Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 127
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
 Joy hahaha И аз от един отбор сме   chef

# 166
Боре, имаш един глас и от мен. Направо страхотно изглеждаш в 8месец!  Simple Smile

# 167
Смешно ли е раждането?  Laughing
Това е една от любимите ми теми във форума  Heart Eyes

# 168
Bore-  и от мен имаш глас !!! Wink
малеее- какви са тези ужасии!!

# 169
Смешно ли е раждането?  Laughing
Това е една от любимите ми теми във форума  Heart Eyes
eeeee  Mr. Green чети, преди да пишеш.Повтаряш ме Crossing Arms

# 170
  • варна
много ви благодаря момичета, страхотни сте и вие...а относно кг тепърва ще пиша, досега не са ме притеснявали, ама ще видим...стискайте палци да не тръгна да раждам по-рано, че да ми се вземе акъла...не че много остана ....хихихи....

# 171
Добър вечер!
Боре,и аз пуснах гласче за теб!  bouquet
Относно драмата с изтръгнатите деца...от снощи не съм на себе си...смазана съм,уплашена,отвратена... Tired
За килцата след раждане...имам още 5 да свалям,но мъъъкааа...толкова обичам да хапвам... Crazy
И за финал да се похваля...след 2 дни напикани гащи вече сме без памперс! Party Дори след следобедния сън ми се събужда сухичка! Sunglasses След месец-два ще пробвам да махна нощната пампа! Rolling Eyes
Айде,лекичка и розови! Wink

# 172
Добро утро!
Днес май аз да почерпя по едно кафенце, а?

Ето и нещо за нашия отбор с DZ  Joy

# 173
добро утро!! Благодаря за кафенцето!!!
и аз съм с пове4ко кг- след първата бременност-15 отгоре,ама ги свалих за 1 година,но след 2 та- годинките си оказват влияние и става по- бавно...имам още поне 7-8 да махам...но пък и бях качила 18 кг...как неусетно ти се лепват,а после голям зор да ги махнеш.... ooooh!
утре е заветния ден за класирането в детските градини!!! и ден на детето ,разбира се!!!

Мимина - браво за пампата! и ние скоро ще сме в отбора на гащите Wink)
Излизах на терасата - временцето е хубаво- поне не духа Wink така 4е ще отразим разходка...
на работните - хубав ден !!

# 174
  • Варна
Мери, с един ден напред живееш, мила  Simple Smile Утре е 31. Да не вземеш да идеш да търсиш тържествата за празника утре Simple Smile

# 175
flower мерси  Mr. Green

утре е заветния ден за класирането в детските градини!!!

Мери ,Мерии чак понеделник душата Grinning

# 176
добро утор Grinning

Мери ред,утре е 31 Crazy

# 177
Мацки помагайте Praynig. Диди е с Т от вчера, днес стигна до 38.9, смъквам я с Панадол бебе, но ми ще ако има нещо хомеопатично, да не я тъпча с парацетамол.
Най-интересното е, че няма никакви други симптоми Thinking

# 178
Добро утро Grinning

То и аз чакам месец юни ама не е утре 1-ви, мъжа ми ще взема заплата за 10-те отработени дена от този месец тогава  Mr. Green Айде да идва, че почти свършиха финансите вкъщи

Днес е Ралито, точно под нашия блок е старта, имаме панорамна гледка на 1/3 от трасето+старт-финалната права  Mr. Green Но пък какъв шум ще е направо не искам да си представям Outta Joint

Да не е от зъб температурата, щом няма други симптоми, то вече стана банално оправданието с тия зъби ама може и от това да е.

# 179
Мацки помагайте Praynig. Диди е с Т от вчера, днес стигна до 38.9, смъквам я с Панадол бебе, но ми ще ако има нещо хомеопатично, да не я тъпча с парацетамол.
Най-интересното е, че няма никакви други симптоми Thinking
да не й никне зъбче?
а за хомеопатичните, те се изписват от лекар-хомеопат. Много е опасно да се взимат ей така хомеопатични, защото може да имат отрицателен ефект. Аз ходя при д-р Капинчева, ако те интересува ще ти дам координати.

Общи условия

Активация на акаунт