ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - 2009/2010 Класиране/Записване

• 99 979
  • 1 204
  •   1
Отговори
# 75
хм... да, ето го и текста:
ПОДГОТВЯ СЕ КЛАСИРАНЕ.

НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЕНИ ПО ПРОФИЛИТЕ ИЛИ КАНДИДАТУРИТЕ.
... да ни е жива и здрава СИРМАта!

# 76
Мисля, че чак утре сутринта ще има резултат....... newsm78

# 77
Още нищо няма Tired

# 78
а защо числата са 8-цифрени? кое ли е най-малкото и най-голямото число?

# 79
  • София
Най-малкото би трябвало да е 00000001, а най-голямото 99999999

# 80
 Hug Hug Ели Хриса

# 81
Най-малкото би трябвало да е 00000001, а най-голямото 99999999
значи не е според броя на кандидатстващите деца...и в рамките на 43879721(случайно число) може да е най-малко или пък най-голямо?

# 82
А мен ме е страх да питам Ели,та дори и да погледна утре списъците.Изказвам хиляди благодарности на Ели,Щурчо и всички Вие момичета,които взехте присърце всичко това което се случва.Успех Ви желая и най вече дечицата да са ни живи и здрави.

# 83
  • София
Каква е вероятността тази нощ да видим списъците?  newsm78

# 84
  • София
Май нулева ...

# 85
Ели мерси много..... Joy Joy Joy

# 86
Момичета, това е, ПРИЕТИ СМЕ, благодаря на момичетата, те зи знаят, от щастие ли, от освободено напрежение ли, ама пуснах няколко сълзички...и искам за последно да ви пожелая успех преди да настъпи часът на истината за всички, толкова нерви, толкова въпроси, толкова постове последните месеци, повечето от вас ви чувствам страшно близки...и това е, друго просто не знам...блокирах...  love001  love001  love001
Исакм също да кажа, че без този форум най-вероятно нямаше да влезем...щях да си оставя за първо желание най-"вървежната" ДГ в района и оттам-нататък каквото стане, ама понеже постоянно влизах във форума, четях, питах /благодаря ви, мацки, за неуморните отговори/ и сеориентирах как да нагодя първо желание така че да имаме шанс.
Успех още веднъж   bouquet

# 87
ОФФФ ОТГОВОРИ МИ, АМА ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ "ДА" ЛИ Е ИЛИ .....
ПРОСТО .... НЕ ЗНАМ КАКВО ВИЖДАМ.... ДА НЕ Е КАТО МИРАЖ В ПУСТИНЯТА

# 88
  • София
ох горката...ще я побъркаме...уж всички щяхме да чакаме а я засипахме с проверки...но и аз нямам търпение понеже сме на кантар и май клоним към НЕ

# 89
Момичета, това е, ПРИЕТИ СМЕ, благодаря на момичетата, те зи знаят, от щастие ли, от освободено напрежение ли, ама пуснах няколко сълзички...и искам за последно да ви пожелая успех преди да настъпи часът на истината за всички, толкова нерви, толкова въпроси, толкова постове последните месеци, повечето от вас ви чувствам страшно близки...и това е, друго просто не знам...блокирах...  love001  love001  love001
Исакм също да кажа, че без този форум най-вероятно нямаше да влезем...щях да си оставя за първо желание най-"вървежната" ДГ в района и оттам-нататък каквото стане, ама понеже постоянно влизах във форума, четях, питах /благодаря ви, мацки, за неуморните отговори/ и сеориентирах как да нагодя първо желание така че да имаме шанс.
Успех още веднъж   bouquet

Как разбра, че сте приети? Сподели да разбереме и ние, все пак!

Общи условия

Активация на акаунт