Едва днес мишката ми е по-добре. Каква беше тази температура 7 дена, ума ми не го побира. Вчера я мъкнах пак на лекар, ушите са екстра, има шумове в гърдите обаче, кашля още с болки. Смениха антибиотика и предписаха някакъв сироп против кашлица и задръстване в бронхите или там каквото е, сещате се, ама направо не знам какво да мисля за него, защото и педиатъра ме предупреди, а и на листовката си пише, че странични ефекти могат да бъдат тревожност, треперене..., а Мимата все пак е на 2 и половина.

Мерси на всички за загрижеността!

Фибичка, за пореден път твоята Йони ми скрива шапката! Умница си е тя, но на мен нали ми е болна темата с говоренето, направо онемях, аз бях решила, че моята госпожица е понаваксала. Уф! Много се радвах на Йони, особено като попита "що не искат още играчки?"
Аз ще трябва съвсем сериозно да се заема да попрочета малко за хомеопатията, че хал хабер си нямам. А очевидно и се налага. Ще разуча и за хомеопати из райони. 
bazel, завидях, моят мил е готвил два пъти откакто се познаваме.
Бремелинките, ще отмине неразположението, после само хубавите спомени ще останат!
Все повече осъзнавам, че времето си тече, ама още не ми стиска за второ (че ако са две...
)Ева, честито! Ех, наплицикаха се вашите, моето не е виждало море и на картинка още.
Ави, намери ли сте с какво да плашите детето.
Аз няма какво да споделям, едно и също, градусите взеха да се заформят окото 30-те и отгоре, жега настава ужасна през лятото. За събота сме планирали куклен театър, надявам се и Мимката да е съвсем здрава, че нали няма да ходим сами.
Със здраве!

ама и ни се облаквайте на воля де , знам как помага хехе

Оказа се вирус, много гаден и упорит. Ще мине, само спокойно. Как са й очичките?
Много съм раздвоена, разчетворена направо, защото младежите ни са кой от кой по-хубав. Кандидатирам се за тъща...
Много искам да видя реакцията на каката, защото сега много и знае устата, че ще го гушкала, ще го разхождала, ще го хранеля с мляко, но после когато наистина се появи бебко и не е само така на приказки, незнам как ще реагира...
Освен това е в някакъв период на пакости,лудории, отказва да спи наобяд и побърква всички около него, включително и жената,която го гледа!
Кога ще заповядате всички да си планувам уикендите...
Виктор до сега правеше по няколко стъпки , подпирайки се по мебелите, сяда, пълзи , изправя се. От днес вече си ходи и цял ден не се е спрял да обикаля стаите ... ха сега става страшното...
Елате да ни видите!!!