Отговори
# 90
Честит първи юни    bouquet
И ние сме приети в ДГ-нашите списъци излязоха днес Wink

Снощи към 1ч ходихме до спешния с пищящо от болка дете Cry От настинката сме направили отит-събуди се с писъци милото ooooh!

Отивам да довършвам един проект Peace

# 91
  • София
Честит 1 юни на всички дечица!

ДЗ, честито за детската Peace Дано е по-добре малкия  Praynig

# 92
Честит Празник на дечицата ни, здрави и щастливи да са ни  Hug

ДЗ, Честито  Hug С радост да ходят всички дечица на ДГ  Peace

В нашата ясла пък утре ще има театър - не помня заглавието newsm78
тц-тц... и аз не помня  Blush

Венуш, ако Иги не се оплаква не виждам проблем  Peace Аз и до сега си имам белези по колената  Laughing Но за една истинска дама това не е без значение  Thinking

Вчера трите ми момчета караха колела  Laughing Бяха като патока с патетата, само ги наобикаляше и събираше  Mr. Green

Хубав празничен ден на всички  Heart Eyes

# 93
Честит първи юни на всички деца! Нека са ни здрави, умни и много щастливи!

Венуш, ако Иги не се оплаква не виждам проблем  Peace Аз и до сега си имам белези по колената  Laughing Но за една истинска дама това не е без значение  Thinking

Оплаква се, тя си е ревлива по принцип и като се охлузи хленчи по няколко дни.
Постоянно иска да я мажа с риванол и да й съчувствам. ooooh! Дори и след като е заздравяла раната я помни още седмици наред. Мърморка като баща си.
Сега стана вече нетърпимо, защото раните са една след друга или една върху друга и само плачем и се съжаляваме у дома.
Това хленчене ме подлудява, затова ви питам..иначе проблем голям няма и според мен.

Рени представям си колко сладки са били патокът и патенцата заедно.  Hug

# 94
  • София
Вени, вземи и от аптеката, има едни наколенки за 5 лева, само не съм сигурна дали стават за такива големи дечица, като нашите. Има наколенки и в Хиполенда дето го откриха до Хита в Младост2 - за ролкови кънки. Има и едни страхотни ролкови кънки , ама предчуствам голямо падане, ако й ги взема сега. Май ще почакам.

Ние сме добре, днес изследвахме урина, няма бактерии. Ходих на мамолог и ехограф на щитовидната - профилактично - също съм ОК. Grinning

# 95
Момичета, честит празник!!! Честитя го първо на милите ни деца, а после и на нас - защото веселото настроение е заразно! Да са живи и здрави рожбите ни и ... много хубаво ми става като си помисля, че дребчовците ни са дребчовци и поне още 10 години ще се веселим на този ден!
ДЗ, честит ви прием!

Ще се радвам в събота да се видим с повечето от софийските мами. Ще си направим ли разни вкусотийки? И хайде да се преброим. Кой планира идване?

# 96
Рени, чудна гледка е била тази патешката!
Базел, поздравления за добрите резултати!
Ири, ние сме там! И аз се надявам да се съберем голяма компания като в доброто старо време. Може би ще ми простите, че няма да приготвя нещо за ядене, но пък мога да се погрижа за напитките. Въпреки, че идеята ми за пикника е най-вече заради Сашко да се събере с приятелчетата, може да се окаже, че ще го командировам на вилата и ще дойда с Дани, но при всички положения съм там!
Честито на всички дечица, приети в ДГ! Повече от година ни тресе тази треска! Ние сме записани и си отдъхвам временно. До следващия път...
Всички болнички, малки и големи, бързо да оздравяват!

# 97
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Весели, засмени...

Как ми се иска и на мен на тази полянка, толкова снимки съм ви гледала, сякаш и аз съм била там. Дали  август ще ни заведете и нас там?  Flutter

Ето рождения ден на Вико: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384223

# 98
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА!
 ДЗ, честито въпреки че при вас си беше сигурно.
 Вени,  гуш на на Иги!
 Мария, ех че хубав рожденик и торта!
 Марлелка супер разказче, и това че сте си казали с баща си колко се обичате, направо ми потекоха сълзите, сигурно много му липсвате.
 Кузманка, почивай си.
 Аз планирам събота да съм с двамата. В пакет сме!
  Сори че ще пропусна останалите, но ставам.

# 99
Честит празник на дечицата ни ,а когато те са веселии здрави и за нас е празник  Hug

Арен сутринтта пожела като го взимам от градината да му купя крушка с фасунга,за да си я завърти и да  му светила когато не виждал  Rolling Eyes

Всяка вечер чета по 10 пъти "Храбрият шивач"Ходи с къси панталони,но да чукна на дръвце нямаме обелени колена,падания и други от този род.Та изобщо не съм мислела по този въпрос наколенките,виждам в парка много деца с такива,тъкмо се питах защо са им.

Главният рожденник утре днес го приеха в болница и ни е много тъжно  Tired важното е да оздравява...

Много хубави снимки Марлелка/някой не ми се отвориха/ и Мариаф  Hug
Марлелка/, работя в една тур.агенция...в момента в тази в която попаднах се работи на едно изключително професионално и сериозно ниво.Много съм впечатлена.Обучение има също като по западен стандарт.Интересно е ,но от ден първи се обзаведох с една папка клиенти и се започна...изисква големи усилия от моя страна да не си проличи ,че няма нужнмата обиграност ...врмето ми тук е уплътнено на 110%

Дз,честито за градинката и гушки да оздравявате скорострелно  Praynig

Ирини и твоите притеснения за Джи  Praynig Искаме снимки на морските вълци Лаци и Пако  Hug

Кузманка,пази се  Hug

bazel отличнички сте вие  Heart Eyes

Rени представям си вашето хубаво патешко семейство  Wink

Прегръдки за всички   bouquet

# 100
Мария, разкошни снимки! Рожденикът е бонбон, батко му също, а тортата е толкова прекрасна, че чак ми се дояде! С най-голямо удоволствие ще ви заведем на полянката през август.

Денис, изпълни ли желанието на Арен? Гуш за вас с рожденика и бързо възстановяване!

Амаретке, ще се радвам да ви видим пак с двамата юнаци!

# 101
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ на сладките ни наборчета! Много усмивки и здраве за всички!

Честит РД на Марлелка, на големииии патирици!

# 102
Rадвате ме толкова празнични Flutter
Ние чак вечерта се окопонихме и големи смехории бяха с балони и свирки - от тези плезещите се Party
Вениш срохотно за резултатите - честито!!!!
Ави, подарихте ли намисленото на юнаците!
Ири, срахотна енергия имаш щом си навита и на вкусотийки за събота. Не пиша дали сме там че вече нищо не планирам.
Денис щастливо утвържддаване в новата работа!!! Продавате ли хотел Риксос - интересува ме за октомври като тръгнат отстъпките.

За наколенки вече се подготвих но не съм ги слагала още.

Днес и ние след велико колекциониране на документи се записахме в ОДЗ то до нас Whistling споко съм. А ако стане за Горна баня ще му мислим тогава. До нас ми е удобно а и лятото пулсират а в лицея май са в дъъълга ваканция Wink , но пък ги учат на повече неща...
Не мога да пвярвам още за късмета на Ванката. За всяко място са навън по 5 деца и мислех че и ние ще сме от тях, но ура!!!
Честито на записалите се!!!

Очаква ни сериозен ремонт в апартамента като тръгнем за морето и се тревожа като ни няма как ли ще се получи но вече правя компромиси с всичко само да е спокойно и мирно.

Цунки за малките дребчовци които вероятно сладко спинкат Heart Eyes

ДЗ много ви мисля че отита боли. Изкарах го трудно като бях бременна Със Стефи. Глезете се -много боли.... и оздравявайте милинки Praynig
Лека нощ!

# 103
Алфи, поздравления за записването! На юнаците подарих едно по-старо намислено.  Grinning Чаках го от февруари миналата година  Crazy Ето го: . Другата идея оставям за по-късно. Имаме и метър за ръста от същата серия. Новата детска стая ще "завъртя" около темата за горските духчета.

Постарайте се да дойдете в събота!  Hug

# 104
Добро, утро!

Уау, MariaF снимките на Вики са страхотни и най-много ме кефи тортата, страхотна е... Peace

честито на всикчки приети в градинка, и ние сме приети и записани още през април... Нямам много време да пиша, но си ви чета редовно! Чао за сега!

Общи условия

Активация на акаунт