ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 19

• 26 171
  • 440
  •   1
Отговори
# 420
Мен ме изкефи сцената с Емилия и Мартин.Велико беше! Peace
Аз помислих по едно време,че Емилия ще получи сърдечен пристъп като я даваха как пъшка и охка

# 421
  Доста тъпо ми прозвучаха думите на Светльо"Дадох парите и сега отивам да прибера Марина". Извинявай,ама кое ченге би се съгласило ей така без доказателства,че е жива да даде крупна сума.Щеше да поиска поне да я види.Казвам го като пример за зле скалъпена история пред Димитър,но той беше въодушевен от обаждането и не се усети.Може би по-късно ще се върне към това,когато почне да се разплита случая.

# 422
  Доста тъпо ми прозвучаха думите на Светльо"Дадох парите и сега отивам да прибера Марина". Извинявай,ама кое ченге би се съгласило ей така без доказателства,че е жива да даде крупна сума.Щеше да поиска поне да я види.Казвам го като пример за зле скалъпена история пред Димитър,но той беше въодушевен от обаждането и не се усети.Може би по-късно ще се върне към това,когато почне да се разплита случая.
Според мен, Андрей ще е този, който ще разплете случая. Митето има други грижи сега. По- големи от тези с Маринчето- Аназмейша  Mr. Green

# 423
От къде да изтегля двете серии ?!

# 424
Яко беше...2 серийки, пък и с този финал...
На мен също ми се изплъзнаха разни неща покрай отвличането, даване то на парите и прибирането на Марина. Постно беше някак си, неестествено...тя се прибра и все едно нищо. Ама яко изтрещява Марина, то е нормално де, но... ще задълбаят нещо в посока- депресия и т.н. Определено няма да им е лесно с Андрей. А жената от с-вото дето се приюти я знам от едно време, една такава артистична, живееше близо до офиса и все снимаше разни испаноезични книжки, ходеше с едни големи шапки, абе въобще в един такъв дух- ретро-латино...сега се изненадах като я видях...бях решила, че не в час, а тя е била просто артистична  Wink
Анастасия много ме кефи, интересно ще е продължението...
Липсваха ми Крис и Валери. А сценката с полуголия Мартин беше забавна.
Надето ми идва в повече, толкова добра, спокойна, положителна...

# 425
Забелязахте ли Ана как изгледа Норчето като я издъни за Белеви. Как я прониза само  Mr. Green Девойчето за пореден път се издъни. Тоест си го върна на Ана заради изказванията за майка й. Това дребното е много хитро обаче, малко влиза в категорията на Анастасия  Grinning
Подозирам, че признанието за целувката в понеделник няма да е това, което си мислим.
Марина определено не е добре. По едно време си помислих, дали все пак не е бременна, ама би било тъпо, според мен. Но доста подозрително изгледа Светльо, а и на него явно му потрепери под лъжичката.

# 426
Яко беше...2 серийки, пък и с този финал...
На мен също ми се изплъзнаха разни неща покрай отвличането, даване то на парите и прибирането на Марина. Постно беше някак си, неестествено...тя се прибра и все едно нищо. Ама яко изтрещява Марина, то е нормално де, но... ще задълбаят нещо в посока- депресия и т.н. Определено няма да им е лесно с Андрей. А жената от с-вото дето се приюти я знам от едно време, една такава артистична, живееше близо до офиса и все снимаше разни испаноезични книжки, ходеше с едни големи шапки, абе въобще в един такъв дух- ретро-латино...сега се изненадах като я видях...бях решила, че не в час, а тя е била просто артистична  Wink
Анастасия много ме кефи, интересно ще е продължението...
Липсваха ми Крис и Валери. А сценката с полуголия Мартин беше забавна.
Надето ми идва в повече, толкова добра, спокойна, положителна...
Драмата покрай Марина вече приключи. Време е да пообърнат подобаващо внимание на Валери и Крис.  bowuu
Идея за анкета: кой ще измъкне семейство Сартори от финансовото блато, в което ще цопнат съвсем скоро.

# 427
Борис Mr. Green
Той никога няма да остави Силвето в беда Flutter Толкова е ... рицарско Mr. Green
Колкото до Норчето, мисля, че ако сериалът продължи още 5-6 сезона, Анастасия няма да може да й стъпи на малкото пръстче Peace Дребната е меко казано фурия, и е такава мазна лисана, че на моменти ме хваща страх на къде върви днешната младеж Stop

# 428
снощи беше супер с двете серии  newsm44

# 429
Борис Mr. Green
Той никога няма да остави Силвето в беда Flutter Толкова е ... рицарско Mr. Green
Колкото до Норчето, мисля, че ако сериалът продължи още 5-6 сезона, Анастасия няма да може да й стъпи на малкото пръстче Peace Дребната е меко казано фурия, и е такава мазна лисана, че на моменти ме хваща страх на къде върви днешната младеж Stop
Сигурна ли си, или е твое предположение. Защото съществуват и други варианти  Mr. Green

# 430
А, това в което съм сигурна никога не го коментирам тук в прав текст Sunglasses
Това си е чисто и просто предположение Peace
Разбира се не изключвам възможността вечно "сдобряващата се" Анастасия да удари едно финансово рамо... Ама то нейното рамо, вместо да ги вдигне над блатото може да ги натисне по-дълбоко Mr. Green

# 431
Анастасия нали обеща на Борис да се сдобри със Силвия, може и парите да и предложи, но този път Силвия вероятно ще я отреже. Доста беше засегната последния път, особено след изказването на Анастасия, че не можела да задържи мъж при себе си.

# 432
И аз снощи докато гледах сериала само това си мислех - че Марина яко ще истеряса и ще се побърка , но това е нормално .  Беше доста изнервена , то кой на  нейно място няма да е така . Тоя Светльо да използва момичето , за да си плати гнусните залагания , нямам думи просто . Наистина ако беше казал на Белеви , че му трябват пари можеха да му помогнат ,но хората не мислят с главата си много често , а първосигнално , себе си да оправиш пък другия да му мисли . Стана ми жал за Силвия , всъщност много често ми става жал за жената . Дъщеря й винаги е против нея , синът й не се вясва много много и не й споделя , тя си има приятел , който пък заглежда дъщеря й , а в любовта ....там е пълна скръб - двама мъже , от които единият е бивш съпруг , а другият е само неосъществена любов . Дано ощастливят малко животеца й сценаристите , че наистина ми е мъчно за жената . Яд ме е на Димитър - типичния селски пръч - крещи като хамалин и на всичкото отгоре се захвана пак с Анастасия при положение , че има такава жена в къщи , мила и всеотдайна , но човек не разбира какво има докато не го загуби . Нора наистина е хитро момиче и е "сродна" на Анастасия , определено би успяла в живота мачкайки и тъпчейки всеки , който е на пътя й ... , но на каква цена . Момичето е способно да потъпка майка си и да мине през всеки , който й се изпречва на пътя . Да , ако е такава днешната младеж, много жалко наистина .

# 433
  • София

Някой забеляза ли, тя си сложи поне 6 лъжички захар в кафето  Shocked

И на мен тва ми направи впечатление, напълни чашата със захар.

Иначе 2 серии са много по-добре от една. Сериалът взе да ства интересен. Анастасия е страхотен образ, а актрисата така е влязла в роля... И Нора не остава по назад. А Димитър и Силвия като ги дадат направо ми идва да сменя канала.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 09:41 от el_sol

# 434
А, това в което съм сигурна никога не го коментирам тук в прав текст Sunglasses
Това си е чисто и просто предположение Peace
Разбира се не изключвам възможността вечно "сдобряващата се" Анастасия да удари едно финансово рамо... Ама то нейното рамо, вместо да ги вдигне над блатото може да ги натисне по-дълбоко Mr. Green
Тва исках да зная. Който е съгласен за анкетата - да казва.

Общи условия

Активация на акаунт