуснала.  

Ние сме добре. Изпращам Вики на планина и ще се оттдам на удоволствията, познати ми отпреди да имам дете т.е хайманосване до късно по заведения, може би ще успея да си подредя къщата, козметици, спане до късно през уикенда и т.н. Заредих се с една книжка на Гришъм "Изнудването". Надявам се Вики на чист въздух да се чувства още по-добре, не че сега не се чувства. Пълна е с енергия, онзи ден беше спала през деня по изключение, и след това до 1 ч. през нощта не може да заспи.

# 122
Dennis, mnogo zdrave i shtartie jelaq na teb i tsqloto vi semejstvo.       Pri nas planyt e gotov-semejno na pocivka, posle 10 dni v Ruse, idvame za 2-3 dni i pak vyv Varna.   

# 123
ЧРД на Денис, много здрава и все така обичана и обичаща   bouquet
ЧРД на патерица и на БонЕсперанс   bouquet

Ние сме се запътили утре за яз.Пясъчник... но ако нещо се обърка ще се качим на Игликини поляни  Wink Хубаво изкарване  Peace

базел, пу, точно днес си мечтаех за такива дни и аз  Peace хубаво да ги използваш   Hug

Мацки, онзи ден след обяд свалих на Боян памперса, пишка и ака в гащите до вечерта. Вчера обаче много гордо съобщаваше за нуждите си, и си се обслужваше сам, т.е. взима си гърнето,събува се и т.н. не дава и да го обуя, всичко сам, само след акото се огъзи да го избърша  Mr. Green. Изобщо нещата ги прави точно както батко си Laughing Та съм много щастлива...

Heart Eyes

П.П. Напоследък страхотни снимки, все забравям да ги коментирам, пу-пу на всички септемврийчета и техните братчета/сестричета  Hug

# 124
  • София
Рени, браво на Бобо. За един ден се научи. А Вики вече се научила да хитрува и вчера ми разправя как вече била пишкала, а пък имам инфо, че не е пишкала от 3 часа. И отидохме на едни пързалки, и тя пиииш в гащите. И хич не й пука. Много лошо я тренираме с това отказване. Държат я баба й и баща й с часове на гърнето, после след няколко часа като я накарат, тя не иска, и така...

# 125
bazel, миии  Confused
Искам да подчертая, че нямам кой знае каква заслуга за научаването му. Единствения си плюс, който отбелязвам е, че не го насилвам, го пробвам от време на време, не му се карам, обяснявам му, че повече няма да има памперс, а само гащи пък той ако иска да пишка в тях хубаво, дори всички под строй си показвахме гащите у дома  Mr. Green... Предишния път самият той имаше голямо желание да носи гащи  Mr. Green но всичко си вършеше в тях 2-3 дни и съответно спряхме.
Голямата заслуга при нас е на яслата. Там ги слагат на гърнета в определено време. Кой пишкал пишкал. Не ги насилват. Тези които са без памперс си казват и допълнително разбира се. И така той е запознат с гърнето.
Ако мога съвет да дам... по-скоро така правете. Предлагайте и гърне в някакви определени часове. Ако сте решили, че с памперса сте до тук, хубаво (аз лично не съм за  Wink ). Но не и говорете и питайте постоянно. Пишка, ака, преобувате и така... Абе ще стане, но ми е ясно, че все го мислиш как и кога ще стане   Wink

# 126
  • София
Мерси, Рени. Simple Smile За съжаление, не съм в къщи по цял ден, а на баби човек е трудно да дава акъл Wink Днес обаче сме имали напредък, точно както ти казваш, не са я питали нищо и тя сама си взимала гърнето и даже викала баба си да й покаже че има пиш в него.

Утре ви пожелавам приятно изкарване на пикника. Ние ще кръстосаме малко из квартала. Имах напрегната седмица и съм много изморена. Чака ме и напрегнато лято в работно отношение.

# 127
Базелинке, така се гласях да ходим заедно на пикника, а пък ти... Crossing Arms

Денис ЧРД! Бъди много здрава, пожелавам ти най-хубавите ти мечти да се сбъднат!

Бон Есперанс, честито и на теб на патерици!

Чакам утре с нетърпение. Ави, ще ти дрънна преди да тръгнем. С амаретка ще дойдем заедно.

Сега не мога да се съсредоточа и да коментирам. Лека нощ!

# 128
dennis, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Поздравявам те с тази любима моя песен и ти пожелавам точно това .... да не спираш да мечтаеш!

http://www.vbox7.com/play:0dcb9da8

Hug

# 129
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РД, ДЕНИС!!!! Бъди все така усмихната и позитивна! Hug

# 130
Денис, БонЕсперанс, честит  рожден ден ! Желая ви здраве, щастие и усмивки...  Hug

На останалите момичета - весел уикенд и приятна среща на полянка  Heart Eyes

# 131
Привет! Влизам първа да споделя, че днес на Витоша беше чудесно. Фоторепортер бе Вени - снимките от нея! Амаретка ни почерпи с невероятна, приготвена от нея пита - троха не остана! Видяхме се отново и с Диман, Стес и Меги. Децата повилняха, ние си полафихме на тревицата... С една дума - рай! Както винаги, искаме още!  Hug за всички!

# 132
Suupeeer beshe. Golqma krasota i spokojstvie. Avi i Veni gidove zaslujavat pocherpka, Megi- super sladkish Malkite dami otkriha plajniq sezon, a momchetata kak iskaha da se izkypqt...
 Kачих малко снимки правени с телефона, а последните показват как излъгах Мишо да закуси като хората. 
 Цвети, принцесата е прекрасна. Ави сега видях снимките на Дани с балоните, много е сладък.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 11:20 от Amaretto

# 133
Денис,честит рожден ден със закъснение,но с много пожелания за сбъдване на съкровени желания и мечти!
Искрено съжалявам,че не успяхме да се присъединим към пикника,но ние сме болни,даже имахме онзи ден и нощен инцидент-посетихме "спешния"център на Пирогов,но да не ви натоварвам,важното е че сега малкият е по-добре и вече даже върви към оздравяване!Иначе излизахме и малко извън София-да си отдъхнем,но с тези болести,не беше точно почивка,но здраве да е...
Чакам да видя снимките с нетърпение Grinning
Amaretto,иска ми парола Wink

# 134
parolata e kato tazi na septemvri 2006

Общи условия

Активация на акаунт