След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 942
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Честито, Едно момиче! Да са ти живи и здрави синчетата!!!

Ох, колко са сладки новите бебчета-Марти и Константин. А Марти как прилича на кака Габи... Hug Hug
yaya 86 стискам палци да не е варицела, но все пак имаш доста време до термина, не се притеснявай.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 14:44 от vanny_76

# 76
  • София
Честито на Едно Момиче! Много щастие с толкова много мъже покрай себе си!

# 77
  • На високо
Браво на Едно момиче! smile3501 Максим и Ерик много да я радват!
Прочетох какво сте на писали за магнезия, благодаря! Ще видим моят лекар какво ще каже при следващата ни среща, но май ще си го пия до края, че да не тръгне нормално раждане. А моето секцио няма да е по-рано от 15 юни. Все си мисля, че колкото по-близо до термина, толкова по-добре, стига да няма някакъв проблем разбира се, който да налага по-скорошно раждане. Дано само лекарят не ме остави аз да избера една от няколко дати. Бих се чувствала ... някак си с прекалени правомощия  Rolling Eyes.Но едва ли ще ми се наложи. И да се оплача, че с таткото още не сме се разбрали за името на бебка. Голям срам! Днес в магазина гледаме количките, гледахме...и пак нямахме консенсус точно какво ще купим. Понеже решихме, че ще вземем количка след като принцесата се роди, подозирам, че може и да не се съобразят с моето мнение  Crossing Arms, но има време, ще видим. Иначе пък купихме триколка на каката за лятото, че много искаше и сега е щастлива и все напира да излиза навън с колелото. Пък е такава жега, че хич не е за разходки по обяд и няма желаещи да бутат въпросната триколка. Сега Александра реве, че не се съобразяваме с височайщите и желания. Вече я мразя тази триколка  Twisted Evil.

# 78
Честито на edno_momiche newsm44 smile3501

Петя, а твоя Марти е прекрасно бебе Hug

# 79
Най-накрая да ми пуснат нета и да честитя и аз тук.

edno_momiche, да са ти живи и здрави бебоците, много да те слушат, пазят и радват оттук нататък.    newsm05

Аз, да ви призная, тази нощ именно нея сънувах, че ражда, някакво шесто чувство. Жалко, че рядко се проявява за самата мен  Crazy

Леле, колко се е напълнило албумчето с бебешки снимки  Party

Аз днес не съм изобщо на кеф, някакво апатично ми е. Нищо не ми се прави, иде ми само да седя и да гледам в една точка...Много тъпо...

# 80
Браво Гале да са ти живи и здрави юнаците,а на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи! HugДобре дошла на Петя Марти е много сладък!

# 81
  • София
Гъди ,защо бе мила ти е такова гадно . Ако имаш време можем като решиш да излезнем за малко да се видим .Я стига с лошите мисли  Stop

# 82
  • София
Petq_tag, страхотни са Габи и Марти, много е хубаво, че сте си вече вкъщи  Hug
Изобщо всичките бебочета са толкова хубавиии  Heart Eyes, ама то няма начин, все пак крушите не падат далеч от дървото Wink Гъди и аз съм в такава фаза днес. Обаче само котето е покрай мен и горкото не е спало цял ден. Аз само крещя по нея. Изнервена съм якооо. Моя мъж се обади преди малко да види какво правя. Казах, че влизам да мия банята, а той ме попита не може ли той някой ден, кога някой ден аз в понеделник влизам в болница и искам да знам, че тука ми е готово всичко... При него някой ден е толкова абстрактно понятие...

# 83
Честито на Белла, Мариета и Галя, да са ви живи и здрави дечицата момичета, и само да ви радват Hug

Пълни се албумчето със снимки да  Grinning сладурчета са ни всички бебшоци.

И аз днес не съм на кеф, ама хич, още от вчера се ядосах. Имаше родителска среща в детката на детото, първо дойдоха 6 майки от 50, какво е това отношение незнам Sad пак е пълно с болни деца, даже ги водили и с антибиотик и сиропи на детска Rolling Eyes незнам вече.
Благо пак е болен през нощта вдигна температура, нашата лекара я нямаше, дежурния веднага му даде антибиотик, ама нямам да го давам, ще изчакам до утре, днес не е вдигал температура. Като го заведох чакалнята беше пълна, щяха да избият вратат половината и то жени, сакън да не мина пред тях, само един мъж ме пусна пред него. Егати втора бременност, това жена нестига че не ти дава път, пък и са ме предреждали. Знам че са глупости, ама нещо и аз съм се вкиснала яко.
Пък и мъжа ми ме изнерви Close трябва да му се повтаря по сто пъти едно и също нещо, все бил забравил.

Прекарах първата си почти безсънна нощ, такива киселини не съм имала никога през живота си, направо ме болеше хранопровода Sad

Сипрам да пиша че много негативно стана

# 84
  • София
Честито на edno_momiche! Да са живи и здрави дългоочакваните Ерик и Максим! Нека изпълнят живота им с радост и топлина!

Много се изненадах от новината.
Ние до сега бяхме на вилата, Жоро окоси тревата, хапнахме с баща му и се прибрахме. Довечера сме пак по гуляи, но близо до нас.
Ще следя за още бебенца....

# 85
Честито на Едно момиче, да са й живи и здрави големите синове   bouquet Много да я радват и тя скоро да е на крак  Hug

Лил, честита годишнина   bouquet Много здраве и любов ви желая! Винаги да сте заедно и да се подкрепяте, а защо не и днес да си получите подаръка  Wink

# 86
Честита двойна радост и сбъдната мечта на Едно момиче. Да са здрави, умни, късметливи, борбени, талантливи, красиви и безумно щастливи малките юнаци. Много здраве, слънце и любов на голямото семейство.
На теб пожелавам бързо възстановяване!

# 87
 ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЕДНО МОМИЧЕ!!!
Да са ви живи и здрави, много послушни и само хубави емоции да ви носят!
много пишете, ей, не смогвам да чета! исках да питам нещо скоро родилите мами, ама ето че се отплеснах и ще опитам да се сетя на следващото влизане във форума!
 Hug  Hug  Hug на всички!
п.с. и ЧЕСТИТО на всички обебили се, на които съм пропуснала да честитя! просто с толкова много мами и толкова новини няма как да проследя всичко с моите нередовни заседявания пред компютъра!

# 88
  • София
Aya, vanny, lili to, mima, Geraldine, благодаря ви момичета  Hug Марти наистина е копие на сестра си на тази възраст. Даже сега гледах снимки на същата възраст, е все едно и е одрал кожата. Wink Пожелавам на всяка от вас такава радост. А колко са сладки, ако знаете като се смеят насън. Simple Smile Даже вчера беше буден и се скъса да се смее, защото баща му му галеше ухото с одеялцето.

Алиен, дано баткото бързо да оздравява.  Praynig

# 89
Lil, честита годишнина, да пишеш после как сте я чествали Wink

Албена, чакаме снимки на абитуриентката.

Сега отивам да зяпам и аз бебоците в албума.

Общи условия

Активация на акаунт