Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 123
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро  bouquet
Стискам палци на всички ,за които 1-ви юни ще е ден  hahahaрезултатен за градините Praynig PraynigДано всеки се вреди и да няма много  Cry
Галче,аз нямам опит и познания в областта на хомеопатията.Моите дечица не са вдигали никога Т при никненето на зъбки,така че няма как да ти бъда полезна със съвети.Дано малката се оправи бързо. Praynig
Желая на всички приятни разходки. Hug

# 181
Галче   има такъв вирус само висока Т.Ние го карахме 2 пъти един след друг  ooooh!
Бягайте на лекар Peace
Дано се оправите бързо.Ние пихме само Изопринузин.

# 182
Мацки помагайте Praynig. Диди е с Т от вчера, днес стигна до 38.9, смъквам я с Панадол бебе, но ми ще ако има нещо хомеопатично, да не я тъпча с парацетамол.
Най-интересното е, че няма никакви други симптоми Thinking
да не й никне зъбче?
а за хомеопатичните, те се изписват от лекар-хомеопат. Много е опасно да се взимат ей така хомеопатични, защото може да имат отрицателен ефект. Аз ходя при д-р Капинчева, ако те интересува ще ти дам координати.

Дай ми моля те. Може и на ЛС. Със записване ли е, колко е прегледа?

# 183
maliiiкак се изложих ooooh! ooooh! ами да,,,днес е 30, а аз бързам... Embarassed

Гали- отивайте на лекар...и ние бяхме с Т  и после- гърло със бактерия и АБ !!
бая си духа из града,но пък в Морската е много добре!!обиколихме,заобикаляйки децата/ нали още кашляме,вкл и аз/ и сега хапваме!

цунки на всички!

# 184
Привет и от нас Hug
Галче, и Симона кара такъв грип през зимата - от нищо Т над 39, поддържаже я 2-3 дни, като я водих на лекар се оказа, че е от гърлото, без да дава признаци за това, май на доста дечица не им се размина тая гад...дано не ви държи дълго време, че си е мъка...и за теб и за детенцето Praynig

Симона пък взеха, че я приеха в ДГ Rolling Eyes....хич не се и надявах, но явно братята с "баща - неизвестен" не са кандидатствали, че и за нас място има. Много ме е страх обаче, точно сега от болести всякакви...най - вече шарки, защото аз не съм боледувала и ако случайно ни се пръкне от някъде...да не се тръшнем всички и да навреди на бебето, преди да се е родило...Няма угодия...хем се радвам, хем не знам дали да се радвам...

А аз снощи изравних границите в кръвното и поуплащих обкръжението...изтръпна ми дясната страна на лицето и дланта, и периферното зрение на дясното око даже изчезна...така около 30 мин. ме държа...на вълни...предложенията бяха - вода и лежане...мина де, обаче остана едно главоболие, което още ме държи... ooooh!

Приятен ден на всички, искрено ви завиждам за възможността да се разхождате из морската  Hug

# 185
Ами ние бяхме на доктор. Казаха ни вирусна инфекция, че е сигурно. Изписаха ни само Осцилококцинум и витамин С.
Няма зачервено гърло, хрема или кашлица. Сега й е нормална температурата 37,2. Дано да не вдига повече Praynig
На обяд, въобще не пожела да яде и само я накърмих. Сега съм я оставила в кошарата да се приспива.

миа, честито за ДГ Wink. Дано бързо да ти мине главоболието Hug

# 186
  • Варненско мишле
Майчетааа,как да си спокоен като все излиза нещо.Ние живеем под наем и днес ми съобщават хазаите, че вдигат наема SadМоже да се наложи да сменяме квартира,а никак не ми се иска ,че сме на чудно място на центъра, но 400 лв ни идва множко.Случайно някой да има познат да дава под наем -примерно гарсониера максимум 300 лв ,необзаведена.Има ли други като нас - под "чужд" покрив,т.е.-под наем и колко плащате? Тъкмо ми беше едно спокойно и слънчево и  изведнъж... Weary

# 187
има ли празници за 1 юни в морската?

# 188
ами ГАле- стискай палци да ви се размине...
по повод наемите- как не ги е срам по време на криза да вдигат наем,като пове4ето хора гледат да си запазят доходите...нямам думи...не знам някой да предлага около нас...;-(
Днес видях,4е в детския кът ще има организирано тържество,но не се зачетох- обикновено е мноооого пълно и избягвам...предпочитам утре да идем!ина4е в 2 та мола ще има тържества...

# 189
на 31.05.ще има по по най в морската градина под пантеона в 16 часа Peace

# 190
Еййй как искам да заведа Дарито, ама той е много малък и освен да вика мама, тата и баба друго незнай  Laughing  Жалко, нищо друг път  Hug

# 191
galatea72 не мога да ги разбера тези хора.Има криза строителните работници се изнесоха и освободиха много квартири и цените непрекъснато падат.Пък ващия ще го вдигат.И на какво осносвание?
Ние живехме до преди месец в панелка в Младост-стая с бокс за 380 лева.Сега сме на 10 мин.от Морската в чисто нов двустаен /преди нас никой не е живял/ за горе долу същите пари.Т.е в момента има голямо предлагане и почти никакво търсене.Старата ни хазайка намали цената и пак не може да го даде.Ако решите да сменяте няма да имате проблеми не се притеснявай. Peace

# 192
Здравейте, мацки!

За съжаление при нас новините не са много добри. Диди е с гнойна ангина Sad. Сега ще пие Зинат. Тя досега не е пила АБ, но като се налага Rolling Eyes.
Само не мога да разбера тази сутрин ли се появиха налепите по гърлото или вчера педи не ги е видяла Confused

Бъдете здрави Hug

# 193
  • варна
Лоша работа Галче, аз никога не се бях разболявала от нищо и първия месец от бременността, опаааааа гнойна ангина...кошмарно гадно е....стискам палци да се оправите бързо, а доста сълзи пролях, да не се отрази на бебо, че точно когато не трябваше да се пият лекарства, аз се нагълтах с антибиотик - за пръв път в живота ми...Бързо оздравяване...и спорен ден на всички.

# 194
  • Варненско мишле
Благодаря ти за успокояващите думи,jara r,но и ние сме от бързодействащите-вчера ни казаха новината, днес вече бяхме на оглед на квартири LaughingМай ще се местим там ,от където ти идваш Wink в Младост.Първата гарсониера,която видяхме,харесахме и капарирахме.Ама като видях колко повече зеленина има  и колко  по-тихо е в сравнение с центъра...не се и замислихме (че и птички се чуваха да пеят).E ще ми липсват някои преимущества на центъра ,но айде..."и ние ядем бонбонки тик-так и пушим Марлборо",както се казваше в стар бг филм Laughing

Общи условия

Активация на акаунт