Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 146
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,някой знае ли във Варна да се провеждат: курсове за бременни ;лекции;гимнастики ;йога или въобще нещо подходящо за жени ,които са в такъв етап от живота си.Ще се радвам ако споделите впечатления и опит  newsm53

9 месеца списанието провеждат лекции в мол варна в капела плей,на всеки 2 седмици,ако не се лъжа,всеки четвъртък Peace

# 121
  • Варненско мишле
Да,Морска, права си .Сега проверих ,изнесена им е програмата за юни , че днес е била последната за месец май .Някой има ли впечатления ?

# 122
аз съм ходила като бременна,научих и видях неща за които не съм си и помислила Laughing за мен беше от голяма полза,и подаръци раздават Mr. Green

# 123
  • Варненско мишле
Благодаря ти , Морска ,запали ме -заради подаръците , де newsm53.Ако има други желаещи да спретнем една групичка,че да стане и веселото - за 11 юни в МОЛ-а.

# 124
Гледам ,че има още малко време до момента за ново заглавие на темичката ни.Та ето малко предложенийца от мен:
1Дъх на рибка и море-подскача ВАРНЕНСКО сърце!!!
2.Юнска ВАРНА знойно хубавее-детенце мамино щурее!!!
3.ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа!!! Mr. Green
4.Здрава да е мамина гърбинка-на плаж е ВАРНЕНСКА дружинка!!!
5.Риба-ама цаца ,цаца ама на морето-туй на ВАРНЕНКИ е дереджето!!
6.Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА  и нощ и ден!!![/color
]

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 16:42 от daninka

# 125
Супер са  Hug
Имаме за още 6 теми напред Heart Eyes Hug

# 126
Много ви благодаря  bouquet Голям майтап единият лекар казва е миомата е на предната страна- плацентата на задната,а другият точно обратното плацента под миомата ooooh! На кого да вярва човек не знам  Outta Joint

# 127
bela много неприятно но не се тревожи всичко ще се оправи  Peace
galatea72 аз ходих три пъти на такива лекции и да ти кажа много ми хареса , полезни неща се научават а и от там от подаръци си имам вече 3 шишета на Avent Mr. Green та спестих от към шишета Wink Но вече няма за кога да ходя чакам си  Whistling ама още не му се излиза на дятито Blush
daninka чудесни са всичките  Peace

# 128
  • Варна
ти пък за къде бързаш? имаш още 15 дена. трай си сега, поне знаеш вече - един път излезе ли - няма връщане назад  Mr. Green
само да сме живи и здрави,пък все ще излязат,няма къде да ходят  Hug

bela ужас! как може да не са го видели?! Shocked аз съм чела че такива образувания като миоми и кисти разни се хранят на хормонална основа и след като ти спре цикъла (забременееш) изчезват сами,защото спираш да произвеждаш хормона който ги храни. но не знам до какви размери важи това newsm78
дано и при теб е достатъчна само бременността, за да ти мине  Praynig

galatea освен 9 месеца, и в Окръжна, и в кабинета на Др Цветкова има лекции за бременни,  но не знам дали графика им е същия като преди  Thinking трябва да провериш ...
аз лично съм много доволна от всичките Peace
а днес имаше лекция за кърменето, но тя беше от 16:00 ... от ЛЛЛ казаха че ще има друга скоро, ако чуя нещо , ще пиша  Peace

# 129
  • Варненско мишле
Virginity,благодаря ти за информацията.Аз на последната лекция на ЛЛЛ ходих , а днес е същата поради големия интерес и малкото места предния път.А в окръжна скоро ли си посещавала?Там къде трябва да проверя ?

# 130
  • Варна
в окръжна питай на информация, аз ходих с каката, преди две години

# 131
  • ВАРНА
Бела стискам палци всичко да е наред Praynig
И аз имах миомен възел,на редовните консултации не се виждаше а Давидков на 4Д -то ми го видя,но след като родих изчезна.
ДЗ дано не са разболяли много Ники и се оправи бързо!

# 132
Рени мерси Hug
Продължава да накашля ooooh!.
Днес като го взех специално погледнах прозорците.Всички горни бяха отворени Confused А всеки знае че като стой в стая на едно място повече от час ти става студено Tired А те като ги сложат на столчетата и представям си   ooooh!
Метнах го с вит С и оксцилукокциум .
с къс ръкав ще го пусна като стане адска жега навън Crossing Arms

От днес си имаме очила с УВ защита. Сам си ги избира Sunglasses

# 133
  • варна
Virginity , ти беше ли на лекцията в 16.00

# 134
  • Варна
не аз бях миналия път, днес бяхме на гости по това време Flutter

Общи условия

Активация на акаунт