Къде в Пловдив??? - 5

• 84 642
  • 830
  •   1
Отговори
# 675
  • На брега на реката
Хубавото на това да си купиш нещо от дадена марка е, че ако имаш какъвто и да е проблем, спокойно можеш да изявиш претенциите си. А безименните стоки са именно затова опасни, че не си наясно какво да очакваш и ако си недоволен от нещо, не знаеш към кого да се обърнеш.  Wink
А иначе марките могат да са и евтини и скъпи.  Peace

# 676
  • На брега на реката
Naughty  На втория етаж са по 50-60 лв. Има още Франклин, Шрек, Ягодка, Дора, Скуби Ду, Понитата ти ги каза....... и няколко още, ама не помня. Пука, мишле някакво розово май.... такива.
Обаче от всичко има и летни и зимни шалтета, освен чаршафи и пликове. Сега са с подаръци.
Пфу, що не качих втория етаж!  #Cussing out

Ееее, Каспър, всяка марка разпродава старите си колекции на сметка  Party
Аз в Адидас като вляза, направо горе отивам, първо там да видя  Blush

# 677
Да ви се оплача за плочките, ходих до Киров и син - баровците работят до 18.30. Днес избягах от работа за да отида до там, нова изненада, плочки си харесах, но доставката е 20 работни дни, което означава един месец. Е, как ще чакам още толкова  Sick. Ходих до Лино  и там същото.  ooooh! ooooh!Пуши ми главата вече.
Къде е това BEAUTY HOME- втория етаж, защото аз си купувам на ТАЧ, срещу халите, но е доста скъпо.

# 678
Е, нали ти казах, че ще чакаш
Бюти Хоум е в Капана, до ТМС, от тунела като завиеш вдясно по Железарска, първата вдясно, но не затворената, а първата реално, после втората вдясно, точно където е ТМС, пада се третия магазин, срещу него има някакъв шоу рум.
Имат хубави неща, но всичко е наблъскано, наблъскано.
Вторият етаж е продължение на магазина, там предимно съм се качвала за мокети.
А и внимавай ако бягаш от работа, че преди няколко седмици в събота наобяд тичах до там, в дъжда, и изненада - не работи. А пишеше, че в събота са до 19 или нещо такова.

# 679
  • На брега на реката
Е, нали ти казах, че ще чакаш
Бюти Хоум е в Капана, до ТМС, от тунела като завиеш вдясно по Железарска, първата вдясно, но не затворената, а първата реално, после втората вдясно, точно където е ТМС, пада се третия магазин, срещу него има някакъв шоу рум.
Имат хубави неща, но всичко е наблъскано, наблъскано.
Вторият етаж е продължение на магазина, там предимно съм се качвала за мокети.
А и внимавай ако бягаш от работа, че преди няколко седмици в събота наобяд тичах до там, в дъжда, и изненада - не работи. А пишеше, че в събота са до 19 или нещо такова.

Ех, Каспър, пак си недовидяла  Laughing . В събота са до 17  Peace 

# 680
Тъй де, а аз бях там към 14 часа. Въобще беше много далече от часа за затваряне, а дъждът направо ме довбеси. Simple Smile

# 681
Момичета от Пловдив, имам нужда от малко помощ...Току-що се прибирам от вашия град, харесах си там едно яке, ама реших малко да помисля...и после-ха на кафенце, ха дъра-бъра и...забравих да се върна в магазина за якето...Сетих се чак към Ихтиман, никак не ставаше да се връщам, а и вече беше късно...Мисля, че магазина се казваше 'Александра", на главната някъде след Теранова, в посока от халите към пощата,вдясно...Ох, ама го обясних... EmbarassedИма ли някоя от вас, която разпозна магазина? Искаше ми се да помоля някого да му изпратя паричките и да ми го купи( че да не свършат бързо тези якета...), ако не е много нагло от моя страна... Embarassed

# 682
  • На брега на реката
На две нива ли е ? Второто в дъното е с няколко стъпала по-високо? Аз май съм си пазарувала от него. В дъното пред стъпалата точно има маса с намалени стоки.  newsm78

# 683
  • Пловдив
olimpiia мога да купя и да пратя.Но трябва да ми каже кой е магазина /по твоите обяснения не се сещам/ и как точно да разбера кое яке.Ако купя грешно ще стане купон  Joy

# 684
На две нива ли е ? Второто в дъното е с няколко стъпала по-високо? Аз май съм си пазарувала от него. В дъното пред стъпалата точно има маса с намалени стоки.  newsm78
Да, на две нива е.Май е същият! 'Александра" ли е?

# 685
olimpiia мога да купя и да пратя.Но трябва да ми каже кой е магазина /по твоите обяснения не се сещам/ и как точно да разбера кое яке.Ако купя грешно ще стане купон  Joy
Безкрайни благодарности, ако ще имаш тази възможност да го купиш!  bouquet  bouquet  bouquetЩе се доразберем на лични. Hug

# 686
  • На брега на реката
Да, на две нива е.Май е същият! 'Александра" ли е?

Да, почти съм сигурна - пише го на латиница. Elfita съм сигурна, че лесно ще го открие. Близо е до ФАДО.

# 687
  • Пловдив
Утре ще го търся магазина.От страната на Фадо,така ли?

# 688
Утре ще го търся магазина.От страната на Фадо,така ли?
Да!
Мерси, мерси, мерси!  bouquet  bouquet  bouquet

# 689
Момичета, в Метро пускат ли с бебе, което е кошница.Бебета и деца знам, че пускат , но малката още не е за кенгуру(или поне не смея още да я сложа) и се чудя дали ще ни пуснат с кошницата за кола?

Общи условия

Активация на акаунт