Къде в Пловдив??? - 5

• 85 464
  • 830
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви момичета за инфото,по всяка вероятност ще се насоча към Ленинград,за който се и колебаех.

# 301
Честно да ти кажа вече съм обидена, защото за мен форумските деца винаги са означавали много и това могат да го кажат всички, които са празнували. Всъщност всяко дете означава много, но това могат да го видят хора, които наистина са празнували и не за заслепени от злоба и завист.
Не желая повече коментари от типа на натрапчива реклама, хората искали друго или каквото там им скимне.
Не желая да коментирам повече центровете си, въпреки явната дезинформация, но има достатъчно компетенти, те ще обяснят, който иска да ме попита нещо, нека ми се обади по телефона, знае се, че винаги ще обясня всичко. Както и моите момичета навсяде по центровете ми.
За щастие натрапчивата реклама ми я правят други хора и може да се види по свободните места в моите центрове и навсякъде другаде. Наложи ми се да го разбера за тази седмица и бях доста учудена от резултатите.

Между другото ДЦ Мечо Пух е затворен вече.

# 302
Отговарям на ЛС на Усмивка, защото вече съм трън в очите
Правя и ще продължавам да правя най-хубавите партита в града, съжалявам за което
Следващият център ще му сложа друго име, за да има и различни неща, които хората търсят

Така си и знаех- че ще отговориш на лични.Не смятам, че информацията , която даваш ангажира някого с нещо, защото пък аз нищо не знам примерно за тези центрове,и така питайки се научваме доста полезни неща... Grinning

И като още малко инфо- От есента в новия мол зад МЕТРО ще има http://www.capellaplay.com/-много як детски център.Може би това е джъмбото на детските центрове....Световна верига със световни стандарти в забавлението на децата.Хубаво е когато има конкуренция и възможност за избор.

Момичета,бихте ли ми помогнали да открия магазини,в които зареждат колекциите на MC Baby...
Благодаря предварително!
Само този е магазина. Никъде другаде в Пловдив няма тази марка дрехи. Най-близкия друг магазин е в Карлово. Peace

MC Baby го имаше в сумати магазини в Пловдив-Пинокио,в Гранда и като съм си я пазарувала марката в разговор с момичетата ми казваха че не се купува и няма кой знае колко фенове.Сега като изчезна - ама къде отиде...последно я видях заредена в детски магазин Арбор на входа на Асеновград.Хубав нов магазин с детски център със все още нови и  здрави играчки.Много зареден и пълен е магазина на MC Baby в Сливен срещу фирмения магазин на Мотиви.Ако имате път към морето си струва да се отбиете и заради детската и заради дамската мода.По това време в Мотиви правят страхотни намаления.Сливенския им идва нещо като factory outlet , но с новите колекций.

# 303
Правя и ще продължавам да правя най-хубавите партита в града, съжалявам за което
Следващият център ще му сложа друго име, за да има и различни неща, които хората търсят

Така си и знаех- че ще отговориш на лични.Не смятам, че информацията , която даваш ангажира някого с нещо, защото пък аз нищо не знам примерно за тези центрове,и така питайки се научваме доста полезни неща... Grinning

И като още малко инфо- От есента в новия мол зад МЕТРО ще има http://www.capellaplay.com/-много як детски център.Може би това е джъмбото на детските центрове....Световна верига със световни стандарти в забавлението на децата.Хубаво е когато има конкуренция и възможност за избор.

Това не е вярно. Капела плей няма да има в новия мол зад Метро.
И какво стана с търговията с човешко лице и ако затвори магазина и вътре работи майка ти или най-добрата ти приятелка и последният да затвори вратата.
Място за хората, които работят със сърцето си, винаги ще има.  Simple Smile

# 304
Знаете ли как /дали/ се промени графика за пръскане с/у комари ?

http://news.plovdiv24.com/95739.html
Снощи валя,едва ли са пръскали...Дали ще има табелки   bouquet

# 305
Цитат
Това не е вярно. Капела плей няма да има в новия мол зад Метро.
И какво стана с търговията с човешко лице и ако затвори магазина и вътре работи майка ти или най-добрата ти приятелка и последният да затвори вратата.
Място за хората, които работят със сърцето си, винаги ще има.  Simple Smile

За това и ставаше въпрос - "На мен консултанти не ми трябват" Мисля че точно те цитирам.Дали там ще има капела плей или някъде другаде не е от особено значение.От значение е не само да работиш със сърцето си а и да завладееш сърцата на хората и да не виждаш в тяхно лице само клиенти. А и истината е че и десет капели да отворят винаги ще заведа детето си някъде където го познават по име.Ясно е че за момента центровете ти са най-добрите в града, но просто го давай по леко.Остави хората да се развиват сами.Малко става като поговорката-"На всяка манджа мерудия".

# 306
Това си е твое мнение.
Моето е по-различно, но както и да е
Поне съм излезнала с името си и не се крия като много собственици на разни бизнеси, които сами си хвалят нещата.
За разлика от тях съм давала само суха информация и факти, без оценки и съм оставяла хората да си решават.
Но и това е трън в очите. Това сме ние българите - щом на нас ни е зле, всички трябва да са зле и съвсем не визирам последния пост, да не стават грешки. Не може нещо да е хубаво, трябва да е натрапчива реклама, а просто казах, че минимумът не е вярен. Съжалявам, че го казвам с истниското му име, но това е откровена злоба.
И това ми беше последното включване на тема моите центрове.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 08:04 от Каспър

# 307

Момичета,бихте ли ми помогнали да открия магазини,в които зареждат колекциите на MC Baby...
Благодаря предварително!
Само този е магазина. Никъде другаде в Пловдив няма тази марка дрехи. Най-близкия друг магазин е в Карлово. Peace

MC Baby го имаше в сумати магазини в Пловдив-Пинокио,в Гранда и като съм си я пазарувала марката в разговор с момичетата ми казваха че не се купува и няма кой знае колко фенове.Сега като изчезна - ама къде отиде...последно я видях заредена в детски магазин Арбор на входа на Асеновград.Хубав нов магазин с детски център със все още нови и  здрави играчки.Много зареден и пълен е магазина на MC Baby в Сливен срещу фирмения магазин на Мотиви.Ако имате път към морето си струва да се отбиете и заради детската и заради дамската мода.По това време в Мотиви правят страхотни намаления.Сливенския им идва нещо като factory outlet , но с новите колекций.
Малко ни ти е точна информацията. Винаги единствения представителен магазин е бил този на 6-ти септември. В Гранда отвориха магазин, но фалираха много бързо, а в Пинокио никога не е имало дрехи на MC Baby.Освен това дрехите имат много фенове, които просто не знаят че има само един магазин. Колкото до Сливан там е склада и от там колекциите тръгват за страната, нормално е да е най-заредено, но да кажеш че е аутлет....не върви.
Лек ден на всички Peace

# 308
Моля Каспър да ми обясниш как стоят нещата щом това за минимум дечица не е вярно,ще мога ли да платя само за 7 дечица,явно грешката е моя тъй като аз си мислех,че има ограничения относно брой деца за рожденните дни,защото сме били на много рожд.дни и доколкото знам майките доплащат менютата ако не се съберат поне 10 деца.

# 309
Малко ни ти е точна информацията. Винаги единствения представителен магазин е бил този на 6-ти септември. В Гранда отвориха магазин, но фалираха много бързо, а в Пинокио никога не е имало дрехи на MC Baby.Освен това дрехите имат много фенове, които просто не знаят че има само един магазин. Колкото до Сливан там е склада и от там колекциите тръгват за страната, нормално е да е най-заредено, но да кажеш че е аутлет....не върви.
Лек ден на всички Peace

Преди три години съм купувала от Пинокио Mc baby.За този до прелеза и аз не знаех до днес.В най-скоро време ще го "преслушам" Simple Smile.За магазина в гранда- то там освен германос вирее ли нещо?Не съм ходила там поне от година.Не знаех че сливенския е "баш" магазина.От доста време го посещавам и съм им редовна клиентка.А за аутлет ставаше дума за Миролио който е точно срещу   Mc baby.

Това си е твое мнение.
Поне съм излезнала с името си и не се крия като много собственици на разни бизнеси, които сами си хвалят нещата.
За разлика от тях съм давала само суха информация и факти, без оценки и съм оставяла хората да си решават.
Но и това е трън в очите. Това сме ние българите - щом на нас ни е зле, всички трябва да са зле и съвсем не визирам последния пост, да не стават грешки. Не може нещо да е хубаво, трябва да е натрапчива реклама, а просто казах, че минимумът не е вярен. Съжалявам, че го казвам с истниското му име, но това е откровена злоба.
Не става въпрос да се криеш или не, аз лично не прочетох една оценка за центровете ти пък била тя и лоша.Когато нещо е хубаво няма нужда от реклама.Става въпрос че когато някой има различно мнение, на теб това не ти допада.И го приемаш като лична атака. Ми отдавна вече не пишем всички, че най добрия човек на света е чичко Сталин.Хората са различни, приеми го ,не става въпрос за злоба.Не е задължително другите да са "по-зле" от теб (каквото и да означава това) и да ти завиждат. Някои може и да са 'по-добре" (каквото и да означава това) и въобще да не им пука за бизнеса ти и колко на брой ти са центровете.На жената не й харесало изискването за мин 10 деца и поиска друга алтернатива.А ти като запали и.... 10 поста бля бля извън темата. А относно криенето малко несериозно ми се струва от  LaRedoute.fr , Go Jane, Fragrancex.com, My Toys или ИЛЧОВСКИ 94 да седнат да пишат анонимно. А и да пишат това си е тяхно решение и едва ли точно ти си човека който дава оценки. Щом собствениците на форума го допускат значи не е нещо фатално.

# 310
Каспър,нека поясня поста си.
Изрази като "Правя най-добрите партита в града" и "При мен съотношението цена - качество е най-добро" са си откровенна реклама.Натрапчива е,поне това е впечатлението ми от 3 години четене във форума.Остави другите да преценят,къде им е най-добре и изгодно.
Злобата и завистта май пак бяха насочени към моя милост.Честно да ти кажа,като жена на собственик на верига бутици за скъпи удоволствия,няма за какво да ти завиждам.  Wink  Но не съм си позволила нито веднъж да рекламирам тук бизнеса ни.Борбата да се наложиш е едно,писането тук - съвсем друго.Не ги смесвам,защото неминуемо личните интереси ще вземат превес.И тогава става неприятно за списващите тук.Може да отговаряш на конкретните към теб въпроси и без да агитираш,нали?
Уважавам труда ти,не ме разбирай погрешно.

# 311
Лек ден на всички Peace

Преди три години съм купувала от Пинокио Mc baby.За този до прелеза и аз не знаех до днес.В най-скоро време ще го "преслушам" Simple Smile.За магазина в гранда- то там освен германос вирее ли нещо?Не съм ходила там поне от година.Не знаех че сливенския е "баш" магазина.От доста време го посещавам и съм им редовна клиентка.А за аутлет ставаше дума за Миролио който е точно срещу   Mc baby.

Това си е твое мнение.
Не става въпрос да се криеш или не, аз лично не прочетох една оценка за центровете ти пък била тя и лоша.Когато нещо е хубаво няма нужда от реклама.Става въпрос че когато някой има различно мнение, на теб това не ти допада.И го приемаш като лична атака. Ми отдавна вече не пишем всички, че най добрия човек на света е чичко Сталин.Хората са различни, приеми го ,не става въпрос за злоба.Не е задължително другите да са "по-зле" от теб (каквото и да означава това) и да ти завиждат. Някои може и да са 'по-добре" (каквото и да означава това) и въобще да не им пука за бизнеса ти и колко на брой ти са центровете.На жената не й харесало изискването за мин 10 деца и поиска друга алтернатива.А ти като запали и.... 10 поста бля бля извън темата. А относно криенето малко несериозно ми се струва от  LaRedoute.fr , Go Jane, Fragrancex.com, My Toys или ИЛЧОВСКИ 94 да седнат да пишат анонимно. А и да пишат това си е тяхно решение и едва ли точно ти си човека който дава оценки. Щом собствениците на форума го допускат значи не е нещо фатално.

Уточнихме се Peace.... Не е по темата, но много ми харесват постовете ти... само така Peace

# 312
Момичета, спешно ми трябва ако може да помогнете къде сте виждали такъв тип бански  в Пловдив !   bouquet

Че който блее до последно!  Whistling

# 313
Момичета,четох във форума че вече пускали с малки деца в Метро,някой ходил ли е  да каже от "първа ръка" дали е вярно?

# 314
Момичета, спешно ми трябва ако може да помогнете къде сте виждали такъв тип бански  в Пловдив !   bouquet

Че който блее до последно!  Whistling
Ще проверя в един магазин до нас, че нещо ми се върти в главата, че съм виждала такъв. В понеделник ще ти пиша на ЛС. Ако искаш провери в новия магазин на малката главна за бански( бившият магазин Квазер електроник до пирожките) и в този до Новотела в началото на пешеходния мост
velina.pl, в Метро пускат вече с деца, онзи ден бяхме с малката

Общи условия

Активация на акаунт