След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 936
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Бравоо! Да са им честити момченцата Ерик и Максим на Едно момиче и щастливия татко   bouquet.

Пожелавам на тема 67 още много родени бебешори.Да ни радват.Толкова ми е кеф.

smile3521 smile3521 smile3521

внимавайте какво си пожелавате  newsm62
Мдааа. Само това ще кажа за сега. Имам няколко хубави примера, един от които е двете линийки в подписа ми, другия е третата линийка...  Mr. Green Но ситориите на някоя среща мога да кажа, за да не разводнявам добрата новина сега.

Оххх, супер новинааааа!

Искам да ви се похваля - имам си най-накрая мивка и в банятааааа и вече няма да си мия зъбите в кухнятаааа Mr. Green. След година и кусур в този апартамент, след като изби теч от горен съсед, едва сега оправихме тавана и съответно си взехме двойната мивка с шкафовете. А днес ни сложиха и батериите. Ако има любопитни, мога и да снимам, но засега си спестявам усилието, щото съм мързел Whistling.

Последният ми бременен уикенд съм ергенка  Grinning. Децата с таткото и бабата отидоха на вилата и сега съм се отдала на пране, подреждане и форумстване  Flutter.

# 61
Едно момиче,честито!Бързо да ги изписват и успех с кърменето!
Ама не е честно,нали се бяхме разбрали преди юни да не се раждат повече близнаци Naughty( Hugважното е ,че са добре)

Уф,май само аз останах с двоен корем сега Crazy
Но аз ще си раждам през юни Grinning

# 62
  • София
Честити рожби на bella и edno momiche!

Аз качвам снимки на Марти.  Wink

за срещата, ще гледам да дойда, макар и за малко, защото след 14 00 ще идва педиатърката на първо посещение и няма да мога да остана по-дълго време.

maria tsvet, добавката е адаптирано мляко.

# 63
Уф,май само аз останах с двоен корем сега Crazy
Но аз ще си раждам през юни Grinning
Трябва да удържиш фронта  Hug. И да не си се оплакала, че ти тежи  Naughty. В понеделник на отчет на срещатата  Mr. Green

Петя, много ще се радвам да те видя, а сигурно и другите мацки. Тъкмо да чуем наживо  Peace. ... Чакай, а бебето?  Thinking

# 64
Честити синове на Едно момиче    bouquet. Те големички доста, браво. На нея бързо възстановяване и скоро я чакаме. Явно неочаквано е станало щом в МД, нали щеше при Щерев  newsm78. Като се прибере ще разказва.

Лил, честита годишнина   bouquet. Още дълги години заедно , обичащи и подкрепящи се.

Феникс
, стискай още малко  Hug.

На мен пък лекаркато онзи ден каза ,че ще запази дата близо до термина за секциото  Whistling, мен така ми се искаше поне една седмица по-рано. Дано не започна само нормално, че ще се панирам дали ще се свържа с нея и т.н.

# 65
  • София
Петя, много ще се радвам да те видя, а сигурно и другите мацки. Тъкмо да чуем наживо  Peace. ... Чакай, а бебето?  Thinking

ще се гледат по мъжки с татето, а ако свекърва ми е заета и не може да гледа Габи, ще я взема с мен. Simple Smile

# 66
Честито на edno_momiche! Да са живи и здрави Ерик и Максим, много късмет, и бързо възстановяване на прекрасната им майка.    bouquet

Феникс, задръж твойте близначета до юни, да си имаме и юнски близнаци.   bouquet

Аз тази нощ се наспах неочаквано хубаво и все още се разсънвам, а като гледам половината ден е минал вече Rolling Eyes

Връщам се назад да изчета тема, а на всички пожелавам хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 67
...ще се гледат по мъжки с татето, а ако свекърва ми е заета и не може да гледа Габи, ще я взема с мен. Simple Smile
Много добре.
Току що видях и снимките - Марти е супер сладък   bouquet

Уфф, започна и на мен да ми се приисква вече да си гушкам мацката. Тя и без друго не се свърта на едно място, ама вече е много силна и като ритне болиии  Heart Eyes. Само че не си я поръчвам преди 29ти  Whistling

# 68
Колко сладки бебешоци си имаме в албум4ето- да са живи и здрави и много послушни.

Мейфлауър- благодаря ти за пожеланията. Дръж фронта, пук вси4ко ще е наред, ако тръгне само пак може със секцио така 4е както си си решила, само задръж спокойствие.  Peace

# 69
Честито на едно_ момиче!Да са и живи и здрави Ерик и Максим!

# 70
Честито на Едно МОмиче,да са й живи и здрави рожбичките!

# 71
Мишелче, почнахте ли да излизате с принцесата?

# 72
Честити рожбички на ЕДНО МОМИЧЕ!Да са и живи и здрави  .Мама бързо да се възстановява ,за да може да гушка малките душички newsm10

# 73
Добро утро мили,

yaya86  я не се депресирай. Мисли позитивно, чуй се с лекаря за контракциите дали да пиеш нещо, а за варицелата стискам палци да е фалшива тревога. Но дори и да не е имаш все още доста време до термин така, че спокойничко. Ние сме с теб.  Hug   bouquet

somebody мерси за темата   bouquet

Едно момиче - честити ти слънца, да те обичат много и слушат двамата малки мъже!!!

# 74
Честито на Галето! Тя наистина вчера даде зор, че много й тежи вече  Grinning А и май е била самичка този уикеннд, така беше казала. Дано скоро ги изпишат!

Феникс, не те пускаме до края на МАЙ!

Общи условия

Активация на акаунт