Страхотни снимки
направо ви завидях ,толкова много ягодиииии ,супер.Дано да се спогодите с тази " лелка набор 84 " DZ много неприятно че пак сте болни,пожелаваме ви скорошно оздравяване.
Денис направо се потресох от разказа ти
Егати тържеството ,то е било като че ли за лелките ,а не за децата,ужас.Май е масово явление това с тези тържества,защото моя приятелка също се върна мнага разочарована от тържеството на нейната дъщеричка,която даже се беше и разплакала от това ,че всеки я дърпа ,бута ,то се шашнало горкото и избягало при майка си .Та по-скоро за отбии номер са тия тържества,ужас .Мария голям смях, но пък все пак с гащи е било детето
За памперсите ,ние отдавна не сме с памперс даже и през ноща.Голямо улеснение,а ако и се допишка си казва изпишкваме се и си ляга отново.
Ох ставам защото трябва да се цедя,че малката ламя ще иска да яде
До скоро!

Това и оставаше, да пратят на някой друг родител мръсни гащи

за мен този период е един от най-забавните на децата, толкова са сладки и готини, моята щерка постоянно ни имитира и в думите и в интонацията (постоянно се разпознаваме с баща и
... хммм
оставам с впечатлението, че само в България е такъв хаос, мръсотия, безредие и т.н. От твоите снимки и предишни които си пускала, Щатите ми изглеждат изключително приветливо местенце, въпреки, че моят мъж и други неща ми е разказвал за там.
особено забавен е начина по който я предтавяш, но евала там детските градини имат оборотни гащи 
хората въобще не мислят, ние сме най-нетолерантния народ и всички умират да се бъркат в чуждото, личното пространство на хората 
След втория прием на антибиотик всичко изчезна като с магическа пръчка при нас, което ме навежда на мисълта, че лечението, макар и неприятно, е било правилно.