Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 129
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Рени, радвам се да те срещна тук  Hug
И аз се чудя за първи юни  newsm78

# 91
Ха,добра вечер!
Вержи,бързам да ти хвърля шепа добра надежда  Laughing бях се подготвила психически за криво и плачливо братче...казвах си "Е,не може да ми се падне втори път толкоз кротко бебе!"  Laughing обаче о,късмет! братчето дори се оказа по-послушно от каката...засега  Crazy  Как се справям питаш...ами както всички други...тайната е в добрата организация! Wink Не казвам,че е лесно,но пък е двойно по-сладко! Hug Каката постоянно иска да го гушка и целува,казва "бичам Дани" демек "обичам Дани"  Laughing ,до момента само два пъти го е хапала...от радост  Crazy ,щото аз така я хапя като й се радвам и тя решила да му се израдва  Rolling Eyes а ревност има,но лекичко и не е драматично като при по-големите дечица  Peace

Бях споменала,че ще борим памперса...е,вече два дни пълня перални с напикани дрехи и хич не съм обнадеждена! Tired Но стига съм се жалвала... Peace

Спокойна нощ! Grinning

# 92
  • Варна
ох при нас е същата драма  Mr. Green нали имаме братовчед на 1 месец, и кумец на 3 месеца, не мога да я изкарам от количката и кошарата на децата  Crazy все отгоре им се вре  Mr. Green
да се надяваме че и към брат си ще е така дружелюбно настроена Laughing
иначе памперса и ние го борим, даже напоследък отбелязваме регрес Tired нали не иска да ака на гърнето, и реве да и слагам памперс, та спря и да пишка на гърнето ooooh!
ама - бели кахъри,да са живи и здрави  Praynig

мацки аз днес съм се облещила в 6:30 и съм свежа като репичка Shocked
одъртях ли кво ми стана?! за училище не съм ставала толкова рано  Joy
измих си чиниите,сложих един боб да ври за обяд, направих си кафе и седнах да прегледам печата Rolling Eyes

# 93
Я кажете, момичета, какво щяло да има в МОЛ-а за 1 юни? Поне ми е близо, ако е интересно, да заведа Симона Thinking
 Hug Hug Hug

Ето тук има информация Peace

# 94
добро утро Grinning

Софи82 Hug за зъбките,мисля ,че нищо не може да се направи,понеже са временни,или пък друго ми хрумва,по нататък като порасне да се поизпилят,да не личи много счупеното Peace

# 95
Добро утро ,дами  bouquet
daninka ти да беше излислила заглавие за наща тема Mr. Green Викам а Данито идеи за наща тема дава а тя  hahaha

премам-до края на деня ще цвъкна няколко предложенийца за заглавия-летни и свежи,топли и нежни....мммм дааа!!!!
мацки аз днес съм се облещила в 6:30 и съм свежа като репичка Shocked
одъртях ли кво ми стана?! за училище не съм ставала толкова рано  Joy
измих си чиниите,сложих един боб да ври за обяд, направих си кафе и седнах да прегледам печата Rolling Eyes

ами така е...явно времето наближава и започва да те хваща характерното "гнездене",чистиш ,приготвяш,подреждаш ,събуждаш се зареден с енергия...нещо като  hahahaзатишие пред буря.....срещата с бебо наближава. bowuu

Айде цунки от мен и приятни разходки на всички Hug  bouquet

# 96
  • Варна
daninka така е  Peace явно вече ме обзема подготвителната еуфория  Crazy ами то кажи речи, види му се края...50 дена остават  #Crazy

# 97
Морска  Heart Eyes,
 снимчици от вчера  Flutter
Не разбрах само коя е била другата мама Rolling Eyes
А тука има видео с Теди и Ема Flutter Wink

# 98
baby_doll,  мерсаж за инфото  Hug

# 99
  • Варна
мацки утре има лекция за кърменето пак, който е изтървал предната;

гр.Варна
28-ми май, четвъртък
16:00 ч., Младежки Дом,
ул.Цар Освободител 27 етаж 2, зала 17
 Peace

# 100
  • варна
аз видях, че и сутринта ще има в МОЛ такава лекция, но там е със записване, а аз не съм се записала и незнам дали ще мога да вляза

# 101
Ето още нещо от МОЛ-а за дечицата Hug

БЕБЕ-КРОС И ПРИКАЗНО ДЕТСКО ШОУ НА ПЪРВИ ЮНИ В МОЛ ВАРНА

Уникално състезание за бебета ще се състои на първи юни в Мол Варна. По време на надпревата мъничетата ще мерят сили за  най-бързо „лазене” на кратко разстояние, а за по-доброто им представяне ще помагат техните родители. Началото на бебе-кроса е в 17:00 часа, като в него може да участват всички деца, които все още не могат или в момента се учат да ходят.

В 18:00 часа празничното настроение по повод „Първи юни” ще продължи с развлекателна програма, организирана от Куклен театър – Варна. Специални гости на забавата ще бъдат любимите герои – Алиса, Пипи, Карлсон, Капитан Немо и други. Те ще организират много забавни игри с атрактивен награден фонд от много играчки и лакомства.

Началото на детския празник в Мол Варна ще се завърти от сутринта с безплатна прожекция на хитов анимационен филм в Кино Арена, която ще започне в 11:00 часа.

Айде информирахте се  bouquet

# 102
Данинка, мерси за развлекателните темички на малчуганите, дето беше написала вчера. Смях се от сърце  Joy  Joy
За яхтеното шоу чак сега прочетох, язък че сме го изпуснали.... Къде се провежда по принцип?
Четох че някой е ходил на Черноморец, колко е далече и как се стига до там. Там май имаше къмпинг на времето... Там има ли от къде да си купиш нещо за ядене и пиене? Водата чиста ли е? Извинете за въпросите, но нали сме тука от скоро, още нищо не знаем. Ходим само на централния Варненски плаж, но ни се иска да опитаме и на други места.

Ние сме добре, чакаме новините за детската градина. Аз подадох документи за градината в Константиново, чакам....
Мери ред, какво стана с вашия случай?

# 103
ами чакаме заветния 1 юни,8.30 сутринта ще се обявят резултати на сайта на Общината....

днес и аз съм с 4ервено гърло...поне децата са по- добре...от този мръсен въздух само това ще си докараме...не си спомням като малка да съм боледувала между пролетта и есента,а сега целогодишно..уффф ooooh!

# 104
  • ВАРНА
Ди и аз се радвам,ама хубаво ще е да се срещнем и другаде Simple Smile
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт