Къде в Пловдив??? - 5

• 85 374
  • 830
  •   1
Отговори
# 390
  • до Пловдив
Случайно да знаете сервизът на КЕV дали съществува още? Набутали са ни развалена прахосмукачка, лошото е, че я пробвахме чак година и половина, след като я купихме. Въпреки всичко още е в гаранция.
ето инфо http://www.kev.bg/  за KEV може да звъннеш и да попиташ

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 20:44 от dani_bimbalova

# 391
  • Пловдив
Shoe Aquarium - имат ли магазин в Майналенд ?  Thinking

# 392
  • Пловдив
Случайно да знаете сервизът на КЕV дали съществува още? Набутали са ни развалена прахосмукачка, лошото е, че я пробвахме чак година и половина, след като я купихме. Въпреки всичко още е в гаранция.
ето инфо и тел за KEV може да звъннеш и да попиташ

Къде е инфото  newsm78

# 393
Чудна темичка  bouquet И аз се записвам
Имате ли впечатления от новата дрогерия срещу Новотела? Май "I feel good" се казваше newsm78 Grinning Попаднах на тяхна рекламна листовка, после и една приятелка каза, че вече ходила до там. Чувам, че била уникална - много стилна, вътре пускали релаксираща музика  Simple Smile, релаксиращи аромати, продавачките били много любезни, а цените съвсем нормални, като в другите аптеки и дрогерии.
Мен по специално ме вълнува какви органични продукти предлагат, защото виждам, че на листовката им пише "първия органик център в Пловдив", хм Thinking

# 394
  • Пловдив
bio.mama ,по-плосък начин да си рекламираш дрогерията не измисли ли? newsm78

# 395
ехее, де да беше така Laughing
Вярно, че съм новак и сигурно ми личи, вярно че се регистрирах за да се включа във вашата тема, ама .... къде усети рекламата newsm78
Всъщност, аз като се порових из форума си намерих нещичко по въпроса, така че рекламата е почнала преди аз да попитам Laughing

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 14:32 от bio.mama

# 396
И на мен ми заприлича на реклама. Ще извиняваш ако сме в грешка Peace

# 397
Явно съм прекалила с патоса Blush
Добре, момичета, днес ще отида до там с малката и ще пиша, ако ви интересува
Чао

# 398
Мен ме интересува  Grinning А й ако може линк към инфото, което си намерила, че няма време за търсене  Simple Smile

# 399
реклама, като реклама;
вие не се вързахте;
момичето да опита пак; 
малко по-интелегентно:lol:

# 400
  • до Пловдив
ето инфо и тел за KEV може да звъннеш и да попиташ

Къде е инфото  newsm78

извинявай грешката е моя http://www.kev.bg/

# 401
  • Пловдив

Благодаря!

# 402
Нека не разваляме добрия тон в темата Praynig Извинявайте още веднъж, ако съм издразнила някой.
Намерих ето тази информация:
Ами да, заповядайте и при мен Embarassed, да се видим на живо Simple Smile Моята дрогерия се намира на много лесно място, срещу Новотел Пловдив. Адреса е ул. "Белград" 12. Предлагам всички добри марки медицинска козметика, но за жалост още нямам NUXE. Причината е мнооого банална и не искам да я коментирам. Надявам се все пак, че този месец ще я заредя. Иначе до края на юли, всеки петък от 16,00 до 19,00 часа д-р Биляна Талевска от клиниката по дерматология във ВМИ консултира БЕЗПЛАТНО клиентите ни по въпросите за слънцезащитата ( и всичко останало Simple Smile ) Спирам се вече Embarassed
Иначе днес преди обед ходих там. Малко трудно я намерих, но иначе се оказа на лесно място. Обърках се, защото в рекламата пише "срещу Новотела", а тя е отстрани на хотела. Ами не мога да кажа на бялото - черно. Хубавка е.
Там си намерих био адаптиранот мляко, което дълго време търсих, органични памперси за малката. За мен си харесах органични дамски превръзки... Пюретата на Хип са на цена 2,09, Гербер 130гр е 1,80лв, има много детски храни и млека, но се изненадах че нямат Сънвал. Ами това са ми първите впечатления

# 403
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ще отварят  детския магазин Джъмбо.някой знае ли къде

аз пък имам друго инфо срещу Баумакс се строят кооперации там ще е магазин Джъмбо

А аз имам инфо от първа ръка - бъдещият управител на Джъмбо живее срещу вратата ни и каза, че ще е до новото Метро  Rolling Eyes
Поне така каза мъжът ми, с който са си дружки  Peace

Аз съм в счетоводството на фирмата и за момента нямаме човек за длъжността Управител на магазина в Пловдив.

# 404
bio.mama а какви био козметики има? Превръзките на Natracare ли са? Памперсите каква марка са?  Simple Smile Може и на лични да пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт