Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 120
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
galatea72 аз живея в Младост, вий в коя част точно капарирахте? Между другото много си е хубаво в Младост, аз поне живея от 20 години тука и съм свикнала много, като цяло всичко си имам тука и магазини и болница и детски градини, училища, немога да се оплача от нищо  Wink

# 196
  • Варненско мишле
DeCuTa,гарсониерата е в блок 77 над изтрезвителното ,дали сме съседки Simple SmileНо най-вероятно ще се нанесем към края на месеца, че имаме доста багаж за местене,а и на старото място сигурно ще се наложи да си платим целия наем за юни.Но като цяло ми харесва района,още повече и родителите ми живеят близо,т.е.-помощта за бебо ми е сигурна WinkА ти в коя част на квартала си ?

# 197
Здрвейте маменца !

РОДИ НИ СЕ МАЛКА ПРИНЦЕСКА НА 21,05 С ТЕГЛО 3300 И 50СМ ДЪЛЖИНА.
ИМЕТО И Е ЕМИЛИ. МНОГО СЪМ ЩАСЛИВА.

Още едно варненче ще разхождаме в Морската градинка. Hug Hug

# 198
bellaa честито мила, да ти е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и да я нацелуваш от нас   bouquet Heart Eyes  bouquet

galatea72 там около изтрезвителното се води квартал Трошево, Младост е над Пфое Мол. Но все пак ще сме си близо  Peace Аз често слизам там в Трошево защото имам приятелка в 81-ви блок  Wink

Галче спокойно мила, щом се налага АБ няма как, но важното е да и мине. Дарито в началото на май месец беше на зинат, за един ден само и вече имаше подобрение. Бързо оздравяване ви желая и да я нацелуваш малката кукла    Heart Eyes 

Къде се загуби Десчо  newsm78  Как е майка и, дали се възстанови от операцията  Praynig

# 199
  • варна
хейййййййййй bellaa, честито миличка - многооооо прекрасни мигове и щастие с твоята принцеса - къде и как мина раждането - разкажи, че и на мен ми предстои - много целувки.

# 200
Честита малка принцеска!!!  Hug
Много добро съотношение на ръст и тегло. Нека да расте здрава и много щастлива newsm51

# 201
  • Варненско мишле
Емили да е жива и здрава,с късмет и щастие орисана!Честито,мамo! newsm51

# 202
  bouquet
честито Бела- да е жива и здрава Емили и много радост да ви носи!!!  bouquet  bouquet

Приети сме !!!!!!!!!!!!!! ураааааа....предпоследни в списъка !!! Flutter
не мога да повярвам!!!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 08:19 от Mery_red

# 203
 bouquet
Приети сме !!!!!!!!!!!!!! ураааааа....предпоследни в списъка !!! Flutter
не мога да повярвам!!!

Мери
, къде я видя тази информация в 2часа сутринта newsm78. В сайта на яслите ли? Мен въобще не ме пуска да вляза в сайта Rolling Eyes

# 204
аааа в 2 се разхождах и кашлях...а в 8.15 таткото ходи до градината...
как е Дилянка?

# 205
По-добре е. Вече дивее из къщи Laughing

Поздравления за приема Hug. Ние ще проверим като излезем за кухнята Praynig

# 206
  • Варна
Добро утро! Честито на печелившите Simple Smile И ние сме сред тях. Галче, сайта работи. Кажи кой номер сте и ще те проверя ако искаш  Wink  Сега при самото записване трябваше ли някакви документи да се носят???  

Bella, честита ти рожбичка!!!! Много да ви радва и да расте спокойно и щастливо дете!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:44 от Поспаланка

# 207
Честит празник на всички деца!Щастливо детство и много сбъднати мечти! smile3540 football lovekiss

На всички които днес чакат приема за ДГ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Bella добре дошла отново   bouquet

# 208
[quote]ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСКИ-ПРАЗНИК Е!!![/quote]

Дълго се чудих с какво да НИ поздравя....ето това страшно ми харесва...Ако ви е на кеф можете и да си го запеете Hug  bouquet

Всяко момче е бъдещ мъж
Тече, всичко тече.
Времето няма бряг
и ни влече, няма как.
И тъй всяко момче
всъщност е бъдещ мъж,
поет или моряк.
Всеки малък мъж мечтае
миг поне да е силен и сам.
А моретата не са до колене
дори на голям.
Растем и пак ще растем,
но заедно с теб.
Приятел с теб съм днес
и утре, и докрай.
Въпрос на мъжка чест,
не на игра.
Тече, всичко тече.
Времето няма бряг
и ни влече, няма как.
И тъй всяко момче
всъщност е бъдещ мъж,
поет или моряк.
А морякът иска да е капитан,
смел капитан.
Капитанът иска да е Магелан,
поне Магелан.
Растем и пак ще растем,
но заедно с теб.
Приятел с теб съм днес
и утре, и докрай.
Въпрос на мъжка чест,
не на игра.

# 209
Добро утро! Честито на печелившите Simple Smile И ние сме сред тях. Галче, сайта работи. Кажи кой номер сте и ще те проверя ако искаш  Wink  Сега при самото записване трябваше ли някакви документи да се носят???  

Bella, честита ти рожбичка!!!! Много да ви радва и да расте спокойно и щастливо дете!

Приети сме Crazy
За записването май само 48лв депозит трябва да се носят. Оттам ще кажат какви изследвания трябва да се направят и ако са необходими допълнителни документи

Общи условия

Активация на акаунт