Отговори
# 75
Честит рожден ден на патерици на Марлелка!Да си жива и здрава и от щастие да не се отървеш!  bouquetСтрахотни снимки  Heart Eyes направо ви завидях ,толкова много ягодиииии ,супер.Дано да се спогодите с тази " лелка набор 84 "  Laughing
DZ много неприятно че пак сте болни,пожелаваме ви скорошно оздравяване.
Денис направо се потресох от разказа ти  #Cussing out Егати тържеството ,то е било като че ли за лелките ,а не за децата,ужас.Май е масово явление това с тези тържества,защото моя приятелка също се върна мнага разочарована от тържеството на нейната дъщеричка,която даже се беше и разплакала от това ,че всеки я дърпа ,бута ,то се шашнало горкото и избягало при майка си .Та по-скоро за отбии номер са тия тържества,ужас .
Мария голям смях, но пък все пак с гащи е било детето   Hug Joy
За памперсите ,ние отдавна не сме с памперс даже и през ноща.Голямо улеснение,а ако и се допишка си казва изпишкваме се и си ляга отново.
Ох ставам защото трябва да се цедя,че малката ламя ще иска да яде  Grinning
До скоро!

# 76
Мария, а продължението на сагата с гащите, обяснение разумно има ли? Ох, много се смях.  Joy Къде са снимките от първия купон на Виктор? Wink

Вариантите са два:
-понеже едно 90% от раниците на момченца са с Колите, лелката по прообуване да се е объркала и да е взела чужди гащи... Но пък мръсните си бяха точно в нашата чанта...  Blush Това и оставаше, да пратят на някой друг родител  мръсни гащи  Sick
-дочувам, че у-щето имат оборотни гащи  Sick Но пък защо всяко дете всеки ден носи в раницата си собствени гащи, панталон и чорапи. Сигурно ако вали и всичките деца са мокри, което е често...

Няма да ровя повече, то с времето ще се разбере Mr. Green

Контактите с учителките ни са писмени, всеки ден в раницата има по някоя бележка, я фактура, я известие... Нямат време да отделят на всеки родител поотделно ежедневно. С нетърпение чакам репорта за месеца..

Снимките чакат някой да ги свали от камерата  Rolling Eyes

# 77
ехооо

Напоследък все на патерица  Embarassed , амааа  ЧРД на Марлелка   bouquet Много щастлива и обичана да си  Hug Страхотни снимки видях, ех какви ягодки... Звучиш по-спокойна, което е добре  Wink

Ех, Денис, егати представлението за Висшестоящите за сметка на децата... тъжно... на кого е нужно такова показно  Confused
При нас няма такова тържество, не дават портфолио, а всеки път когато са творили нещо ни го оставят на шкафчето... На Боян култовата творба е спирала, рисувал, рисуваллллл, яко натискал чак пробил листа иии силно смачкан лист, не знам преди творбата или след това го е смачкан. Беше най-ужасяващата творба сред творбите на отрочетата ни. Първо ме хвана срам... но после... ми кво пък това си е нарисувало детето. За съжаление няма много творби  Confused
А пък вчера Ивайло имаха открит урок... не ми хареса  Confused Имаше идея, но децата можеха да покажат много повече  Whistling
Обаче ако от онзи твореца ще има да се червя заради самоволията му, този като го гледам колко е вглъбен в работата си, старателен, с желание и интерес... апликира, лепиха люспи на рибка... егати, на кого се падна такъв  Laughing

Амаретка  Hug

Ех, Мария, хубаво че приемаш от забавната страна случката с гащите  Laughing и ние сме имали такъв... Сега пък Боян се прибира всеки път с чорапите наобратно, с шева отгоре... ми така му е кеф на детето...

Нямаме напредък никакво с гърнето, но пък имаме ново гърне  Mr. Green Септември ми се вижда твърде близо... дано стане бързо.
Записах го вчера на градина.

уффф, много разпиляно днес, хич не ми е ден...

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:46 от Rени

# 78
мацки, мерси за поздравите от името на Спаси  Hug
Марлелита, да си ни жива и здрава! Честит рожден ден. снимките, които споделяш са прекрасни. Ех, че подредена държава!Ех, че порастнала Мими.
чочиииииHug

Аз съм в поредния неприятен цикъл на боледуващо дете. Този път Джинджи. Няма да влизам в подробности...  Sad
 Иначе Спаси най-после започна да се отпуска в бърборенето  Grinning. Всеки ден има нови думички и то спонтанно изговорени от него, а не  с врънкате "хайде сега кажи ...еди какво си" . Също вече ходи с боксерки /МарияФ, както раницата му и бельото му също е на колите  Laughing/ Махнах памперса в къщи. В градината е с памперс до следобдния сън.  Rolling Eyes после си го взимам без. Имаме 1-2 инцидента с анапишкване и наакване, но съм сигурна, че ще свикне. Някак не ми пука, че се наакал или напишкал. И подхождам точно както Алфи ме посъветва: "Оооо маменце, изпуснал ли си се? Миличкият ми Спаси не е могъл да устиска докато каже на татко" И така... Той се чуди защо никой не му се кара... хихи... В сряда ги снимахме с Лаци как плуват в басейна на Спартак. И понеже мама Меги е много скромна, ще кажа, че Лаци е абсолютен делфин. Чного е безсрашен и спортен, наистина  Heart Eyes спаси пък първо отказвал да влезе. Вече лиза във водата, но пък не дава да му се сложи шапката и плувките на ръцете Rolling Eyes и така - учи се човекът директно без надуваеми приспособления да се отпуска във водата. Ще пусна и снимки някога

# 79
Марлелка, не успях да разгледам твоите снимки.

Направих нов албум "Срещи 2009" в септемврийските ни снимки. Най-сетне се организирах да ги сваля от апарата.

Хубав ден на всички!

# 80
Пия кафенце, навън само птички пеят, слънце грее, много ми е хубаво.
Да ви благодаря отново за милите пожелания!

Ирини, бързо оздравяване на малката Джинджи!  Hug Снимки на делфините, плийз! Супер е, че Спаси говори вече. Като каза, че спонтанно изговаря нови думи и се сещам, че напоследъм Мими пък като чуе нова дума и все ме пита как е на ангийски.  Crazy

Ренка, ти пък, Мими също носи драсканици у дома, да не мислиш, че някой седи с нея и да я учи да рисува къщи, човечета... - такива подобия само у дома, и то подчертавам "подобия". Виж Ичи е артистична натура. Супер са ти децата.  Hug

Мария, и ти си един образ! Недей да ровиш повече, че да не...  Mr. Green

ЦветиБ, малката ламя, а?  Joy

ДЗ, оздравявайте и вие! Мерси, ще гледам да те послушам!  Mr. Green

venush, как е Иги? Кажи ми моля те за жълтия секрет от очичките слагахте ли някакви капки, нещо правихте ли въобще специално за него? Сега се замислям за Мими, че когато имаше същия проблем пи антибиотик, който така илииначе нямаше да дам, ако не беше започнала да вдига пак температура, но за очичките педиатъра изписа антибиотични капки, че било от проблемите със зачервеното гърло (аз се чесах по главата дълго време, но явно е възможно)? Сега след спане пак събира няккави такива секрти, не в такова количество като преди, но все пак събира и не знам какво да правя. Иначе не кашля, няма хрема, здрава си е на пръв поглед.

Хубава тема бяхте подхванали за хомеопатията. Аз не разбирам хич, честно казано, но ще прочета със сигурност. Мими е пила веднъж антибиотик в България и веднъж тук (за тук още ме е яд, че й го дадох, че и се подриска от него). Сигурно си зависи от детето, няма универсални рецепти, но аз лично гледам да предпазвам превантивно - яде по две-три чаени лъжички мед всеки ден, сама си иска, плодовете тук не знам колко са био, но давам всеки ден различни, пу-пу че ги яде, много физиологичен разтвор (морска вода) в нослето. От детската градина носи какво ли не, споделяла съм, но всичко кара на крак, за 3 месеца е отсъствала само един ден и то защото аз реших да си останем у дома, че да се поуспокои малко (в началото). Това са моите два цента.  Peace

Отивам да разглеждам снимки от срещите и да да завиждам. А аз пускам последните от почивката ни - БГ-парти

# 81
Привет, мами!

Аз имах малко перипетии... Полежах в Патология 5 дена, даже още искаше да ме държи докторката ми, но аз и обещах, че ще си лежа вкъщи и ще си пия лекарствата... Постъпих с болки в понеделник вечерта, които осещах от седмица и половина преди това, но все лягах малко почивах си и минаваха, а и съм на работа, явно нещо съм се преуморила.

Нямам повече време, защото се къпах и отивам да лягам, че пак ме пристяга коремката,  Wink Лека вечер на всички...

# 82
Хальоооо и от нас,

Еххх, че свежо време днес, точно както аз го обичам слънчево, прохладно и свежо  Laughing измито от няколкодневния дъжд
 Wink

Ирини бързо да се оправя малката ти принцеска, че звучиш угрижена   Hug ! За баткото браво на него и аз искам длфински снимки, сладури представям си ги  Grinning   А за бърборенето  smile3501 за мен този период е един от най-забавните на децата, толкова са сладки и готини, моята щерка постоянно ни имитира и в думите и в интонацията (постоянно се разпознаваме с баща и  Joy ) въоще е голям купон!

Даже ние сега сме на вълна въпроси и може да зададе 100 въпроса за няколко минути ... понякога милото чак досадно става ... "това куко е", "това кой е", "това как се казва" и т.н.

Марлелка снимките ви са страхотни  Party ... хммм  newsm78 оставам с впечатлението, че само в България е такъв хаос, мръсотия, безредие и т.н.  От твоите снимки и предишни които си пускала, Щатите ми изглеждат изключително приветливо местенце, въпреки, че моят мъж и други неща ми е разказвал за там.

Кузманка бързо да се възстановяваш и дано не е нещо сериозно  Praynig

Мариа и аз се посмях с вашата история около гащите  hahaha  особено забавен е начина по който я предтавяш, но евала там детските градини имат  оборотни гащи Naughty

Рени никак не те съветвам да те безпокои гърнето, ние поради алергия още миналата пролет махнахме памперса ... по принуда, но за акането буквално от 2-3 месеца акаме в гърне, но аз бях изключително търпелива и никога грам не съм позволявала детето да почувства принуда и бях убедена, че то в един момент само ще реши, аз само предлагах и .... един ден тя си взе гърнето седна и си се изака, после два три дни имаше и инциденти в гащите и оттогава насам край , вече не пера гащи и наакани дупета Grinning

Аз и за биберона съм на този принцип, но не ме питайте горкото ми дете ежедневно навън на какъв тормоз е подложено от всеки ама без изключение, само мои приятелки малко по интелигентни, които схващат, че детето колкото по малко чувства натиск, толкова по скоро ще се откаже!  Sad Това е ад направо е психотормоз някой ден така ще изгърмя, че не отговарям за думите си, дори собствената ми свекърва нон стоп роптае и не вижда, че ефекта е обратен  даже ми казва на детето думите които най много мразя " ще ти се смеят".. незнам  Thinking хората въобще не мислят, ние сме най-нетолерантния народ и всички умират да се бъркат в чуждото, личното пространство на хората  #2gunfire

Опаа аз май голямо писане изписах, това е защото малката не е край мен,

хайде поздрави и хубава неделна вечер на всички   Grinning

# 83
Приветки от мен!

Марлелкаааа снимките са супер, разказът ти е много вдъхновяващ, искам и аз ферма в индиана с ягоди, пуйки и др. хубавини.
ЧРД на огромна патерица. Бъди здрава и много да те радва Мими.
Почвам от въпроса ти, че е важно.

Очите и гърлото могат да са свързани, да! При нас се оказа, че е възпалението
е в носа, гърлото и очите и оттам всички онези грозни секрети, които описах.

Не съм капала нищо, пък и да бях не знам дали щеше да има ефект, при положение, че причината е в гърлото. При Иги се беше появил и лош дъх, което също е признак на възпаление на гърлото.По принцип дъха й (а и на повечето деца) е кристално чист и свеж, но тогава... ooooh! След втория прием на антибиотик всичко изчезна като с магическа пръчка при нас, което ме навежда на мисълта, че лечението, макар и неприятно, е било правилно.
Ако Мимката сега е здрава, тези секретчета от очичките не са от гърлото. Иги имаше някакъв конюктивит преди два месеца, който определиха като алергичен (водих я на детски офталмолог) и капахме антибиотични капки. Ти обаче си я заведи на лекар, здравите очички не трябва да имат секрети.

Кузманка почивай повече, всичко е наред с бебчо, щом си вкъщи нали?

МарияФ   bouquet Hug Hug  Joy това с гащите е супер яко. Ние сме се прибирали с непознати за мен чорапи, но това беше, защото забравих да сложа в шкафчето резервни.

Ева не се ядосвай толкова на хората за тоз биберон. Пускай си коментарите покрай ушите и си действай както намериш за добре. Ти си майката, все пак.  Heart Eyes

Ири дано джинджи вече добре. Пиши как сте! Praynig

Денис  Hug това тържество е било много смешно. При нас го направиха
без родители. Имало е куклен театър и детска дискотека, ние носихме хапване и украса. Иги беше много весела и разказваше за Косе Босе (театъра).

Мацки как се справяте сега с голите крачета и паданията. Откакто сложихме къси поли и панталонки, крачетата се все в рани. Старите се отварят наново, Иги много пада просто. Чудя се дали да не й купя наколенки. newsm78

# 84
Честит 1-ви юни на нашите септемврийчета!!!

да са ни живи и здрави, палави, игриви и много да ни радват Hug

# 85
  • София

Весело изкарване на празника на всички малки, големи и още по-големи деца Hug
И да се похваля, вече официално казахме чао на памперса - слагам само нощем, но тия дни и него ще махна.
В нашата ясла пък утре ще има театър - не помня заглавието newsm78
Венуш, какво да ти кажа - краката от колената на долу са само в синки. Къси панталони не слагам - само 7/8 и тънки дълги...Леля му му купи за колелото каска , наколенки...ама кой да ги сложи. Е, единствено каската слага с желание, че да е като тате (нали има мотор)
Всички болнички бързо да оздравяват...щях да пиша още, но ме викат Wink

# 86
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА НАШИТЕ ДЕЧИЦА! ДА СА ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И ЩУРИ ДЕТСКИ ИГРИ!!! dancing

# 87
Честит първи юни на септемврийската банда и на всички по-големи и по-малки братчета и сестричета!!! Весел празник!

Кузманка, надявам се, че неразположенията ти са отминали и, че се чувстваш по-добре вече. Дани радва ли се, че ще става кака?

Вени, и нашите крачета са синка до синка - коя днешна, коя вчерашна, коя онзиденшна...

# 88
Да са ни живи и здрави децата!!!
Щастлив и радостен ден
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Честит първи юни на всички малчугани и да са много здравички, весели и усмихнати, много игри и щастливо детство!   baloni Tada

Общи условия

Активация на акаунт