ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 19

• 26 182
  • 440
  •   1
Отговори
# 405
Малииии, отново як финал! #Crazy И доста интригуващо промо...  Shocked

# 406
От 2-те серии определено втората беше по-добра.
Мисля,че Димитър се досеща какво е станало и ще разобличи Светльо.Ана за първи път я виждам да казва истината/за целувките/.

# 407
Сега Еличка да не вземе да пометне...
Не знам дали Димитър се досеща, ама Марина май се усъмни във Светльо...

# 408
На мен пък не ми се стори толкова драматичен момента на срещата на Марина със семейството. Thinking Много спокойни едни такива,не си го представях така.

За края-според мен ще излезе,че Ана все едно се е шегувала-за целувката-пред Елица

А за Светльо-много ясно,че ще го разобличат по някое време,Марина ще се "сети" нещо рано или късно Mr. Green

# 409
  • Варна
За края-според мен ще излезе,че все едно се е шегувала-за целувката-пред Елица
и аз така мисля, тя по корем ще се влачи според мен, но пак няма да признае

# 410
Според мен това си беше чисто и просто признание, за да избегне същинската ИСТИНА Peace
А Митко, седейки на фотьойла си мислеше по-скоро за Анастасия, а не за Светльо и поведението на Марина Thinking
Някак наистина прибирането на Марина и поведението на всички не е от най-адекватните Rolling Eyes Надали ще се съберете на ракийка у дома, ако детето ти е било отвлечено Confused Не ис го представях така Rolling Eyes
А Светльо,... чак ми дожалява като му гледам гузната мутра. Сигурна съм, че ако беше помолил директно Митко за парите, без да се гаври с дъщеря му, щяха да му ги дадат. Или да направят всичко възможно да му помогнат..., а той - така просташки да постъпи Crossing Arms

# 411
  newsm10,да можеше да има всеки ден по две серий,взе да ме кефи и само една серия ми е малко

# 412
Според мен това си беше чисто и просто признание, за да избегне същинската ИСТИНА Peace
А Митко, седейки на фотьойла си мислеше по-скоро за Анастасия, а не за Светльо и поведението на Марина Thinking
Някак наистина прибирането на Марина и поведението на всички не е от най-адекватните Rolling Eyes Надали ще се съберете на ракийка у дома, ако детето ти е било отвлечено Confused Не ис го представях така Rolling Eyes
А Светльо,... чак ми дожалява като му гледам гузната мутра. Сигурна съм, че ако беше помолил директно Митко за парите, без да се гаври с дъщеря му, щяха да му ги дадат. Или да направят всичко възможно да му помогнат..., а той - така просташки да постъпи Crossing Arms
Това последното е доста наивно Laughing все пак сме в България, не във венецуелска приказка  Laughing
анонсът с Митето и Ана беше мега отврат.
този човек трябва да взема нещо за това треперене на ръцете. Станало е още по- осезаемо. Много тъжна картинка. Пази боже да се срезилиш толкова много заради едното пиене.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:34 от xyz

# 413
Не мисля, че е наивно Peace
Вярно, не е ставало дума за толкова пари, но близки приятели са ни помагали в сериозна нужда. Пак с доста крупна сума Peace
Може би всеки съди от собствения си опит Stop

# 414
И на мен ми е малко един епизод и ми хареса тази вечер като даваха два.
Според мен Димитър няма да се сети, като коне с капаци са с Надето. Марина ще се сети и това подсказа реакцията и като го видя.
Анастасия замаза очите на Елица, а за втората ще е нещо фрапантно тази целувка и ще се заводоволи с тази истина.
На Маймунчо не му се сбъдна съня, споменаваше кой герой, кой не, а е нервен, само той знае какво й е направил Пецата.  Затова и тя се дърпа като Светльо се опита да я целуне.
Някой забеляза ли, тя си сложи поне 6 лъжички захар в кафето  Shocked

# 415
То не стана ясно колко пари е дължал този Светльо.Беше сравнително малка пачка в сравнение с чаната с мангизи  Sunglasses
М/у другото да си беше сменил панталона докато ходеше при Марина,май все с един тъмносин беше,аз по това го познах  Mr. Green
  Затова и тя се дърпа като Светльо се опита да я целуне.
Някой забеляза ли, тя си сложи поне 6 лъжички захар в кафето  Shocked
Опаа Андрей  Peace

Ами мъжът ми също слагаше по 6 и нагоре лъжъчки-вече-не,ожени се за мен и не давам  Sunglasses

# 416
Не мисля, че е наивно Peace
Вярно, не е ставало дума за толкова пари, но близки приятели са ни помагали в сериозна нужда. Пак с доста крупна сума Peace
Може би всеки съди от собствения си опит Stop
Само дето това е филм, черпещ щедро истории от подземния свят и как го правят в Холивуд. Още повече- Светльо Знае, че няма да спре да залага.
Не че му е минала мисъл през главата, че може да помоли Белеви да дадат част от парите. и друго- при условие, че не се налагаше откуп, те щяха да върнат парите на Анастасия.
И тогава не виждам никакъв начин да се помогне на Светльо, освен Митето да продаде сервиза и да ипотекира апартамента. Така, докато банкрутира тотално, но пък приятел. и тук онази поговорка за сиренето Wink

# 417
 Затова и тя се дърпа като Светльо се опита да я целуне.
Някой забеляза ли, тя си сложи поне 6 лъжички захар в кафето  Shocked

Опаа Андрей  Peace

Ами мъжът ми също слагаше по 6 и нагоре лъжъчки-вече-не,ожени се за мен и не давам  Sunglasses

Присмехулник, хвана ме в издънка Simple Smile
А за захарта - стори ми се много и че е много замислена, щом го прави, но явно може и да е въпрос на вкус.

# 418
Айдеее още един от Пазарджишкия театър.След Борис (Тодор Танчев) , Юри (Добрин Досев) сега и този на ,който дължеше пари Светльо също е от Пазарджишкия!Казва се Димитър Терзиев и е много добър.Сигурно пак ще го покажат май ченгето още ще затъне.Вижда се ,че му е гадно ама не верен начина по който се сдоби с пари.
Ей пазарджиклии сме много талантливи бе!

# 419
Мен ме изкефи сцената с Емилия и Мартин.Велико беше! Peace

Общи условия

Активация на акаунт