Отговори
# 150
Поздрави!

Едва днес мишката ми е по-добре. Каква  беше тази температура 7 дена, ума ми не го побира. Вчера я мъкнах пак на лекар, ушите са екстра, има шумове в гърдите обаче, кашля още с болки. Смениха антибиотика и предписаха някакъв сироп против кашлица и задръстване в бронхите или там каквото е, сещате се, ама направо не знам какво да мисля за него, защото и педиатъра ме предупреди, а и на листовката си пише, че странични ефекти могат да бъдат тревожност, треперене..., а Мимата все пак е на 2 и половина.   Confused Сега едни сополести реки текат, но определено е по-добре. Аз пък ако се похваля пак, че не боледува, те па на!  Sad

Мерси на всички за загрижеността!  Hug

Фибичка, за пореден път твоята Йони ми скрива шапката! Умница си е тя, но на мен нали ми е болна темата с говоренето, направо онемях, аз бях решила, че моята госпожица е понаваксала. Уф! Много се радвах на Йони, особено като попита "що не искат още играчки?"  Joy Аз ще трябва съвсем сериозно да се заема да попрочета малко за хомеопатията, че хал хабер си нямам. А очевидно и се налага. Ще разуча и за хомеопати из райони.  Hug

bazel, завидях, моят мил е готвил два пъти откакто се познаваме.  Mr. Green

Бремелинките, ще отмине неразположението, после само хубавите спомени ще останат! Simple Smile Все повече осъзнавам, че времето си тече, ама още не ми стиска за второ (че ако са две...  Party )

Ева, честито! Ех, наплицикаха се вашите, моето не е виждало море и на картинка още.

Ави, намери ли сте с какво да плашите детето.  Mr. Green Голям сладур е Саши.

Аз няма какво да споделям, едно и също, градусите взеха да се заформят окото 30-те и отгоре, жега настава ужасна през лятото. За събота сме планирали куклен театър, надявам се и Мимката да е съвсем здрава, че нали няма да ходим сами.
Със здраве!  ppp 

# 151
Цоп!
ай и за тука.....
Фиби, много яко клипче, ама е умница Йоанчето.. я гледай всичко знае, аз да ти кажа имам нужда и аз от едно такова табло за Лаци, че нещо тия добрите навици не са в базата му данни, да си предадем малко уроци. За миенето на зъбите и рацете иди дойди ама другото... тц. Тъй че ако ти излезе още едно такова табло свиркай да ми го метнеш по някой гълъб. Оздвавявайте бързо и умната другия път на плажа..
Марлелче, браво , че сте по- добре, наистина 7 дена темп си е ужас направо. хубаво е , че вече Мимката е по- добре, пък за следващите дори две зайчета, не му мисли толкова, няма някой да не се е справил въпреки тежките обстоятелства, така че давай смело, да не минава времето , че Мими расте да има с кого да си играе докато е малка още....  Peace
Базел, тоя твоя мъж някакви големи страннотии си приготвя пък и ги яде хехехе...почивай си докато я няма Вики, ще разхвърли много набързо като си дойде
Вени, абе без майтам снимки от тоя линк не излизат и аз не мога да видя нищо, я провери и ако става кажи как да ги видим... че пуста суета хееххехехехе
Бремелунките.. почивайте си, радвайте се на тия моменти, че после като дойде вързобчето ще си мечтаете само да ви е лошичко.. Heart Eyes ама и ни се облаквайте на воля де , знам как помага хехе
Аз кво да кажа, последно време не съм писала, но чета.. ми то няма какво да ви кажа, все една и съща тъпотия, три дни вече съм на базата, че момичето почива и вече ми иде да ги гръмна всички... трябва да започна да получавам удовоствие от работата си , но за тая цел трябва да игнорирам дразнителите.. а се броях за толерантен човек...Иначе Лаци е добре, имаме вече двуколесно колело с помощни гуми естествно и върт километри като луд в къщи. Както и преди писах от няколко дни съм и владетелката на голямото куче Рей, който освен, че ме бойкотира и не иска да яде, а го прави само с лъжица ако му давам.. е и доста стар, ама вече видидмо, има проблеми със ставането и е голяма мъка да го гледам как се мъчи докато стане.. иначе ми е такава душа..Днес Лаци легнал до него и му вика "мъничеее" , сигурно знаете че Рей е немски дог и е 4 пъти по- голям от Лаци.. хихи Изобщо много се разбират двамата, Лаци го прескача като Рей е легнал някъде, ходи да го гали и целува изобщо мисля , че много го обича макар и Рей да не играе и да не е много изнтересен за общуване..Водя го с мен на базата и всички така му се радват, не е идвал тук отдавна, а преди е бил всеки ден..
Е аз започвам да мисля за ядене така, че ви напускам... гъркор - гъркор

# 152
  • София
Аз пък снимките на Вени ги отворих.

Мегиии, изглеждаш страхотно , не се притеснявай. Наистина си супер мацка.

А за лютите чушки, те са моята добавка към манджите, много съм им фен от няколко години, а мъжа ми люто не понася, и чесън също, но аз си го ям на скилидки. А той също не готвеше, но аз го стимулирах да започне  Mr. Green

Ей. голяма жега днес....Бременлинките, стойте на сянка и пийте вода Wink

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:33 от bazel

# 153
Мамо Меги - много се радвам за Лаци. И Георги много обича да кара колело, ама все още не достига до педалите и му е трудничко, а и колелото му е малко голямо. Засега кара едни колички, които се бутат с крачета. А и страшно много се радва на тротинетка, ама и тя е с две помощни колела. Не слиза от нея.

Ева 78 - дано да премине гаденето, че иначе не си го представям. Ние в къщи сме в ремонт и не ми остава много време за почивка, а това гадене и тия горещини направо ми разказаха играта. само ми се спи, а на Георги му се лудува. И така гледам да му обръщам повечко внимание и си ходя все недоспала.

# 154
ехооо

И аз разгледах снимките... супер изглеждат всички  Hug
Малко завиждам, но сама съм си виновна, нашето ходене до яз.Пясъчник се оказа малко "гъз път да види", здраве да е  Whistling

Еййй, опасни са ни дечицата  Hug много целувки за всички   bouquet

Марлелка  Hug

Боян не имал за сега инциденти с гърнето, използва си го като ветеран  Laughing

А за мен?! Имам известни кърмачески проблеми, просто не е истина  ooooh!

Хайде  Heart Eyes

# 155
Значи, има някакъв проблем с бгфото, затова не виждате снимките. Довечера ще ги прехвърля в снимка бг.

Марлелка, хайде оздравявайте де. Hug Hug Със седемдневната температура и аз имах тревоги точно по коледните празници. Само че при нас една седмица 39.5 не спадаше..... Crazy Оказа се вирус, много гаден и упорит. Ще мине, само спокойно. Как са й очичките?

Меги и оттук да ти кажа - невероятен пай правиш. А Лаци е е такъв пич... Flutter Много съм раздвоена, разчетворена направо, защото младежите ни са кой от кой по-хубав. Кандидатирам се за тъща...  bouquet

# 156
Добро, утро!

Хайде на кафенцето от мен...( е на всички които пият де, не такива като мен, дето в момента немогат да пият...

На 9-ти бях на ЖК. Всичко с детенцето е наред, върти се бушува си в на мама коремчето... Лякарката го оглежда, оглежда и аз и казах " Е, хайде де, не видя ли пишката" Laughing, при което тя ми каза, ами и аз така си мисля, че ще е момче, а аз и отговарям "Аз съм сигурна", моето вътрешно предчуствие е, че ще е момче. Момичетата са по кротки в коремчетата, а после, като се появят на бял свят - мале, мила... а момченцата са по буйни в коремчетата, а после са по кротки от жените... Е, това разбира се е моя преценка  Wink.
Каза, ми само че е малко по ниско доло, аз се притеснявам, като расте да не пада още по надоло, и да ме карат само да лежа, но каквото Бог е писал това ще стане... Моля се само всичко да е наред с детенцето и да си го родя лесно и това е. Praynig Много искам да видя реакцията на каката, защото сега много и знае устата, че ще го гушкала, ще го разхождала, ще го хранеля с мляко, но после когато наистина се появи бебко и не е само така на приказки, незнам как ще реагира...

Това е от мен... лек ден на всички, и наистина се пазете от слънцето... Peace

# 157
Уиндоуса пък сега се ъпдейтна.  #Cussing out

Та добро утро!
Да си изпия кафето с вас. Simple Smile

Вени, очичките са добре, този жълт секрет не се е появявал скоро, педиатъра не можа да го види, но каза, че не е big deal. От вчера съм се замислила за тези антибиотици и съм бясна на лекарката, но да видим как ще се държи Мими следващия месец, че...  ooooh! Снимките в бгфото при мен или не се отварят, или много трудно, или наполовина. Обикновено не мога да ги разгледам, но твоите успях, супер са.

Меги, обещах на половинката, ама ако се върнем в България.  Mr. Green Големи сте сладури значи с Лаци, представям си го с Рей. Ти си пълна с енергия, както винаги.

Кузманка, и аз бях убедена, че ще имам момче, ма на - изненадАха ме. Simple Smile

Ренка, базел, ДесHug

Фиби, вчера и мъж ми гледа клипчето на Йониче и ми каза: "Ако не знам на колко е, и аз ще кажа, че е на 5, право си е детето, виж колко е умно". Simple Smile

Опа, моето диване се излюпи, бягаааааам...
Прекрасен ден!  Heart Eyes

# 158
бг фото вече се отваря, гледайте снимки!

# 159
  • Пловдив
Добър вечер, дами... Hug
Не съм писала цяла вечност,но си ви прочитам редовно.....

И аз успях да разгледам снимките - прекрасни са всички дечица и майки!!!!
Чудесно е че успявате да си организирате такива "зелени срещи"... Laughing
Новото при нас е, че и Стенли ще бъде ученик от 15 септември в градината, която ми беше 1-во желание. Но съм притеснена,защото май няма да има кой да го гледа август месец и началото на септември...мисля разни варианти, дано успея да наредя нещата по някакъв начин.
Иначе аз съм много,много уморена и изнервена напоследък. Новата работа не ми понася много добре, а и има разни неща за довършване на старата работа.......
За капак Додо беше болен 2 пъти през 1 седмица от разни летни вируси и всичко това ми дойде в повече..... Tired Освен това е в някакъв период на пакости,лудории, отказва да спи наобяд и побърква всички около него, включително и жената,която го гледа!
Ще ме извините че няма да коментирам всичките постове,но няма да ми стигне цялата нощ за това!
На всички болнички дечица пожелавам да оздравяват и скоро да не се разболяват!
На бременлийките - повече почивка без неразположения!

Приятна вечер на всички! Hug

# 160
 Привет от морето!
 Тия дни пак изостана темичката, както казваме от време на време, ще викам поименно.
 Как минава лятото при вас?

Много симпатични снимки от пикника. Хайде да си направим един и на морето.  Sunglasses Кога ще заповядате всички да си планувам уикендите... Mr. Green

Фиби, аз съм  Peace за юли, само не знам ако е на юг как ще се справя със завоите.
 Марлелка радвам се, че сте по-добре.
 steli-ssd, честит ви бъдещ ученик.
 Кузманка, дано ти се сбъдне предчувствието и да ги нашариш.
 Rени, как си?
 Desssy, ние с колелото сме супер, но тротинетката не можем да я схванем.
 Фиби, много хубав аватар, все забравям да кажа, а клипчето е неверотно.
 Дърпат ме за игри, затова само малко снимки, дано не ми се ядосвате на паролата

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 09:43 от Amaretto

# 161
Ех, Амаретке, пясъчни снимки... Simple Smile

Няма кой знае какво интересно при нас, Мими продължава да не слуша, нищо ново под слънцето.  Mr. Green Вчера я водихме на куклен театър, постановката беше с марионетки, малко като куклен мюзикъл. "Вълшебникът от Оз" с малко странна на вид Дороти, но пуста криворазбрана политическа коректност доведе до това, че и дядо Коледа с черен цвят на кожата да има.  ooooh! Мимката не беше много очарована, но все пак съм решила след десетина дена да я водя отново, но на различна постановка и с различни кукли. Имам един ден почивка в колежа и ще запълним с мероприятия.

steli-ssd, ще се намери начин за Додо, супер и за детската градина. Пожелавам ти здрави нерви за работата!  Hug

Ставам да разтребвам къщата, че всичко е нагоре с краката.
Поздрави!  Hug

# 162
В петък ми потвърдиха бременността. Вече наистина мога да се похваля!

Кузманка - аз вярвам че каката е поотраснала и много ще се радва на бебко. Между другото и аз съм на същото мнение за разграничаването на двата пола.

# 163
Деси, ха честито! Леки и безпроблемни 9 месеца и пухкаво здраво бебче !!! Другите бремелинки??

Какво става  Ирини? Как сте, как е Джинджи?

И аз да се похваля, имаме си хорещи краченца  newsm68 Виктор до сега правеше по няколко стъпки , подпирайки се по мебелите, сяда, пълзи , изправя се. От днес вече си ходи и цял ден не се е спрял да обикаля стаите ... ха сега става страшното...  Mr. Green
А че са по-кротки момченцата, това за сефте го чувам  newsm78 Елате да ни видите!!!

# 164
Мария, честити ходещи крачета! Да не се спират!  Hug

Деси, честито! Много да е лека бременността ти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт