Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 143
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Вержи аз по принцип бих искала да си изчака термина но заради всичкия антибиотик кото се наложи да изпия за тия 9м. плацентата ми е страшно остаряла и с много калцификации #2gunfire #Cussing out и доки каза сега да правя всичко възможно да я подканим да излиза момата  ooooh! Пък и аз се притеснявам като знам че има проблем и наистина се моля да се ражда вече Praynig

Диде и Алекс ходи от две седмици с къс ръкав и при тях са отворени прозорците но вътре пак си е жега пък и защо мислиш че си стоят мирно на столчетата newsm78 те са постоянно в движение и може би за това се изпотяват и като ги лъхне малко и са готови Peace така че незнам дали е решение дългия ръкав но ти си знаеш  PeaceТо в това променливо време и аз незнам вече как да се обличам ooooh!

# 136
Добро утро Grinning

# 137
Добро утро  kaffeetrmker_2

Морска мерси за кафенцето тъкмо навреме ми идва че такова ми е едно заспало.

Аз днес ще разгледам обстойно чаталджа че продължавам да търся сандалки на Дарито и после ще сляза към морската. Някой ако ни види да се обади. Лек ден и приятни разходки  Hug  newsm68

# 138
Снощи и Т вдигнахме  Rolling Eyes Верно само 37,8 ама беше в 4ч сутринта и дадох нурофен.Трябваше да изчакам но и на двамата много ни се спеше ooooh!
На лекар сме днес пък ще видим какво ще кажат Tired

# 139
Поздравления на Данинка за заглавието на темичката! Уникално е!  Grinning
ДЗ, пиши какво е казал лекарят, след като се върнете, че и на мойте нещо почват да им текат нослетата. Да не е пак някакъв вирус?
Морска, мерски за кафенцето, от къде ги изнамирате все едни такива ароматни и примамливи... направо да отида и да си направя още едно, че ми се припи като видях картинката  Laughing

Майчета, някой да е информиран дали минералната вода от чешмата на плажа става да се дава на малки деца, или е по-добре да се избягва? знам че някои минерални води не се препоръчват за малки деца, а тази доста силно мирише.... дайте съвет, моля!

# 140
MariaE ще пиша Peace
Вируси постоянно има  Tired
За водата от там лично аз не бих давала.Освен ако не е инцидентно Peace Много мирише тази -дори аз не съм пила от там Rolling Eyes
Давала съм му и от селски чешми да пие.

# 141
Много ви благодаря момичета, подкрепата ви много ми помогна newsm51

# 142
  • Варненско мишле
Момичета, преди време бях попаднала на една много забавна тема ,нещо от сорта "Смешно ли е раждането", но сега не мога да я открия във форума.Ако ви е позната,припомнете.Усещам ,че май с напредване на бременността, започва да ме хваща шубето,макар още да имам доста време до септември.А там имаше толкова забавни истории,че чак да ти се "доражда" smile3503

# 143
ся ши проверя колко съм добра по поставяне на диагнози  Wink
Според мен имаме някаква бактерия в носа /отново/
от там дразни гърлото и кашляме.
Надолу не е слязло.Гърлото е розоро от кашлицата.
Т се е вдигнала от гърлото посредством хремата
След 45мин ни е прегледа  и ще пиша дали съм права  Whistling

# 144
 wavey
Това време много бързо ме прибра вкъщи, че ме хвана шубето да не ни завали.
bela и на мен на 4D ми видяха такъв възел, но докторът каза, че не било нищо сериозно. Може би за това още не съм отишла на преглед след раждането, а трябва ... Трябваше май да ме поизплашат, че да взема мерки  Mr. Green
Сега да питам, някой запознат ли е с PayPal? Направих си регистрация, потвърдиха ми картата с 4 цифрения код и съответно ми върнаха парите, които платих за него, обаче като искам да използвам системата за работа с някой сайт, от там ми искат PayPal ID  newsm78 Аз не знам от къде да го видя това ID. Помагайте моля!

# 145
Момичета, преди време бях попаднала на една много забавна тема ,нещо от сорта "Смешно ли е раждането", но сега не мога да я открия във форума.Ако ви е позната,припомнете.Усещам ,че май с напредване на бременността, започва да ме хваща шубето,макар още да имам доста време до септември.А там имаше толкова забавни истории,че чак да ти се "доражда" smile3503
ЕЕЕЕЕ ами дано да ти се  hahahaдоражда.ЧЕТИ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074

Ето ти и още една тема с повечко позитивна енергия Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355917.210

Ето и за мамите ,на които освен че им се ражда искат да са в крак с модните тенденции Hug
ДАМСКИ КЛУБ НА КРАСОТАТА СЕ СФОРМИРА В МОЛ ВАРНА-16:00 часа на партерния етаж на търговския център.
29 Май, 2009 г. – Второ поредно издание на специализираното събитие за красота “Beauty Mall Varna” ще се състои утре, 30 Май в търговския център. Мероприятието има за цел да представи най-новите тенденции в козметиката и грижата за кожата,,хранителните добавки и здравословния начин на живот.
На утрешното събитие в специални грим-сесии на място ще бъде демонстрирана модната палитра в цветовете на лято 2009 ,както и безплатен грим, съобразен с актуалните линии на сезона. Дерматолози и консултанти ще запознаят гостите на събитието с натурални продукти за поддържане на кожата на лицето и тялото на дамите, както и хранителни добавки за поддържане на добра фигура.
Специално на вниманието на младите майки ще бъде презентирана и първата хипоалергенна, биосертифицирана козметика за бебето на основата на мед и прополис . Терминът „биогрижа”, който много малко световни козметични компании гарантират чрез състава на продуктите си, означава че технологията й позволява съвършено нежната бебешка кожа да бъде предпазена от синтетични продукти, които предизвикват алергии, раздразнения и други кожни проблеми.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:16 от daninka

# 146
Някой да е навит да ми гледа децата, аз да отида утре в МОЛа за един безплатен грим  Joy Joy
Иначе ще трябва да увещаваме гримьорките, че и мойте са достатъчно големи за грим  Laughing
Ебигейл преди два дни беще взела детското червило, намазала си устните, около устните, над очите, под очите, ноктите на ръцете и краката и ми казва: Мамо, аз съм като теб красива сега и съм готова за излизане  Joy голям смях падна, но не пред нея, че тя беше много сериозна!

# 147
  • Варна
оффф и мойта е същата картинка ooooh! чуе ли че ще излизаме и веднага се покеква на огледалото "искам червило!" Rolling Eyes че и слагам балсам за устни и отбивам номера  Wink
пудри сенки,каквото пипна и веднага го иска и тя Crazy за сега още мога да и забранявам,ама като започне да ги краде не знам как ще се оправяме Joy

# 148
 Laughing

ДЗ,какво стана с прегледа Rolling Eyes

# 149
  • варна
Здравейте момичета, как сте - daninka - от колко часа започва това цапане в мол-а. Сега ще ви изпратя да ме видите и подкрепите ако желаете - аз съм Боряна - http://moetobebe.net/konkursi/. Благодаря......  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт