помогнете със съвет"той не иска секс"

• 2 534
  • 17
  •   1
Отговори
Вече 3 години сме заедно,минахме през много неща,сега той е на 40 ,остана без работа  и тотално отказа секса.Доводите му се ,че не може и не иска ,в депресия е .Помогнете ми със съвети,минал ли е някой през това и как се справихте с проблема.Опитах какво ли не ,но не се получава.

# 1
Най-вероятно е от депресията. Помогни му да излезне от нея, пък после и другото ще се оправи. Надявам се. Не го казвам от опит, но дано да е това.

# 2
Може би наистина е в депресия.А таз депресия само от загуба на работата ли се дължи или има и друго?

# 3
често срещано явление сред мъжете ,а и жените.....
от колко време е така все пак?Не си написала,има голямо значение.....
Ако е седмица-две,та и 3 да е, не мисля ,че е алармиращо....
Мъжът се характеризира с работата и това е много важна част от самия него!загубата означава неспособност да доставя всичко за семейството.....това подбива самочувствието,води до депресии.....

Най-добре е да си намери работа,разбира се.И да лекува депресията.Психолог би помогнал много!Има и медикаменти,които помагат на чисто химичните процеси в мозъка.....

# 4
Секс се прави преди всичко с  главата(горната). Когато там всичко е наред, значи и другото е наред. При такъв сериозен проблем е нормално да няма мерак човека.

# 5
magdalenito, аз искам да те попитам - къде е проблема? Секс ли ти се прави?
защото аз в момента например имам много неща на главата си плс. един болен свекър и съответно почти постоянно тъжен съпруг.  ами нито на мен ми се прави секс, нито на него. от това нито любовта ни е угаснала, нито сме престанали да си я засвидетелстваме, нито нищо. Просто такъв е момента! Човек не може нон стоп да е готов, а и не е необходимо, но това е лично мнение.

# 6
E!...Тя като не е депресирана толкова естествено ,че и се прави- какво е осъдителното в това?
Интересното е,че мъжете под стрес не искат секс,но обикновено секса ги разтоварва и всъщност после се чувстват много по-добре.....Въпросът е да минат тази граница....
Но това е в по-леките случаи,където проблемите са по-краткотрайни....При загуба на работа или несигурност от друг вид си е по-сложно.....

# 7
И според мен...това нежелание е от депресията...Когато излезне от нея и се посъвземе, предполагам, че всичко ще се оправи...Но аз също не го казвам това от опит, а само предполагам...А другия вариант е да седнеш да поговориш с него сериозно, да го успокоиш заради загубата на работата и да поговорите и за секса... За сега само това мога да те посъветвам...

# 8
ами не знам, аз явно не ги разбирам нещата, но когато мъжът ми е тъжен/депресиран, изобщо не ми се прави и на мен секс. просто никога не насилвам нещата, нито пък той, когато по някаква причина аз не мога/или не искам да правя секс.

# 9
да споделя и аз моя "опиТ". "Бъдещия" ми бивш мъж като разреди секса (т.е. 2-3 пъто ГОДИШНО) се оправдаваше сумора, после пък му казали, че хапчетата за кръвно влияели така и накрая се изнесе. Тръгна да си търси щастието, свободата и късмета.

# 10
Благодаря ви момичета за съветите ,това е вече 2 месец ,при условие ,че никога през това време сме нямали проблеми от никакво естество.Той просто се срина ,не мисля ,че причината е работата толкова ,колкото седенето и бездействието у дома.

# 11
Хайде и аз да изкажа мнение като потърпевша-С мъжът ми се разделихме точно поради причината,че на мен не ми се искаше.Имах толкова проблеми като започнем от най-важните-здравословни,че нямах грам желание.Дори да започнем нещо "по задължение" както се казва на мен не ми беше хубаво-не мога да се отпусна и...после дълго време и по задължение не искам.Това,че стои вкъщи също ослужнява нещата-стои и мисли по проблемите и...все повече се самонавива,че е в безизходица...и при мен беше така.

# 12
Напротив .....Как` Сийка е една от най остроумните и забавни жени във форума . Ама ти май имаш проблем  newsm78  по голям от авторката на темата .Що скачаш така а , я си пусни тема със твоя проблем .......
Извинявам се за спама  Embarassed

# 13
Е ....тъкмо модератора ни отърва от една кака Сийка и ето ти друга newsm78
Да,имала съм абсолютно същия проблем!Мъжът ми имаше много големи проблеми с бизнеса и некадърен адвокат,които изискваха незабавната му намеса и реакция.....В такива моменти не може да спи и работи по нощите,много е изнервен и естествено забравя за секса,а иначе сексуалността му граничи с лудост- понякога не се изтрайва и му казвам да си намери любовница да ме замества малко.....
За щастие неговите неща се разрешават бързо и в рамките на седмица всичко е ок.Той сам ми обясни всичко и дори каза,че в такива моменти просто му трябва повече любов,внимание ,нежност....и че ако все пак успея да го накарам да прави секс,после това много му помага да се чувства по-добре.....

та не разбрах какъв е ТВОЯ проблем Anisavd...... и защо трябва да си пускам нова тема като тази вече я има?Пък и не аз търся съвет...просто казах на момичето,че това е нормално и се среща често и че има начини да се преудолее.
според мен ТИ трябва да си отвориш тема и да си простеете дружно с кака сийка щом сте си такива фенки!

# 14
 Joy Joy Joy
Ни я знам , ни я познавам Кака Сиика , ама ме кефи много - за разлика от теб -това е  Laughing
А ти скоро ще си пуснеш тема -как ти и любовницата на мъжа ти не му смогвате на потентността когато всичко е ок. и ще търсиш още някоя мераклиика   bouquet
Нищо лично , просто си чета форума и някой неща ме впечатляват

Общи условия

Активация на акаунт