След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 948
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Честит момък на Мона-балона!!!

Честит един месец на юнаците ти Ди Simple Smile

Лил, честита ви годишнина Simple Smile още много дълги години семейно щастие ти пожелавам

# 121
Днес като погледнах календара и аз се учудих! Припомних си с лек страх и малко сладка тъга /колко бързо наистина мина/ времето от момента, в който докторката каза "честито", през периода, в който осъзнавах новината, че съм бременна, мига, в който д-р Марков каза " ама те са две" , вълнението около виртуалното, а след това и реалното запознаване с юнките.... та така до раждането, но от него насам, времето така е излетяло, че ми се иска да си спомням всяка изминала минутка, но уви времето не чака  Tired и все не стига да се насладиш на най-малките, но наистина съкровени моменти !
Все пак е наистина много хубаво, че ви има да си съпреживяваме всичко заедно!  Hug  Hug  Hug
Geraldine, гледкай и свиквай, че съвсем съвсем скоро и ти ще гушкаш едно такова слънчице!
P.S. Момичета не виждам RosiCP да пише, някой знае ли нещо???

# 122
Ее след един слетобед отдаден на чистене на къщата влизам тук пак да видя дали няма още някое бебе и естествено има  Grinning

Честито на Мона Балона, да и е жив и здрав малкия!!!

Ех Ди аз от сегя си мисля хем колко ще съм щастлива, като се появи малкия, хем колко бързо минаха тези месеци и че ще ми липсва да си усещам коремчето да се движи! Наистина прекрасни моменти имаше. а запознаването с юнките е едно от тях със сигурност  Heart Eyes

Роси е в нова квартира и няма нет, не се притеснявай.

# 123
Днеска си четох древното издание на Лоранс Перну "Аз възпитавам детето" от осемдесетте години-по нея са ме гледали мен,а аз после съм си гледала куклите пак по нея Mr. GreenЕ няма такива безумия,особено в раздела за кърмене Shocked
Нищо чудно,че който се е опитвал да кърми тогава(по тези препоръки),едва е успявал да изкара 1-2 месеца.Много се радвам,че нещата се променят-макар и в по-бавни темпове,отколкото ми се иска.

Кой беше споменал,че ще пробва ЕБХ-Франческа,май ти?
Сподели как мислиш да почнеш,
аз от няколко дни съм се заринала в статии,повечето от които вече наизуст ги знам,понеже съм ги чела и с Яско,като опитвах.
Аз май ще държа първо да се нагодим добре с кърменето и чак тогава ще започвам,но тоя път мисля съвсем лежерно да го карам,без високи цели,че предния път  с Яс много нерви си докарахме за нищо.

# 124
И аз мисля да пробвам с Ебх, но не от първия месец. Многократните пелени, които поръчах мисля, че ще ми помогнат в това - нали им мокрят дупетата  Wink Те между другото днес дойдоха - за една седмица доставка от Англия, до врата, на цена 6 паунда!! Нашите онлайн магазини просто са под всякаква критика, време за реакция и доставка същото, цена почти същата!!

How long should a child be in diapers?
In the last 17 years, the time children spend in diapers has grown significantly.

In 1989, children were out of diapers at about the age of 2
In 2006, children were out of diapers between the ages of 3 and 7, which may be due to the dry, disposable diapers that are available for children up to 30 kg. Children neither can nor want to stop wearing disposable diapers. Children are out of the diaper stage normally before the age of 2 when they have been using cloth diapers. This is because the child can ‘feel’ when they do a wee.
Cloth diapers add up to a shorter and more pleasant time in diapers.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 23:14 от greenlife

# 125
  • Плевен
Ехооо здравейте!!!
Честити Ерик и Максим на Едно Момиче? Да са и живи и здрави! Ама как ни изненеда само... И да - на нея бързо възстановяване и успех с кърменето   bouquet

Честит син Калоян на Мона-балона! Да са много здрави и щастливи всички!

Честита годишнина на Лил! Честита първа месецинка на момченцата на Ди! На всички само най-добри пожелания!

Болните дечица да оздравяват, а мамите да са спокойни  и щастливи!

Албена, да покажеш снимки от бала.

Всички дечица в албумчето са страхотни! Само така - в нашата тема трябва да са най-красивите дечица, че досега бяхме само най-красивите бременелки  Blush

Аморето дали се върна от прегледа, какво ли става?

# 126
Честито на едно момиче! Браво на теб такива големи юнаци, да са ти живи и здрави.
Честито син на Мона Балона!
Честит първи месец на момчетата на Ди, тепърва ще видите как лети времето.
Лил, честита годишнина, още не е късно да ни изненадаш!
Гъди ние с теб имаме един термин, аз още мисля да стискам. Не ми се ражда изобщо. Вземи го стегни твоя мъж, стига е скитосвал, я тропни по масата.
Мацки вие ме кефите, аз още не съм сигурна че ще успея да кърмя, вие за ЕБХ се чудите. Иначе съм подготвила трите помпи и се надявам този път да успея с кърменето.
Да ви разкажа нещо смешно, от три месеца не си усещам малкият пръст на лявата ръка. Казах и аз на  докторка пък тя се смее и ми вика колко неща още ще ти изтръпнат. Та въпросният пръст в момента има пришка и изобщо нищо не усещам, даже нямам идея как е станала. Имам чувството че дори да го счупя няма да го разбера.  

# 127
Привет, мацки  Hug. Аз съм в Овча Купел да преспя при родителите ми, че нали децата са с татито на вилата и да не съм сама в къщи... Но то си е буквално преспиване - дойдох, хапнах и след малко лягам, а утре закусвам и се прибирам да продължавам с оправянето на къщата преди бандитчетата да са се върнали  Crazy

Ди, честита ви месечинка   bouquet. Наистина лети времето. На мен не ми се ражда именно заради тези трепетни мигове, които изживяхме и изживяваме с вас сега, а на мен няма да ми се случат повече  Rolling Eyes. Но колелото се върти и естествено след това идват други мигове на щастие и тези постепенно остават по-назад. И въпреки това, тези моменти са наистина вълшебни, така че ги изживейте максимално  Heart Eyes

Моята мацка нещо напира да се запознаваме - днес ми падна още малко корема (мислех си, че повече вече не може ooooh!) и пак се размърда сериозно - имах усещането, че а-ха и да излезе една ръчичка от долу  Crazy. Сега се кротна, но май ще лежа повече тези дни...

Забравих да споделя - четох за кърменето днес следобяд и ми направи впечатление, че 'на поискване' всъщност може да значи до 60 сученета на ден първите седмици  #Crazy Разбира се, това число е крайно, но дори и наполовина да е, пак ми се струва доста  newsm78. Надявам се да мога да преживея това, много ми се иска да кърмя успешно  Praynig

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 22:50 от Aya

# 128
Честито на Едно_Момиче и Мона_Балона да са им живи и здрави прекрасните синове!Много щастие и радост да им даряват и най -щастливото детство им желая! newsm51 newsm51

"Di" честита ви месечинка  smile3525 как лети времето само Wink

Момичета имате поздрави от Bella тя и малката Емили вече се гушкат,мама още доста я боляло но вече е раздвижена!Надявам се скоро да са при нас!

Албена да ти е жива и здрава абитуриентката  newsm51 попътен вятър в живота и всичко да и се получава с лекота Peace

Лил честита ви годишнина  married 1dating

# 129
Geraldine съжалявам,нещо съм се объркала с датите Embarassed
даже и компютъра ми показва че днес е 24 Laughing

# 130
Честито на МОНА_БАЛОНА. Да и е жив и здрав Калоян и много щастливи моменти за напред.

Благодаря ви моми4ета за пожеланията- много сгте мили.

Гъди- стегни го твои4кият, поне докато се роди бебо да не пие, 4е кой ще те кара? Измисли му занимания в къщи, които искаш да се свършат преди да е дошъл бебо да видим как ще намира време за съседи, или го придружи няколко пъти, говори за като дойде бебето и т.н. и сам ще се откаже.

Ние ще отложим празнуването на годишнината за като дойде бебо, 4е цяла нощ имах ужасни болки тип менструални( предполагам контракции, но без болезнено свиване на корема newsm78) и не съм мигнала грам, та сега 4акам да се поуморя 4е да ходя да спя. А колко съм готова ве4е да идва малкият разбойник.

Инс- при мен е абсолютно същото- 3,300-3,500гр. с главата савсем между краката ми с лице към гърба ми.

А от днес ве4е може да се ражда защото сме ве4е в категория напълно износени. ( кой ни изяде ленти4ките #Cussing out)

Ооо, исках да попитам какво е ЕБХ? не ми е познато съкращението на български( може да съм 4увала но...)

# 131
Тук съм, момичета! Aya, Ани - благодаря!
Бързам да честитя, докато сме още събота.  Wink
Едно момиче и Мона, честити ви синове! Bellaa, честита ти дъщеричка! Да са ви живи и здрави, да изпълват живота ви с радост! Чакам с нетърпение да се приберете и да ви останат няколко минутки да споделите щастието си нас, чакам с нетърпение и снимки!  Hug Hug Hug
Като се прибрахме, веднага се лепнах за лаптопа и за по-бързо - директно на 1ва страница да видя дали няма нови бебчета. Somebody -   bouquet за теб, че веднага реагираш и отразяваш хубавите новини!
Лил, честита годишнина! Дълги години да се обичате и да бъдете щастливи!
Сега ще пробвам да изчета всичко пропуснато, и ако не заспя, ще се включа.  Mr. Green

# 132
ЕБХ - Естествена бебешка хигиена
ето къде се хванах да чета аз - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388444.msg10874136#msg10874136

# 133
Гледам, че Едно Момиче е на линия  Grinning дали няма да се включи тя, или таткото с още новини  Rolling Eyes  newsm78

# 134
Ей, успях да изчета всичко! Ама наистина много пишем – осъзнавам го, ако не съм чела ден-два. И сега май голям ферман ще изпиша.  Embarassed
Голяма изненада беше за мен като видях, че Едно момиче е родила – а аз и повярвах, че ще стиска до юни.  Wink Браво, Галка, много се радвам за теб, а и какви големи са юнаците, браво! Е, Феникс, сега само ти остана – ще си имаме ли поне една двойка юнски близнаци?  newsm05
Снимките на всички бебчета са много сладурски – с такова умиление ги гледах! Със сигурност това ще е най-разглежданият ни албум!
Петя, радвам се, че си по-добре и се включваш! Георги е голяма душичка и наистина много прилича на Габи.
Ди, честита месечинка на Калоян и Кристиян! Да растат здрави юнаци за радост на мама!
Ins, я да видим дали ще познаеш за 24ти или 25ти! Ако се загубиш тези дни, ще ти стискам палци и ще чакам новини!
Viper, и теб те мисля често напоследък (че съвсем наближи)!
Nana7504, съчувствам ти, че си влязла в болницата и са те поизмъчили там. Голямо  fingerscrossed за понеделник, вярвам, че всичко ще мине без проблем!
Aya, честита количка и поздравления за заглавието на темата, съвсем на място!
Гъди, и на мен (и не само на мен, де) днес нещо не ми беше ден, даже се и разревах (нали уж не го правех ), ама да кажем просто, че хормоните и жегата са виновни и толкова!
Иначе вчера прегледът мина малко набързичко, че имаше много чакащи момичета, а минаваше 18ч. В никакъв случай не казвам, че беше претупан, защото Д-р Даскалов винаги обръща внимание и не остава поставен въпрос без отговор! Каза, че водите ми не са в блестящо състояние, но това било нормално за тези седмици от бременността. Бебко си е пак с главично прилежание (той от 7мия месец си е така, дано не ме изненада в последния момент). Докторът ми направи и гинекологичен преглед и каза, че малкият бил готов за излизане, засега шийката била добре и че според него ще родя много лесно (Дай, Боже!). Аз като чух това, даже забравих да попитам колко голям е станал, ама не ме е яд – щом си е добре и е пораснал, а и нали много пъти сме коментирали колко е приблизително. После – запис на тонове – нормални. Каза, ако имам „признаци”, да хващаме пътя за Пловдив и да му се обадим, ако не – следващата събота (30ти – на преглед). Това е в общи линии.

Дано вече да спинкате сладко, да сънувате хубави неща, изобщо - да имате една спокойна нощ!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт