Отговори
# 135
Някои хора и нея парола не я знаем Wink
Хайде без дискриминация и аз искам да гледам снимки  Heart Eyes Hug

# 136
Alou diskriminiranata, zashto ne si vdigash telefona. Idvam lichno da ti q kaja.

# 137
Разкошни снимки, толкова е зелено, их пък значи, завидях...  Hug

Аз съм се изприщила от притеснения с Мимата, че боледува от вторник и не минава и не минава температурата, и това си е. Последните 3 дни давам по веднъж на ден температуропонижаващи, защото не вдига над 380, обаче просто не е нормално толкова време да вдига и сваля. Ето сега няма никаква, след 5 минути ще вдигне 37,5, идея нямам вече. На антибиотик е от вторник вечерта, сравнително слаб, ще го пие 10 дена, с ушна инфекция (първата й) в едното ухо и лека вирусна инфекция, последните 4 кътника се опитват да избиват, то не са лиги, дъвчене на пръсти, събужда се с писъци нощно време с "Боли, болииии". Вчера се беше изпотила толкова много, като че съм я заливала с кофа, пижамката беше вир вода, помислих, че повече температура няма да вдига, но не би. Тази сутрин пак. Кашля като дърт пушач, поне вече не я боли толкова много гърлото, първите дни не смееше да се изкашля, разплакваше се от болка и ми казваше "Много боли гърло, айде мед".  Сменя настроения на всеки 5 минутки. Аз почти не съм спала тези дни и ми иде да се гръмна. Sad Ох, оплаках се, още мога, но ще ви спестя.

Слънчев ден ви желая!  Heart Eyes

# 138
Супер сте си изкарали браво на вас Hug Heart Eyes

# 139
Ехоо,

Какво става не разбрах... newsm78 Нали само аз снимах, а пък тука взехте да се прехласвате по снимките, които качих едва сега и то не в снимка.бг.
ето ги

Вчера беше фантастичнооо.
Заспахме и двете круши майка и дъщеря в 8.30 вечерта изтощени.
Благодаря ви мацкиии. Ави, Дани и Веско  Hug Hug страхотно семейство сте!

# 140
Ехоо,

Какво става не разбрах... newsm78 Нали само аз снимах, а пък тука взехте да се прехласвате по снимките, които качих едва сега и то не в снимка.бг.
ето ги

Хихи ами ще участваме вкупом в ясновидци 3  Mr. Green

Ето тук Амарето е дала няколко  Hug
Kачих малко снимки правени с телефона, а последните показват как излъгах

# 141

ДЗ  Hug
 Party да бе...мойта работа стана малко, чукча писател, не читател...

Оф, изгоряла съм на деколте... и то много. Вие как сте Ави, Диман, Амаретке?

# 142
Здравейте, момичета!

Днес изминахме с Веско и Дани едно 450 км. Бяхме в Карлово, язовир Копринка и други места по пътя. Преди малко се върнахме. Дани проспа две серии завои на отиване, но навръщане му стана лошо и, въпреки че бях взела 2 свещички Вомитусхил, не можах да ги ползвам, защото бяха станали на вода от жегата.  Shocked Много ме беше яд! Накрая пропътува немалко разстояние в скута ми, че плачеше неутешимо. Но все пак сме доволни!

Вени, благодаря за комплимента! Ръцете ми пак изгоряха, имам си и деколте още от Витоша май месец. Какво да правя? Бяла съм като цедено овче сирене! Ще го преживея. Снимките са много сладки! А как никой не спомена чудната бутилка с малиново винце, която пресушихме до капка. Диман, благодаря ти! Меги пък беше донесла от любимия ми ябълков сладкиш, но ние си знаем, че тя е майсторица!

Марлелке, докато прочетеш това, да сте забравили за температурата и болестта на Мими!

Сашко е на село при баба и деди вече 5 дни. Сутрин изпраща козичките и овчиците на паша, вечер ги посреща - цял ден игри и забавления. Като го заплашат, че ще го върнат в София, ако не яде, си изяжда всичко незабавно  Mr. Green В петък ще ни го върнат, но ми липсва много. По телефона ми казва всеки ден: "Мамо, много ми е мъчно за Дани".

Хайде стига за днес!
Лека нощ и целувки от нас!

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 23:10 от Ави

# 143
  • София
Вени, аз нищо не виждам  Sad

# 144
 Marlelka, kak ste dnes. Irini, vie? Dennis kak mina r.d.?   Avi, za vintseto premylchah che syvsem shte ni zavidqt, pyk i sme shofiorki hi-hi. Kakva ekpskurziika ste spretnali. Nie sme na 1/2 ot 300km. Chao Sofia.

# 145
Eva 78 - Премина ли ти вече гаденето? При мен тепърва сега започва. От миналата седмица така ми се гади и от всичко, нищо не помага. Като си полягвам ми става по-добре (ама само събота и неделя). Усещам, че съм си покачила и телесната температура на 36.9. Спомням си и че при предишната бременност първите 3 месеца си бях с температура 37,1 и 37.2. Само не си спомням дали гаденето преминаваше на някакъв етап. Дано бързичко да отшумява.

# 146
Хоп привет,

Оххх позагубих се, ама лудница е нещо напоследък, попрочитам ви де,

Честит Рожден ден на патерици на Деннис, здраве и много любов, а и успех в новата работа!!!

За срещата ами аз пак не се класирах, щото в петък бях на вечерна сватба ... и геройски издържах до към 1.30-2.00 нощес  Crazy
После пък в събота наще тръгнаха за морето един ден по рано от планираното и съответно Софи с тях ... и на няе и е супер купон  Party , но мама ...   Cry какво ми става незнам, но голям рев му ударих, боже колко ми липсва, вечер като си легна и леглото ми е празно, само с мъжо в него ...  Rolling Eyes никой не ни рита, бута, и така ...
Но на мама златото там е добре къпе се в морето ... майка ми каза че спирането и е невъзможно  ooooh! ... и игри и търкаляне по плажовете  Heart Eyes абе детски кеффф

А да ви се похваля ... голяма изненада получих днес , и Софи е приета на третото класиране в детската градина, която искахме, а шансовете и бяха невероятно ниски  Shocked , е зарадвахме се!

Та аз сега докато я нама малката имам дълги списъци със задачи,  ooooh!  но едно по едно ...

Десси гаденето преминава, при мен почти напълно изчезна, спокойно и отпадналостта и умората и те се понормализираха и при теб ще отшумят до 2-3 седмици  Hug

Страхотни снимки от пикника, много сте хубави и сладки дечковците са страхотни бонбони, а природата е невероятна!

Ави браво на вас ... голямо пътуване за един ден  Wink

Поздрави и гушки и до скоро  Hug

P.S. Бързо оздравяване на болничките Мимката на Марлелка и малчоганът на Алексал!!!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:28 от Eva78

# 147
Добро, утро!

Деси, да не те отчайвам, но аз още съм с гадене и немога дори да се нахраня като хората... или трябва да ям бавно като мравка, и пак ми се случва да ми се повдигне или немога да се наям като хората... понякога чувствам, че още съм гладна, а така ми се гади, че немога нищичко да сложа в устата си... Но това е при мене де, всички са различни! Peace

Eva78, браво за градинката... Hug По спокойно ще ти е като е Софи на градинка, ще имаш повече време за малкото човече. Незнам така е според мен... А на теб кога ти беше термина?

Марлелка, как е Мимката?

# 148
Здравейте дружина!

Е, добре че са ни бремелинките, че да има движение в темичката, много сте се отдали на летни забавления....

Desssy - Т по правило се запазва висока при бременност. Аз тъй като планувано и преднамерено забременях с Бонбонка си следях Т през целия цикъл и точно така разбрах че съм бременна, още в деня на закъснението. Ех, какви емоции бяха тогава.... Crazy
Eva78 - еми то само с мъжо в леглото си е благодат. Еееее възползвайте се от ситуацията.
Ави - браво на вас, че подновихте воаяжите. Пък малкият пътешественик да свиква, че това трябва да му стане ежедневие.
Марлела - надявам се вече да сте ОК. Ние отита го борим мн успешно с хомеопатия и добре, че скоро не се обаждал, че бяхме абонирани по едно време.  ooooh!
irinii - хванаха ли се доматите? flower

Много симпатични снимки от пикника. Хайде да си направим един и на морето.  Sunglasses Кога ще заповядате всички да си планувам уикендите... Mr. Green

Аз съм в принудителна кратка ваканция. В неделя открихме сезона, но за Йоана морето е до колене и от него не излезе. Реши даже, че може да го изпие всичкото и резултата беше вчера дрисок. След строга диета и чайове, вече нищо и няма, но за всеки случай ще поостанем вкъщи до утре, че да нямаме пак авария. Пък ето да видите, колко добре се справя с добрите навици, за жалост само на теория.  Blush
http://fibi4ka.multiply.com/video/item/7/Dobri_navici

Чао и много слънчеви емоции от нас!

# 149
  • София
Много сладко клипче с Йоанка. И Вики казва, че е на 5 Laughing

Ей, ама супер пикник е било. Завиждам.
Мойто къща е толкова чиста и подредена, няма я халата. Но ще я докарвам в понеделник за контролни кръв и урина.  ooooh!
Marlelka, здрави ли сте вече?

А мъжот ми сготвил овчарски пай и си го похапнах с гарнитура люти чушки.  Mr. GreenОтивам да релаксирам. целувки Hug

Общи условия

Активация на акаунт