Къде в Пловдив??? - 5

• 84 576
  • 830
  •   1
Отговори
# 735
мога да разделя моя гранофурин с някого.

# 736
Къде да заведа чужденци на хубава баница с айрян newsm78

# 737
ооо, и аз искам някой да каже такова място, че как ми се е прияла хубава баничка, я няма кой да ми направи
аз съм с две леви ръце
чакам и аз предложения.  Simple Smile

# 738
Гранофурин ли имаш предвид?
Не е безобидно лекарство,особено за смучене от деца .
Ако някой го мерне по аптеките-да сподели,че го няма доста отдавна  Peace
Има го във ветеринарните аптеки,мисля че се казваше гранулин само.Става и за хора Mr. Green , педиатърката ни го е изписвала за гърло.

# 739
  • Пловдив
ооо, и аз искам някой да каже такова място, че как ми се е прияла хубава баничка, я няма кой да ми направи
аз съм с две леви ръце
чакам и аз предложения.  Simple Smile

На сточна гара са отворили една нова баничарница - правят болярски баници, но не всеки път са хубави - понякога ги изкарват малко рано и са недопечени. Иначе вътре са с хубаво сирене  Peace

PeaceА най-хубавите баници в Пловдив съм яла в началото на циганската махала до Стария град... Не съм сигурна обаче дали още съществува  Embarassed

# 740
Каспър, ела у нас на гости ще ти направя баничка и други тестени вкусотии Wink

# 741
Благодаря, трогната съм, но срам, не срам, помолих свекървата да направи Simple Smile
Иначе изпратих мъжа ми наобяд на единственото място където се сещах - на Заимов по пътя за енергото, имаше една пекарничка вдясно, където жената си ги правеше сама разни домашни банички, бяха много хубави. Близо 10 години вече, винаги перфектни бяха с хубаво сирене, хубави блатове, точно като на баба ми, последно взимах миналата година.
Но са фалирали. Някакви сандвичи са сега.

# 742
Знаете ли откъде мога да купя читав федербал?  newsm78

# 743
Някой случайно да е срещал в търговската мрежа в П-в кленов сироп?
В Пикадили, но доста редичък ми се стори и не го купих  Peace

# 744
Знаете ли откъде мога да купя читав федербал?  newsm78
Комсед вкарват хубав федербал, обаче нямат вече трета година магазин в Пловдив, а само склад.
Купувала съм го обаче от магазина в София преди 2 месеца и въобще не знам имат ли го тук - но знам, че от тях зареждат Билла, бензиностанциите, Кауфланд и тн т, така че все някъде са го взели като лятна стока. Дано се включи някой, който го е виждал в някой от магазините.
Струваше 10 лв, на фона на китайските, които се чупят за ден и са по 3 лв, си е направо перфектен.
Съжалявам, но за друг не се сещам.

# 745
Гранофурин ли имаш предвид?
Не е безобидно лекарство,особено за смучене от деца .
Ако някой го мерне по аптеките-да сподели,че го няма доста отдавна  Peace
Да то4но него имам предвид.Това дали е вредно смятам 4е 6том лелите в яслата го предложиха мисля 4е не опасно а и когато споделих с нашата лекарка само ме похвали 4е сме успяли -ве4е бяха запо4нала да му се променя формата на пръст4етата от това сму4ене

# 746
Момичета, от къде мога да намеря детска каска за колело?

# 747
Момичета, от къде мога да намеря детска каска за колело?

Метро!  Peace

# 748
Благодаря  bouquet

# 749
Благодаря, трогната съм, но срам, не срам, помолих свекървата да направи Simple Smile
Иначе изпратих мъжа ми наобяд на единственото място където се сещах - на Заимов по пътя за енергото, имаше една пекарничка вдясно, където жената си ги правеше сама разни домашни банички, бяха много хубави. Близо 10 години вече, винаги перфектни бяха с хубаво сирене, хубави блатове, точно като на баба ми, последно взимах миналата година.
Но са фалирали. Някакви сандвичи са сега.

Каспър, ако пак ти се прияде хубава баница.. Laughing мога да те посъветвам какво правя аз.В Пикадили продават два вида домашно точени кори едните са Мистър Пикс или нещо подобно, другите са с жълт етикет..едно до друго стоят.Взимаш от вторите, забъркваш яйца и сирене, корите мажеш с разтопено масло и после слагаш плънката.Завиваш и отгоре чукваш 2 яйца  с половин кофичка кисело или прясно мляко.Печеш на 200градуса.Става страхотна баница...баба ми ги докарваше така корите бог да я прости.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт