ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 19

• 26 696
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
На предната страница има линк към Арена.

# 76
ще се пробвам да пусна анкетата, дано стане. Ако не, мегелинка да помага. Embarassed

къде гледам, чак сега видях опцията "направи анкета" ... Blush

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 09:38 от xyz

# 77
А Светльо полицай или барета е? Но той май я е завел на друго място и те няма как да я чуят. Иначе браво anya, много си наблюдателна.  newsm10
  Следовател е,но като близък на семейството явно се е "уредил" да участва в акцията.

# 78
Силвия много ме дразни.Направо немога да я гледам вече.Борис все и вдига акцийте,колко била принципна blahblahходи при него все да "поговорели"за Анастасия,пък то си е  я плюе пред съпруга й.Вярно,че Ана и направи гаден номер с моделите,ама да си се оправят двете,но не тя тая все при Борис се навира.
И как само се събуди сутринта с розовата пижамка?!?!? Сто кила пудра,червило,грим,буклите наточени и в същото време се протяга и прозява все едно сега е станала,еееееееееееее дайте малко по-естествено.

# 79
Хм, май ще се окаже, че не е Светльо, щото актьорът не е със сини очи, като похитителя. Или аз не съм видяла добре.
А и тва промо ме навежда още повече на мисълта, че съм права
 я вижте:
http://zabranenalubov.bg/

# 80
  Ами тогава версията поставено лице на ченгето се вмъква по терлички  Wink

# 81
Съвсем изкрейзих. Освен да съм забравила с кви очи е Емил Марков. Как не обърнах внимание и аз. Сега не ми се рови в епизодите. Ако някой знае с точност, да подсказва. Защото ако маскираният е той, версията, че Светльо е решил да чопне парите от Белеви, на базата на новото промо, излиза като най- вероятна.
Похитителят е Светльо- сигурна съм. Очите са същите. Браво на anya  Peace

# 82
  • Луната ни пази
Хм, май ще се окаже, че не е Светльо, щото актьорът не е със сини очи, като похитителя. Или аз не съм видяла добре.
А и тва промо ме навежда още повече на мисълта, че съм права
 я вижте:
http://zabranenalubov.bg/
Честно казано това промо направо ми доказва на мен, че е Светльо (най- малкото е негов човек)! Токлова виновно се държи пред Митето... и то не за това, че не е открил къде е Марина! Ама ми хареса, тука добра интрига заплетоха!

# 83
И на мен Светльо ми изглежда виновен в промото.

# 84
  • Бургас
 Flutter

# 85
# 86
И на мен Светльо ми изглежда виновен в промото.
Ако е полицая не разбирам защо директно не cи я заведе у дома ами на друго мяcто я вoди...А Ако не е той,значи е или Юри или Пецата...пецата дори и да е възкръcнал нямаше да ce държи така мило ...Юри пък от къде ще знае къде подяволите е Марина? newsm78

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 16:26 от Поли`

# 87
А защо си мисля, че този кадър с мишката въобще не го дадоха снощи. Даваха Марина как спи, мишката до нея и после направо как я местят на друго място  newsm78

# 88
  • Бургас
Марина не спеше, а беше припаднала на пода.

# 89
Марина не спеше, а беше припаднала на пода.
И аз cи миcлех че cпи Crazy

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 18:57 от Поли`

Общи условия

Активация на акаунт