Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 129
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно сте гледали това  по НТВ снощи ,обаче аз цял ден се чудя как може да има такива безумия  и жестокост изобщо в света. Tired
Четох темата в нашия форум , цял ден  навсякъде се нищи  случката с отнетото дененце от Асеновград-направо се ужасявам до къде могат да стигнат хората ooooh!без значение кой крив ,кой прав децата не трябва да бъдат жертви Cry
http://vbox7.com/play:dab7d60b

Бори ,имаш един глас от мен за  hahahaхубост бременлийска Peace Hug
В МОЛ-а е от 16 часа-то си пише Peace

# 151
Та така излязах права. Настинка.Само за бактерията в носа несъм сигурна  Sunglasses
Та така някои желаещ да си запише детето при мен  Mr. Green Вижте колко съм добра в диагнозите.А и лечение правилно прилагам  Whistling

# 152
Боре77,имаш глас и от мен Peace

Данинка,направо ми се сви сърчицето Cry аз нали новини не гледам,и звука нямаше сега как да си пусна ,че мойто спи,ще ми разкажеш ли на кратко какво е станало ,защо отнемат децата? Cry

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:15 от Морска

# 153
Та така излязах права. Настинка.Само за бактерията в носа несъм сигурна  Sunglasses
Та така някои желаещ да си запише детето при мен  Mr. Green Вижте колко съм добра в диагнозите.А и лечение правилно прилагам  Whistling
ами може,обаче записването за нови педита е от 1-ви юни Joy Joyтака че имаш време до понДрелник да се подготвиш  hahahaза наплива.А направления ще даваш ли  Rolling Eyesили ще се скръндзиш Joy

# 154
bore77 имаш от мен едно гласче  Peace

daninka немога да го гледам това пак, направо ми се насълзяват очите. Снощи като го гледах в късната емисия направо се разплаках когато детенцето го вкараха насила в колата и жално крещеше " помощ, помощ", и сега като пиша настръхвам. Незнам как е възможно, какви са тези хора, ами не се разбирате ок, ама така жестоко да се отнасяте с децата си не го разбира. Мъчно ми е че накрая децата отнасят всичко заради неразбирателството между родителите  Cry . Незнам дали наистина майката не ги е потърсила толкова врем, дали бащата е криел че се е обаждала немога да бъда сигурна кой прав и кой крив, но горките дечица, това е огромна травма за тях, дано поне им подсигурят психолог защото мисля че ще им е доста нужен  Cry

Майка ще гледа Дарито, аз отивам на дъждовен шопинг, вали не вали аз ще си по обиколя магазините малко  Hug

# 155
daninka ши давам бе душа как няма  Flutter Whistling

# 156
  • варна
И последното, което казаха по новините, че момченцето е успяло да избяга от майка си и сега го издирват. Покъртителна история - сега я дискутират и онези тъпи глави в парламента - виновни били психолозите и полицаите, че отнели насилствено децата и са ги травмирали. Грозна история - дано свърши добре за децата, но в случея едвали - най - вероятно ще си останат при майката в Полша.
Сърдечно благодаря за подкрепата момичета - обещавам да почерпя в морската.

# 157
Здравейте момичета, как сте - daninka - от колко часа започва това цапане в мол-а. Сега ще ви изпратя да ме видите и подкрепите ако желаете - аз съм Боряна - http://moetobebe.net/konkursi/. Благодаря......  Grinning

Боре  Flutter, ти да не си го глътнала тоз корем  Wink. Страхотно изглеждаш Hug. Моят корем в осмия месец ходеше половин метър пред мен. Много застрашително излеждах, всички ми правеха път hahaha Joy

# 158
Аз още от 6-тия месец се търкалях  Joy Joy Joy hahaha

# 159
  • варна
Ами просто преди да зебременея имах много плочки на това местенце.... Grinning...но пък качих подобаващо 20 кг. до тук, което е доста макар и да не ми личат...ще падне борба после...имам още 25 дни...и после живот и здраве с бебо ще тренираме...

# 160
Боре, направо ме смаза! Къде си ги качила тия 20 кг., на подметки ли?  Joy Аз по това време цепех въздуха като Титаник. Като ходех до офиса, колегите се бъзикаха, че щели да оширяват вратите, че да мога да влизам и да не съм се качвала на 2 ет., да не се продънел пода  Joy
Имаш глас и от мен, а ако кажеш каква ти е тайната, ще гласувам за теб още няколко пъти  Wink

Снощи и аз гледах историята с децата. Имах чувството, че от мен ги откъсваха, голям рев му дръпнах. Сега като се сетя и пак ми се насълзяват очите. Първата ми мисъл беше какво мога да направя, ама нямаше какво .... Тия хора сърца нямат ли? Деца нямат ли? Просто нямам думи, за да изразя възмущението си!

# 161
  • Варненско мишле
Темата  "Смешно ли е раждането " ми е много сладка,но  понякога й губя дирите.Затова ,моля някой да ме светне- как става търсенето по дадена тема ? Embarassed

# 162
  • Варненско мишле
Daninka,ти си ми пуснала линк , за което благодаря , но принципно не съм  наясно за търсенето  Confused

# 163
Боре, направо ме смаза! Къде си ги качила тия 20 кг., на подметки ли?  Joy

Joy

Аз качих 11кг за цялата бременност, но всичко беше на корем pregnant. Щом си спортна натура за нула време ще ги смъкнеш. Аз вече съм под кг отпреди да забременея Blush, което в моя случай не е за хвалба  Crazy

# 164
Уф.... и аз съм спортна натура, тренирам скоростно ядене  Joy

Общи условия

Активация на акаунт