АВГУСТинчетата са заети, чакат дар за своя празник на детето!

• 15 249
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Кайли, много гушки за теб и геройчето  Hug Hug Hug Дано всичко е наред  Praynig Спокойна нощ, миличка и с нетърпение ще чакам утре да се включиш  Peace

# 106
  • София
Кайли, много гушки за теб и геройчето  Hug Hug Hug Дано всичко е наред  Praynig Спокойна нощ, миличка и с нетърпение ще чакам утре да се включиш  Peace
Hug Praynig Peace присъединявам се! Много ме е страх и мен с тези люлки  Rolling Eyes

# 107
привет и от мен
мацки страхотно ме зарадвахте с пожеланията
прекрасно е да прочетеш такива мили неща въпреки , че се загубих ме от групата
дано  всички имаме само хубави мигове с нашите дечица да преминаваме перипетите с тях по- леко това са изпитанията на живота няма как
иначе с Боян сме добре борим се с лъвския нрав Simple Smile
усмихнат и приятен ден на всички Hug

# 108
Добро утро  Hug
Кайли, как е Тонката?

# 109
  • гр.София
 Честит Рожден ден, Цветенце!   bouquet (на патерица)

Кайли,надявам се,че днес Тони е добре Praynig

За датите-нямам претенции. Само тази неделя съм на сватба Simple Smile

За вълнуващите се от градини-в посписа ми има петиция-повтаря текста на писмото ,което пратихме на Станишев.

# 110
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Цветенце!(на патерица)  bouquet
Ember,Вики е страхотна танцьорка.Чупките с ръцете и кръста много добре ги докарва. Peace
Кайли,дано днес сте забравили вече за вчерашния инцидент. Praynig

# 111
  • София
Никакво време нямам.

Влизам само да  Hug Кайли. Дано Тони е по-добре вече.

# 112
Няма да му има нищо на детето, пу-пу.

Нана, набързо влезе и не се похвали - Даниел и Калоян от септември ще бъдат заедно в една градинска група. Вчера ходихме на родителска среща да ни обяснят и да видим къде ще бъдат децата. Трябва да са повече самостоятелни и другите навици ще ги изградят допълнително.

В яслата вече през деня е без памперс от началото на седмицата, напишква се първите два дни, вчера му казах като стане да ходи да пишка и си беше със същите гащички.
Снощи спахме без памперс, запазихме се сухи. Ще видим как ще бъде занапред.

Прекрасен ден ви желая!

# 113
Здравейте, милички! Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug

Раждането мина изключително лесно и бързо, за което съм много благодарна на моя доктор. Същинските силни болки продължиха не повече от 15 мин. Имам само 5 шева, от които 2 са долу, а 3 към дупето.

Павел е много кротък, но това се дължи на факта, че все още няма колики. Храниме се и през нощта, но вече започнах да влизам в ритъм. Каката му се радва много. Постояно му милва ръчичките, целува го по главичката, дава му водичка (с моя помощ). Добре че тя и преди това си се занимаваше самичка и не изискваше постояно внимание, та сега така ми е по-лесно. След малко ще правим първото си излизане на балкона, защото плануваме от събота да сме навън.

Елена е приета в ДГ. Ще я запиша, а ако нещата не потръгнат, ще си се гледаме вкъщи.

Май това е от мен засега. Тези дни ще гледам да кача снимки и на двамата.

# 114
Поли, добре дошли, мила  Hug Да цункаш и от нас малкото сладурче и прекрасната кака  Heart Eyes
Кайли, дано да севключиш скоро  Praynig Много ви мисля днес  Hug
Колко е хубаво, че Даниел и Кало ще са си дружки в градината  Peace Ще си имаме ли и други мишленца, които да са заедно  newsm78
Блан, благодаря за всичко, което правиш заедно с останалите мами за дечицата ни   bouquet Подписахме с татито още снощи  Laughing и съм намислила на 1-ви пак да дойдем с Лоринка  Peace

# 115
 Поли, добре дошла "у дома"Hug

# 116
Еййй, от сума ти време не успявам да чета тази тема и сега като влязох попадам на такова хубаво нещо Simple Smile
Поли, честито ти бебе, да ти е жив и здрав малкия юнак и добре дошла "вкъщи"!!!
Ще чакам снимки!

Кайли, всичко ще бъде наред!

# 117
Здравейте  Hug
Къде изчезнахте всички  newsm78
Яна, радвам се, че намина  Laughing Hug Как сте със сладурите  Heart Eyes
Някой дали има новини от Кайли  Rolling Eyes

# 118
  • София
Тук съм, ама много работа.

Кало вече спи и на обяд без памперс. Въобще махането се оказа супер лесно и безпроблемно. Пу пу...

ПепеджинсHug ама наистина последните два дни са ужасни откъм работа и налично свободно време, та не можах да се изфукам, че с Даниел ще са в една група. Само да видим дали ще имат учителка или ще я убия преди да има шанс да ги научи на нещо  Mr. Green

# 119
Браво на Кало  Peace И при Лори минахме лесно, ама те са си и голями  Laughing Ние вече и нощно време не слагаме, нямаме гафове  Peace
След новините от вчера направо не ти завиждам за работата  Cry
А учителката май от сега се е издънила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт