Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 142
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Софи82 Hug за зъбките,мисля ,че нищо не може да се направи,понеже са временни,или пък друго ми хрумва,по нататък като порасне да се поизпилят,да не личи много счупеното Peace
Здрасти Вале  Hug ох бе то не личи много ще кажеш има разстояние между предните два зъба ма ми е кофти като знам какви хубави зъбки има, ма ще  се наложи да свиквам, вие как сте Теди много е пораснал гледам и все така прилича на баща си  Mr. Green

# 106
добро утро!!!
И аз днес се кукнах в 5.30..какво ми става??друг път не мога да се отлепя от възглавницата...
хайде- слагаме кафето...  chef bowuu

# 107
Добро утро и от мен!
Аз пак само на бързо, че ще ходим на пикник. Приятна разходка на всички и честито на всички, които имат днес имен ден.
Ето и снимчица от нашето ходене на плаж
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271991&pid=12545147

# 108
добро утро Grinning

Софи,добре сме,всеки ден сме в морската,както обикновено Crazy на обяд спим в къщи,и после пак сме в градината Grinning

сега да ви се похваля,3 ден Теди спи без биба,махнах ми я Flutter но пък продължаваме да сме с памперс и ядем пасирано Crazy

# 109
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2

Морска вчера май вече ви разпознах с Теди, ти беше с черен анцунг и шапка Адидас, а Теди беше с червена шапка, гледах гледах бях почти сигурна че ще вие, ама после ме хвана един лек срам  Embarassed и викам ади първо ще питам дали сте вие и следващия път ще ви се обадя. Бяхме на пейката до вас към 6 и нещо. Едната мама от компанията ви я познавам, учеше се да кара ролери  Laughing

Хайде лек ден на всички, приятни разходки. Ний ще слезем днес след 5 към морската  Hug

# 110
Вале,стига с това пасирано бре Wink голямо мом4е е ве4е,за какво са му зъбките...
браво за бибата-!!!

# 111
Честито на именниците и да почерпят  Wink  bouquet

Боли ме глава и съм ядосана на себе си Rolling Eyes
От две седмици в яслата все ми викат - води го по къс ръкав топло е Naughty
Така от три дни го водя с къс ръкав и от снощи е хремав и леко на кашля ooooh! Баш си е настинал.Явно държат постоянно отворено ,а те като стоят само на столчетата им става студено ooooh! Днес е с дълъг ръкав и се надявам до вечерта да се стабилизира  Praynig
От два дни ме врънка да му купя очила и днес след ясла ще ходим Sunglasses

# 112
Момичета не мога да си намеря място от яд и разочарование #Cussing out Вчера отидох ва МД с болки и дежурният лекар ме сюрпризира с " Май имаш миомен възел, колегата не ти ли е казал до сега" Shocked
Днес отидох при моят лекар в МД, който в началото дори не искаше да ме прегледа, каза " Абе аз разбрах, че всичко ти е наред" Аз обаче настоях на преглед, прегледа ме и ми казва " Аз миомен възел не виждам, но и да имаш няма страшно всичко ти е наред. Ходиш би често до тоалет?" Shocked Отговарям с да. На което ми се казва, че вероятно това което вчера се е видяло е резултат от цистит. Питам " Нали преди седмица правих изследвания и те са в норма? отговор" Да но някой възпаления не могат да се отчетат. Спокойно всичко е наред." /Вчера дежурният  беше повече от убеден че има възел и колегата му няма как да не знае, а не ми казва за не ме "безпокои"/. Спокойно но мен това НЯМАШ , НО И И ДА ИМАШ не ме успокои кой знае колко, едно такси и в клиника " Темелков", там по стечение на обстоятелствата попадам на един от най добрите ехографисти във Варна/работел си там човека но кой да знае newsm78/. Прегледа ме и изненадка " Миомен възел с големина 5см., който е извън матката но расте навътре "  newsm45 Обясни ме човека че няма как да не са го видели, че дори и преди да забременея вероятно е бил там  и кървенето най - вероятно е вило от това smile3515 Почувствах се като последна идиотка, разплаках се докато си говорехме. Ясно имам възел и не това ме стресна толкова/ не че е за пренебрегване и няма да му обърнем подходящото внимание/ а от това че имах доверие на лекар и опредена болница.  Не може да вярваш че всичко ти е наред и в един момент да не се окаже толкова не наред. Разчитах че аз и бебето сме в добри ръце  Crossing Arms Какво, ако кажем че го няма той по магия ли ще изчезне smile3518 Знам че е възможен подобен вариант но  предпочитам да съм информирана, а не да действаме на сляпо. А сомо преди две години родих там и бях толкова доволна, какво е станало с тях newsm78
 Болно ми е, ние сме хора и майки, носим бъдещите си дечица и не е хубаво така  smile3518
 Извинявам се за дългите писания newsm51

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 12:00 от bela

# 113
bela милата -едно силно гуш от мен  Hug

Повече няма да гледам новини ooooh!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 12:09 от DZ

# 114
bela,спокойно мила.И на моята приятелка и откриха /видяха такъв възел..казахи и ,че е "на краче",разположен на външната страна на матката и трябва да се наблюдава през бременността.И при нея в началото не го бяха видяли. ooooh!Слад като роди -възелът изчезна.Не се притеснявай,всичко при теб ще е наред.
А иначе човек винаги може да попадне на лекар ,в който уж е вярвал ..а после работата да се обърне.
Добре е ,че си попаднала в крайна сметка на добър специалист и ти е казал как стоят нещата.
От мен силна прегръдка Hug  bouquet

# 115
Ох изкараха ми акъла с тея новини по нова ooooh!
Зверска катастрофа в Ямбол със много загинали и ранени Tired /лека им пръст/
Сестра ми и зет ми са там с детето и постоянно са по пътищата.Звъня и аз никои не вдига.Направо откачих  ooooh! Звъня на зет ми и той не вдига.Направо превъртях.Та свързах се накрая до Бургас били вече.Ама кои да си чуе тела.Баба ми звъни горката изплашено и тя звъни ни е вдигат.
Ох споделих  Tired Сега ще си се наплача и ще ми мине -изкарах си акъла честно ooooh!

# 116
Даааа Tiredголяма трагедия в Ямбол-утрешният ден е обявен за ден на официален траур-ето
http://www.dnesplus.bg/Incidents.aspx?f=157&d=281573
Много,много тъжно Cry
Щях да пиша предложенията си за ново заглавие на темата,но за сега ще замълча ooooh!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:08 от daninka

# 117
Bela, така е за съжаление, глобен и осъден лекар няма в България:?

# 118
Десита,аз съм,аз съм bowuu

Бела,не се тревожи,сега най важното е спокойствие,за възела ще му намериш решение като родиш,майка ми е с 3 възела,и я наблюдават,и не са от сега ами много години,рано или късно ще трябва да я клъцнат за да ги отстранят,но сега е всичко под контрол Hug

Дилянке,нидей си мисли такива неща hug

ей затова негледам новини Crossing Arms

# 119
  • Варненско мишле
Момичета,някой знае ли във Варна да се провеждат: курсове за бременни ;лекции;гимнастики ;йога или въобще нещо подходящо за жени ,които са в такъв етап от живота си.Ще се радвам ако споделите впечатления и опит  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт