Отговори
# 105
алфира Благодаря ти Hug За щастие капките за уши са вълшебни и не го боля повече  Praynig
Сега остана да си доизлекуваме зелените сополи и зловещата кашлица  Crazy Но АБ ще се погрижи за тях.
Направо незнам в каква дупка влязохме ooooh!
Какви са тея болести акъла ми не го побира  Tired

# 106
Ави,купихме му крушка и му разрешихме да си я завие сам на нощната лампа,старата крушка беше изгоряла и много беше доволен,че правил ремонт.
Страшно го харесвам мтози дървен,разноцветен стил за детска стая...Горски пък духчета  Hug
Алфи,всичко се предлага  Wink големи са ресурсите...писах ти на лични.Честито за градинката...
Дз   Hug

# 107
Мария F - страхотни снимчици от РД. Много са сладки дечицата!

Честит Първи Юни на всички празнуващи! Simple Smile (мъничко със закъснение)

Георги продължава да е с шарка. Поне ще я изкара преди морето. Планирали сме да ходим към края на месеца, дано дотогава вече всички да сме здрави.

Аз съм планирала да отида на доктор, когато вляза в 7 седмица. Поне преди така ми беше казала. Мисля, че не е много късно!?

# 108
Привет, момичета!

Не се доредих вчера да честитя празника на малките юнаци, но те си зная, че им желаем щастливо детство!  Heart Eyes

Болните да оздравяват - Ники, Георги, за главния рожденик много пожелания за здраве! DZ, излизайте от дупката!  Hug

Мария, супер са снимките, купона е бил страхотен, и тортата е мммммм!

Кузманка, дано само това да е неразположението през цялата ти бременност!  Hug

Ави, хубавини големи! Simple Smile

Стели, мерси! Куде се загуби, как сте?

dennis, успехи в работата! Със сигурност ще се справиш!

venush, благодаря много за инфото! Не знам какво да мисля, тези дни й няма нищо, да видим пак. Днес се събуди с температура, та аз си останах у дома, ще ходя следобед на училище, мъж ми ще я гледа. Надявам се да е от зъбите, че още не са избили последните 4 кътника, но пък така усилиено си дъвче пръстите, че.... сега скача върху леглото, ще излизаме скоро, че не се издържа у дома. По този повод - и на Мими коленете са ужас някакъв, но пък тя не е много ревлива и само констатира продължително време, че има "янички". И моята с тези криви крака много пада, ама това е положението, просто търпим.  Hug

bazel, хубави новини, радвам се!

Ренка, Ева, irinii, Amaretto, Доничка, поздрави!  Hug

Оф, исках да пиша още, обаче дребното си мъкне дрехите, излизаме на разходка докато не е станала голямата жега, пък и после нали и аз ще излизам, та.... Да видим с температурата какво ще стане. Исках да разкажа, че първия ден с новата "леличка" мина чудесно, обаче ще е друг път!  Умирам от смях като я гледам как си е обула гащите!   hahaha

Прекрасен ви ден!  Hug

# 109
Здравейте, всички! Вече май сте във ваканционно настроение и никакви ви няма  Grinning!

Прелитам, за да обявя среща със старите ни приятели Чочи, Яни и по-новата приятелка Миа, утре (четвъртък) в 11 часа, в ресторант "Ритон" или при лошо време в "Пчеличката Мая"! Очакваме ви всички!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 16:25 от Ави

# 110
  • София
Авиии, забрави за добрия стар Народен театър като място за срещи... Crossing ArmsТака на нито една среща не мога да дойда. Много ми се иска да се видим в събота, но май няма да ме огрее. Сетих се, че там в близост има езерца...няма начин Хриси да не се цопне в него. А и сама с двамата - мисия невъзможна Confused

# 111
Не съм забравила, Дони, но там идвах сама със Сашко с градския транспорт. Не бих могла да тръгна с двамата с тролея. Казах ви да предложите друго място с конкретни дата и час за среща и възможност да се скрием от дъжд. Предложения нямаше. А за езерцето на пикника - бихме могли да отидем на по-горната поляна, където няма вода, защото и аз съм се замисляла за опасността от водата, въпреки, че Саши няма да дойде.

# 112
Добро утро, сладуранки!

Вие си организирате срещички, а аз от вкъщи немога да мръдна... завиждам благородно.... Поне съм по добре, и въпреки всичко пак си осещам контракции от време на време - болезнени . иначе си поспиваммм...

Desssy, и аз отидох в 7-8-ма седмица, нормално е за преглед.... Това ще ти е първият след положителния тест нали? Ще стискам палци всичко да е наред и да караш една лек и безпроблемна бремнност! Peace

Кузманка, дано само това да е неразположението през цялата ти бременност!  Hug

От твоята уста в божиите уши... Hug

Ох, ставам да закусвам, то обяд стана, ама аз станах в 10 часа и докато мина през банята, магазина и сега ще хапвам. Лек ден на всички .... Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:55 от Кузманка

# 113
Heart Eyes Честит Рожден Ден на нашата скъпа ,винаги весела и оптимистична Бон епсперанс,която не ни е навестявала скоро. Wink Усмихната,обичана и обградена с приятели  Hug

# 114
Здравейте, момичета!

Беше чудесно да видим лъчезарната Чочи и двете и мечета днес! Радваме се, че и Мила и Неси дойдоха на срещата.

Не, че сме тръгнали вече за пикника в събота, но да кажа, че в 10:15 ще вземем Вени и който не знае къде е полянката от паркинга пред НИМ. Иначе срещата е в 10:30 директно горе.

А за да се видим отново с Чочи след едномесечния им престой на морето, решихме пак да отидем на пикник. Спряхме се на 7 юли в 10:30 часа пак на поляните. Има доста време дотогава и ще пиша пак по въпроса.

ИриHug

Бон Есперанс, за много години! Ти тотално се загуби. Надявам се, че сте добре с Мия! Весел празник!   bouquet

# 115
Добър вечер мили мами.С мноооогоголямо закъснение честитя празника на нашите малки сладурчета!Да са ни живи и здрави!Честит рожден ден на Бон есперанс!Много късмет и здраве ти желая!  bouquet
Болничките да оздравяват  Hug
На бременните мами пожелавам лека и безпроблемна бременност   bouquet
Денис много се смях на това с крушката  Joy ,много готино,правил ремонт и той малкия сладур.Наистина много ме развесели Heart Eyes
Ирини,Доника,Ави,Стели и всички които пропускам , поздрави Hug   bouquet
Ние още сме в Стара Загора.Много обичам по това време да идваме тук ,защото не е толкова горещо и си изкарваме страхотно,а и децата се чувстват добре.Но ще се прибираме в неделя в София.ето малко снимки:
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794993043482500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794992996763750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794993072701250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794993540670000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794994808638750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633794993753482500.jpg
Лека вечер момичета !   bouquet

# 116
Денис, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така динамична и енергична! Много щастие, любов и професионални успехи! Мъжете ти да те радват и слушат много!    bouquet

Кузманка, радвам се, че се чувстваш по-добре! Давай я по-спокойно и да няма повече ранни контракции! Как е Дани?

Цвети Берова, много сте хубави тричките!

# 117
Привет!

Ави, благодаря... Дани е добре, беснее, пак е на балкана и аз затова си почивам по цял ден активно... Но тъй като ми препоръча лекарката и другия месец да си остана вкъщи мисля, да си я взимам при нас...

Ако знаете колко неща ни искат за детската градина, наистина са си обирджии, аслата пет пари не прави пред градината... Искат ни сега по 15 лева за дюшечета, старите били от 30 години, напикани, вмирисани... после учебни помагала и материали, чаршафи, възглавничка олекотена завивка и кой знае до септември още какво ще поискат. Само се моля ит там да не боледуваме като в яслата... Децата ще ги приемали от 7-ми до 15-ти септември. Добре, че ми е близко градинката поне...
Денис, честит рожден ден! Пожелавм ти много здраве, любов и много сбъднати мечти!  bouquet

cvetiberova, така ми се иска да те видя, да се запознаем най-накрая, но ме е страх да слизам сама до центъра, а с тези раздрънкати автобуси още повече... От както са ме изписали не съм излизала сама, само вечер на малка разходка с мъжа ми...

Пуснете някоя снимка от срещичката де... Аз на всяка чакам, да се сети някой да пусне снимки... Поне като немога да присъствам да ви видя на снимки и дечицата....

Това е за сега ставам...

# 118
  • Бургас
Честит рожден ден, Денис!
Нека животът ти бъде съпътстван от добри и обичани хора, красиви случки и много здраве !

# 119
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА!

Този ден е винаги изключително специален за мен и винаги ми носи страхотен заряд.На този ден всяка година получавам чудесни изненади.На този ден ми се случват важни неща в живота.На този ден посрещнах с усмивка и поех в ръцете си моят първи син,който не живее в моят дом,но заема достойно място в сърцето ми...Майка ми сутринтта ми разказа колко специален е бил този ден за нея и какво означавам през всичките тези години

Общи условия

Активация на акаунт