След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 947
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
честити новородени бебчета на всички /няма да изброявам, за да не пропусна някой/ Момичета, пожелавам ви да растат здрави дечицата ви и много да ви радват!
Аз не съм чела от 20.05 тъй като тогава влязох в болница. Предния ден малко ми се беше повишило кръвното - 125/85, което за мен е високо - аз обикновено съм с 90/60 или 100/70, и доктора ми вика може да се наложи да влезеш в болница. На другия ден пак ми го мерят - 130/90 и аз отидох да видят тоновете в УМБАЛ Св. Георги - Пловдив, където ще раждам. Там ми викат - оставаш. На мен хич не ми се щеше, ама нали бебето е по-важно. Това стана около 18,30 часа. Вечерта късно като ми мериха кръвното вече беше паднало, а от вчера ми го мерят 100/60. Та лежа в болницата с диагноза "прееклампсия", а съм с ниско кръвно. Joy Първата вечер като се опитваха да ми сложат абокат не успяха от три опита и аз отказах системата. На всичкото отгоре секциото ми беше планувано за 27.05, а аз трябваше да лежа в болницата ей така за нищо и да чакам да дойде датата. Та отидох при професор Милчев и го помолих да ми изтегли секциото за по-предна дата да не губя само време в болницата. Той ми вика - ми утре /за петък/ и аз се съгласих. Ама после се оказа, че му е много тежък графика и се разбрахме да е за понеделник - 25.05. И за да не тъпея в болницата си тръгнах - гарнизон с преспиване Laughing и утре следобед пак се връщам там. Та живот и здраве в понеделник ще родя newsm44 Нямам търпение вече.
Много се кефя, че толкова бебоци са се родили.  smile3501

# 106
  • Варна
 newsm44    Честит й Калоян на Mona-Balona!

# 107
Честито на едно момиче и мона балона,да са им живи и здрви бебчетата и те бързо да се възстановят

Честита годишнина на Lil
Отивам и аз да видя бебоците

# 108
Ихааа, как го казвате само "ражда ми се вече"  Laughing   Аз искам вече да съм родила и всичко, свързано с болницата, да е само един красив спомен. Само дето не дават така, за съжаление, ще трябва да минем през всички неприятни моменти преди крайния резултат  Whistling

Предполагам, че навън е супер горещо. Моят мъж реши да благоволи да излезем малко, колкото да се разтъпча, направо се чудя дали да не черпя, щото рядко се случва. Ама то си има и причина де - после пак ще е на гости в комшията цяла нощ и нали трябва по някакъв начин да ми се подмаже  Drunk smile3546

А този комшия ми иде да го  newsm29  Хем знае колко съм бременна, хем само се разбират да пият. Ама той нашият си е за бой - като му е все тая аз как се чувствам и винаги другите са по-важни от мен....Затова цял ден всъщност ми е криво- защото имам нужда да си комуникирам с някого, а най-близкият ми човек непрекъснато го няма и предпочита чуждите компании  Weary

Понякога много ви завиждам какви всеотдайни мъже имате  newsm10  Добре, че малкото човече скоро ще се появи и ще си е неотлъчно до мен   ylinfant

Извинявам се, че пак мрънкам. Тези дни ми е адски сълзливо. Това е една типична черта на близнака - кгато ежедневието му стане еднообразно, го наляга депресия. А като добавим и притесненията за раждането - положението става взривоопасно   tantrum

# 109
Гъди, не се ядосвай! При теб излиза с приятели, а моя само работи! Вечер като се прибере, само яде и ляга да спи... Ходя да му се вре в очите ама е толкова изморен, че даже с поглед не ме фиксира понякога!
Аз днес мога да се оплаквам като баба - какво ли не ме заболя, какво ли не ми се случи! Най-гадното беше, че май вдигнах кръвно, изтръпна ми лявата ръка, лицето и накрая и езика...Не знам как не припаднах! Сега други гадости ми се случиха, ама стига, че да не ви травмирам!
Сутринта ми звънна Франческа, звучеше много добре! Така, че не се притеснявайте за нея!
А иначе днес пак един рев му дръпнах като разглеждах снимките на бебоците...
Сега лежа, и смятам да не правя нищо! На Георги майка му дойде и тя ще ме отмени  Simple Smile В момента съм като шеф, само казвам кое къде...  Crazy

# 110
ЧЕСТИТ СИН НА МОНА    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
За днес си имаме само момченца, но още нищо не се знае! Wink

# 111
Да е жива и здрава мама Галя и нейните големи момченца Ерик и Максим! Много да я слушат и само радости да носят!  bouquet

Честито и на Мона Балона и нейното бебче - само здраве и много,много весели мигове отсега нататък!  bouquet

Честито и на всички майчета,които родиха тези дни,но нямах възможност да им честитя на датата!  bouquet

Много са мили снимките на малките бебочета...

Аз все още не чувствам нещо по-специално.Миналата седмица бях на преглед-бебето вече се е обърнало,но понеже имах ниска плацента,все още чакам напълно да се вдигне нагоре.Според лекарката,още малко й оставало. Иначе ми дадоха всички документи вече,стегнах първите 2 чанти,остава ми само за изписването да сложа дрешките,но първо ще ги гладя.Аз съм купила тънка памучна рокличка с дълъг ръкав+ританки,а отдолу имам боди с къс ръкав и тънка шапчица.Пелената също е тънка памучна,защото си мисля,че ще е жега.

Днес с таткото запретнахме ръкави и измихме прозорците,забърсахме прахоляците,прахме пердета,сега като гледам,се чувствам доста удовлетворена от свършената работа Simple Smile

# 112
Честит син на Мона-Балона!Да е жив и здрав!

Бебенцата в албумчето са наистина много сладки!Чакаме още снимки, за да им се радваме!

# 113
Честито на мона балона и едно момиче да са им живи и здрави бебоците а на тях бързо възтановяване   Hug

и аз качих снимки на моето съкровище в албумчето  Simple Smile

# 114
Лелее, сигурна бях че щом вляза днес във форума ще има нови бебета!!! 
Hug Добре дошли на белия свят на Ерик и Максим, да са много здрави, щастливи с много късмет и най-вече да радват много страхотните си родители! А на Едно момиче- Много бързо възстановяване и много търпение и упоритост с кърменето   bouquet

Честито бебе Калоян и на Мона Балона, да са здрави и много щастливи цялото семейство!!!

Аз искам и всеки да се почерпи с каквото му душа иска защото днес нашите юнаци станаха на 1 месец, от мен НАЗДРАВЕ cheers

# 115
  • София
Лелее 1 месец... колко бързо минава времето...Да са ти живи и здрави Ди и много да те радват.

# 116
Много са хубави бебчетата Heart Eyes

*Di* да са ти живи и здрави момченцата,наистина времето лети

Стискам палци на Geraldine утре всичко да мине добре fingerscrossed

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 20:52 от Fresh_

# 117
Честити бебешоци на Едно момиче и на МОна Балона. И на двете бързо възстановяване и само радостни моменти   bouquet

Лил Виксен и на вас честита годишнина, само да се обичате, разбирате и уважавате  bouquet

Алиен не се ядосвай просто да ти влиза през едното и да ти излиза през другото ухо Hug

Гъди и ти не се ядосвай, поговори пак с твоя мъж и му кжи как се чувстваш. Защото ако сега не ти обрйща толкова внимание, после ще ти е нужно два пъти повече. Поговори с него и късмет от мен Hug

Ние пък днес излизахме по женски от 2 следобяд с родата......то май с изключение на моите 2 зълви всички останали сме снахи Mr. Green с децата 3 момиченца в морската градина. Много хубаво беше децата се надивяха ,ние се видяхме само дето беше ужасна жега. Прибрахме се преди малко. Децата на връщане почти заспаха Супер беше чак и на плаж ми се ходеше но сега не смея. Може би догодина с бебчо, тъкмо ще е проходил Mr. Green

# 118
  • София
Fresh, благодаря  Hug само стискай в понеделник, аз съм на 25. Сега разглеждах пак бебчетата в албума  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
Б Р А В О НА Н О В И Т Е М А Й К И!!!  Ж И В И  И  З Д Р А В И  Р О Ж Б И !!![/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт