Аз най-вероятно ще я заведа, само да да се е оправила, че днес е нещо с температура и лека хремичка, явно от гадното променливо време.
Така че, ако някой иска да се присъедини ще е супер.

Тя има уолкър, има и едно люлеещо се конче, има и от тези колеленца за бутане. Моля ви, ако имате идеи - давайте ги насам. 

Вече обикаля къщата сама, намира ме където и да съм, ходи отваря шкафове, дърпа кабели, абе изобщо голяма шетня пада.
Та това с търкалянето на питката, за да ходи добре, са поредните бабини деветини, според мен, де.. 
, ама ако се случи да се събуди Йойо по-рано към 7-8, задължително между закуска и обяд спи, може да е половин час, ама спи. После чак следобед към 3-4 спи още веднъж за към един час и вечерта в 9 си ляга. Иначе в повечето случаи спим до 10 сутринта, после към 13 часа дрямва малко и надвечер пак
, което не ме кефи много, понеже вечерта си ляга не по-рано от 10, ама така ще е като ставаме късно ще си лягаме късно.

Най-малките са Йо на Куун и Валчето на Руми!
Най-малките са Йо на Куун и Валчето на Руми! 
засрам, не погледнах, просто карах по инерция. 
и затова горе долу пиша, но иначе растем щастливи и с пълна пара като всички юнчета, не ходи освен с мен за ръка пусна се веднъж но спря по нос на теракота и се отказа за сега.Има 2 зъбчета като второто излиза сега в комбина с настинката и болката от пишата не е много приятна компания нито пък аз, но пък да минава 

От 100 века не съм се включвала ама .... Малка лудница е! Вкъщи освен моя "голям мъж"вече се гледаме с още 2 дечица
а от Юли очакваме и още 2 

Тиха нощ от мен !!!!
От 100 века не съм се включвала ама .... Малка лудница е! Вкъщи освен моя "голям мъж"вече се гледаме с още 2 дечица
? Браво за куража да се грижиш за толкова бебета на куп
!

Тиха нощ от мен !!!! 
, браво за смелостта! 
познайте кой заспа в десет ... 

.