Нетьрпеливи Юнчетата в редица вече духват своята пьрва свещица!

• 14 104
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
Пак съм аз.

За НОИ-мен като ми забавят майчинството им звъня в Плевен и винаги ми казват , че до 2 дни ще ми преведат парите и така и става.Засега само 2 пъти ми го забавяха, а в края на април ми изплатиха на куп 1/2 от мартенското и цялото априлска майчинство.Другата 1/2 за март ми я бяха дали в началото на април.Така, че аз съм доволна от НОИ.

За среща в Борисовата-мен ме устройва, когато и да е, защото живея почти в нея-само пресичам и съм там Simple Smile А и всяка събота и неделя почти се мотаем там-или на Ариана или малко по-нагоре,където има една голяма детска площадка.

За памперсите-хич не мисля да ги махам.Та ние нямаме гърне на което дори да правим опити какво ли остава да го оставя ей така и да ми прави само бели...

Честита месечинка на Алекс!

# 76
  • София
     kris_bo правих същия експеримент... и малкия инат по същия начин не иска да ходи над тоалетната и гърнето а кадето си пожелае пишка ...
Два дни пробвах и върнах пампито,ми нестава...по нататък пак ще се пробвам Wink
  Успех на вас все пак!

# 77
Минавайки да споделя за гърнето-откакто свекърва ми е тук (1 седм) дребен в памперс не е акал нито веднъж,а и пишото му почти е на гърне само, но тя е по-настоятелна от мен Blush Слага го винаги след сън и след ядене (стига да са си вкъщи естествено Grinning) Дори снощния му памперс го сменихме чак днес по обяд и то от немай къде да не е все същия Joy (беше си сухичък с най- много едно пишо)
Веднъж се напиша в гащите и направо истеряса от нерви Mr. Green Постоянно си дърпаше мокрото,а татко му:"Кофти ли е с мокро дупе,а? Да казваш друг път"  hahaha Естествено в кръга на шегата, не очаквам все още да си казва..Но свеки казва,че племенника се напикавал и хич не му дремело-така си ходел мокър Wink
На Алексчето честита последна месечинка! Много  Hug

# 78
Привет и от мен  Hug.
Честнито на празнуващите   bouquet.
Много сладки снимки .
За НОИ  само  #2gunfire , досега ми превеждат парите все през 2-3 месеца , а този още не са .
Килограмите са ми + 5 т.е. сега съм 54 ,  но аз съм от тия дето трудно се изхранват и ако намаля малко яденето много бързо свалям . Не съм се опитвала дори да свалям , сега като проходи Валчи в комбинация със  жегите , всичко ще си дойде на мястото .
Моето бебче си прилича по всичко на баща си , от мен не е взел нищичко   Laughing .
Айде и аз да си покажа гарджето  Laughing .
http://pumpalka.multiply.com/photos/album/1#5

# 79
 rumi_ana, къде си го крила това "гардже" до сега  Wink той е като кукла направо  Heart Eyes да го нацелуваш и напрегръщаш от мен и да му измиеш очичките, да не го урочасам  Wink

Честито на празнуващите   bouquet

# 80
Леле, Руми, Валето направо е одрал кожата на татко си. Heart Eyes Стахотни къдри има! Hug

За гърнето е така - иска се постоянство. Peace Ние така започнахме още в 6ти месец и от самото начало с голям успех. Wink Памперс незнам дали ще махна скоро.. Rolling Eyes Един път се случи да се разхождаме по голо дупе, ама то беше по-скоро от неволя.. Grinning Ходихме в зоопарка тук, който е огромен и като реших да сменям памперс, се оказа, че съм забравила да взема резервни. Mr. Green В тоалетните имат апарати за памперси, обаче където влизахме всичките бяха празни - беше точно последния ден преди да ги заредят. Та махнах памперса и оставих Йойо по боди. Wink След малко обаче се напиша както си седеше в количката, та и бодито намокри, и самата количка. И си седи там, хич не й прави впечатление. hahaha Наложи се да я извадя за да изсъхне, та известно време се разхожда по голо дупе из парка. Mr. Green Чак накрая на зуу-то намерихме един памперс останал в един апарат, та се прибрахме като бели хора - загащени. Joy Ето и доказателство:

Сложих снимката в по-едър план. Mr. Green Други нямаме, понеже мъжа категорично отказа да компрометира дъщеря си. Laughing

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 21:17 от Мимченце

# 81
Мимченце, аз като видях първо снимката си помислих, че Йоанка-бузанка е по клинче, ако го нямаше твоето обяснение, нямаше и да разбера  Laughing

пак ви оспамих темата  Embarassed

# 82
  • Стара Загора
Добьр вечер!  Hug

Влизам набьрзичко, да ви почерпя, днес с мьжо имаме годишнина, 7год. семеен живот.  Blush

Руми, страхотни кьдри, като купидонче.  Heart Eyes
Мимче, всички бузки на Йо са страхотни,  hahaha да и гризнеш дупето от мен.

# 83
честито на празнуващите  bouquet,
ами и аз на пръв поглед видях йо с клинче Laughing

# 84
  • Miami
Мимчеее  Joy умрях от смях като видях снимката  Joy  ЙоЙо не спира да ме изненадва - с капела, ноооо... по голо дупе  hahaha Обраааааааз Mr. Green

# 85
  • Бургас
Хайде най-после да ми остане време и аз да се включа..то не бяха Лондон, Париж,Одрин.....но вече в Бургас.

Иво  днес стана на 1 година  newsm59

До сега мъника издържа на партито в негова чест и сега си спинка навярно доволно и май доста изморено....Не успя сам да си духне свещичката въпреки тренировките в къщи, но другата година навярно ще успее newsm38

Надявам се да имам повече време и да се включвам по-често

Честито на всички празнуващи и много  Hug

# 86
  • София
Sunny-bs ЧРД на Иво newsm67

marisuta и в яслите същата работа. Днес ходих в една частна и се потресох от лошата обстановка Tired. Направо съм изпаднала в някакво отчаяние, да не говорим, че като чета как половината майки на нашите наборчета се хвалят как са приети на ясла, а не знаят дали ще ги пускат, щели да си пазят места. А ние да се чудим как да се оправяме. Стига съм се оплаквала, нещо всичко  ми е криво напоследък. Дано да ми мине бързо Simple Smile

# 87
marisuta и в яслите същата работа.
Thinking
Не знам за другите, но ние февруари месец подадохме молба в една ясла в близост до нас, за която съм чела само положителни отзиви и ни казаха, че нямаме никакъв проблем да влезем септември. Дори и можеше по-рано да ни приемат, но аз така или иначе съм решила, че ще е септември (колкото и да ми е мъчно Tired).
Честит първи рожден ден на Иво на Sunny-bs! Жив и здрав да е, много усмихнат и нека винаги щастлив да бъде пътят, по който ще върви оттук нататък! newsm38 newsm59

Лека нощ на всички!  Sunglasses

# 88
  • И аз не знам къде...
Мимченце , Йойо е наистина страхотна  Peace! То и аз си помислих, че е с клинче. Ама верно много сладко дупе  Wink и  каква смела крачка  Kissing Heart! Благодаря ти за сменената снимка на Жожо и за страхотния колаж  Hug!

Руми, що го криеш този хубав младеж? Много е сладък и какъв къдрокос  Heart Eyes!

Честит рожден ден и на Иво на Sunny-bs  bouquet! Да е жив и здрав и много късмет в живота  baloni!

# 89
.. Благодаря ти за сменената снимка на Жожо и за страхотния колаж  Hug!

Еххх, вече си мислех, че никой няма да забележи. Embarassed

Мимче, всички бузки на Йо са страхотни...

Joy Joy Joy

Дани, честита ви годишнина! Пожелавам ви още 10 пъти по толкова щастлив семеен живот! Hug  bouquet

Честит първи рожден ден и на порастналия Иво!! Много щастливо и безгрижно детство! Heart Eyes Party

Общи условия

Активация на акаунт