След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 944
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Включвам се, за да ви съобщя поредната прекрасна новина:

Тази сутрин, в 02:05 ч., Mona-Balona е родила своя син Калоян. Мерки: 3050 гр., 50 см. В момента се учат да се кърмят, чувстват се добре. Изпращат прегръдки и целувки на всички ни!

Да са живи и здрави мама и бебче!  newsm44 newsm68 newsm44

Леле, вече не е бебевалеж, а жив бебешки порой  smile3504 passifier smile3504

# 91
Честито на Мона балона!
Вчера си мислех, че може би е тръгнала да ражда, че изчезна Grinning

# 92
  • София
Честито момченце на Mona balona! Да и е живо и здраво!

# 93
  • София
Честит син на Мона балона, да са живи и здрави и двамата!
Знаех си аз, че не би изчезнала ей така за втори път  Grinning
Къде е Франческа, днес ми се губи?

# 94
  • София
                                                   ЧЕСТИТО НА ЕДНО_МОМИЧЕ И МОНА БАЛОНА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ
                      КЪСМЕТЛИИ  ДА СА И ДОБРИ СЪРЦА ДА НОСЯТ!

# 95
Честито на Мона Балона  Hug

Франческа каза, че ще пътува днес и утре  Peace

Лил, честита ви годишнина. Много такива да празнувате във все по-голям състав   bouquet

Албена, и аз искам снимки от бала  Grinning

# 96
  • София
ЧЕСТИТО НА Mona-Balona.

Лелеее, направо свят ми се завива от тези прекрасни новини!!!!!!!!!!

# 97
ЧЕСТИТ СИН НА МОНА  Simple Smile ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ !!!

# 98
Честито и от мен на Мона-Балона. Да са живи и здрави и мнооооого щастливи с малкия Калоян Hug

# 99
  • Пловдив
Първо да честитя на Едно момиче. Браво! Да са ти живи и здрави и много да те слушат. Бързо възтановяване.
Честито и на Мона балона. Да са живи и здрави и двамата.
Петя, Jenist малките ви бебчета са найстина е страхотни. Пожелавам ви много да ви радват.
Ние напазарувахме, много съм доволна. Остана кошарата, матрака, и коритото но мъжа ми ще ги вземе като родя докато съм в болницата.
Момичета да ви питам вие ще ползвате ли слънцезащитен крем за бебчетата? Аз мислех да взема, но разбрах, че не е хубаво за новородено и се ползвали след 6 месечна възраст. От друга страна с това силно слънце и наште летни бебета направо незнам.

# 100
Още едно бебче, колко хубаво, честит син на Мона-Балона да и е жив  и здрав!!    bouquet

Големи сладури, бебчовците на Петя и Жени- хайде да продължавате да ги снимате и да ни ги показвате!!! Heart Eyes

Аз сега се прибирам от разходка, беше убийствено, от 12ч на обяд сме навън, направо останах без крака, в момента са ми отекли, да не казвам на какво приличат, но важното е ,че си намерих сутиен  всичко ми  е малко, като размер, за мен е ненормална работа от 70В преди си взех 90Д Mr. Green/ама то стриите по гърдите ми говорят как са нарастнали четворно Sick/, всичко останало ми е малко за по-хубавите моделчета става въпрос, купих си един за кърмачки от Мия, само там намерих размер, който да ми стане Mr. Green

Сега ще оправя първата страница, да добавя снимчици на младежите!! Hug

# 101
    Честити бебоци на edno_momi4e и на Mona-balona!  newsm51 smile3525 newsm51
Честита годишнина на Lil с пожелания за здраво бебе и дълъг и щастлив семеен живот!
   Аз днес ходих в майчин дом на преглед и бебето се оказа толкова голямо, колкото предположих вчера - 3300гр. , нормална му е главата и е слязла много долу... Иначе си взех една хубава снимкчица от ехо-то, на която на бебка й се вижда личицето, а до нея околоплодните води или  нещо друго, дето на снимката е излязло като моето лице, наистона приликата е зашеметяваща, даже съм се усмихнала... Зная, че е някаква игра на сенки, ама много ме радва, направо си е снимчица на щастлива мама и сладко бебче! Вече нямам търпение да се роди малката, зная, че ще е скоро, от няколко дена през нощта имам овлажняване долу, може би няколко капки, дори 2-3 сутрини ми се стичат по краката тея капки... първо си мислех, че е урина от натиска на главичката, ама вчера сутринта се появиха след като се бях изпишала, акушерката ми каза, че влагалището се подготвяло за раждането и затова било това овлажняване. Не вярвам да са околоплодни води, защото са само няколко капки... А съм сигурна, че не е и урина, защото мирише на влагалищен секрет. Абе каквото и да е, ражда ми се вече и това е ! Бях споменала, че съм харесала датите 24-ти и 25-ти, което е утре и вдругиден, ама времето само ще покаже.

# 102
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МОНА БАЛОНА И ЕДНО МОМИЧЕ  bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 103
Честити бебоци
Бранимир  на Мoni , Емануела на raia123, Павел на Polito_87,  Ема на Marieta79,  момиченцето на bellaa,  Ерик и Максим на edno _momiche , Калоян на Mona-Balona
Да са живи и здрави   bouquet, бързо възстановяване на майчетата им.

Като ви чета искам вече да раждам,  но бебо си знае кога да се появи.

При мен нищо ново, нямах нет и за това не писах известно време.

# 104
ninand, има специални слънцезащитни кремове, които стават за новородени. Водят се "0 плюс" /както бибероните/. На мен дерматолог ми каза, че е задължително мазането на бебето от деня, в който започне да се извежда навън. Аз още нищо не съм взимала, но мисля да купя на Chicco 50 фактор

Общи условия

Активация на акаунт